Kalendergaver
Nye plejende vinterfavoritter
Gaveæske delikatesser
Skoskab i stål
Kategori: Boligbøger
Hvad er det værd?

Hvad PH's lamper er værd? Og hvad med Kay Bojesens trædyr; aben, bjørnen og elefanten?

To nye bøger præsenterer to af Danmarks største designere; Poul Henningsen, hvis lampedesign er kendt verden over, og Kay Bojesen som, med sit unikke design af legetøj, ligeledes er efterspurgt designobjekter herhjemme og i udlandet.

Bøgerne, der er lavet af auktionshuset Bruun Rasmussen i samarbejde med forlaget Gyldendal, præsenterer nogle af de mest eftertragtede objekter, beskriver deres historie med smukke fotos og i et lettilgængeligt sprog. Bøgerne kan varmt anbefales både samlere såvel som loppemarkedsentusiaster. Bøgerne er redigeret af Christine Almlund og Sebastian Hauge Lerche.

POUL HENNINGSEN
Poul Henningsen (1894-1967), også kendt under initialerne PH, favnede bredt både som arkitekt, kulturkritiker, revyforfatter og lysmager. I 1920'erne skabte han PH-lampen, der med sin skærmkonstruktion revolutionerede den moderne belysning og blev et ikon i moderne dansk designhistorie. Helt frem til sin død skabte Poul Henningsen lamper i særklasse, som alle i dag nyder stor efterspørgsel. Denne bog fortæller om Poul Henningsens vej til lysmageriet og giver et indblik i, hvad PH's lamper er værd. Alle bogens illustrationer er forsynet med en lille historie om den afbildede lampe samt det hammerslag, lampen har opnået på auktion hos Bruun Rasmussen.
”Hvad er det værd?” - Poul Henningsen

KAY BOJESEN
Kay Bojesen (1886-1958) er en af dansk designs mest populære skikkelser. Han var uddannet sølvsmed hos Georg Jensen og vandt flere priser for sit funktionelle og elegante design. Mest kendt blev han imidlertid for sit legetøj af træ. Kay Bojesens abe er for længst blevet en klassiker, og i dag nyder både Bojesens legetøj og sølvtøj stor efterspørgsel.
Denne bog giver en indføring i Kay Bojesens legende univers og er en guide til, hvad hans kunsthåndværk er værd.
Alle bogens illustrationer er forsynet med en lille historie om den afbildede genstand samt det hammerslag, genstanden har opnået på auktion.
”Hvad er det værd?” - Kay Bojesen
Bestil online

Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Christiania Interiør – Interior

Karina Tengberg og Tami Christiansen har hjerte for Christiania. Kombineret med deres store erfaring med bolig- og livsstilsreportager til både danske og udenlandske magasiner, har de formået at skabe en enestående bog, der både giver et hidtil uset kig ind i husene på Christiania og en oplevelse af...

Læs mere
Sommerhuse efter mit hjerte

Efter samme koncept som 'Hjem efter mit hjerte' har Anne Fabricius-Bjerre samlet en vifte af flotte og meget personlige sommerhuse.

Læs mere
Hjemmekontorer

Mange arbejder i dag hjemmefra fra tid til anden, og det kan derfor være godt med indretning af en arbejdsplads i hjemmet. Og det ER muligt at indrette sig med en hjemmearbejdsplads i sit hjem , selv om du måske ikke har et rum til formålet.

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Farvel rod

Få styr på dit rod og oplev hvordan en hverdag uden bunker af uoverskueligt rod, kan give dig ro og overskud til at gå op i alt det, du holder af.

Læs mere
Kom indenfor

Med indretningsarkitekters hjælp kan du med bogen 'Kom indenfor' få hjælp til at skabe et dejligt hjem, hvor du udnytter plads og muligheder bedst muligt.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
Sommerhuset

Brug færre timer og penge på at reparere og vedligeholde sommerhuset - og flere på at nyde det!

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Skoskab i stål

Skoskab i stål

Bloomingville<BR> - Smuk, nordisk indretningsstil

Bloomingville
- Smuk, nordisk indretningsstil

Sådan indretter du dit walk-in-closet<BR> med den rette belysning

Sådan indretter du dit walk-in-closet
med den rette belysning

Lampetrends

Lampetrends

Nye Bøger
^