Zinkbaljer
Sommerstel med David Austins roser
Strandtaske Rice
Kjole slå-om effekt og paisley print
Kategori: Boligbøger
Familieliv

Aktiviteter og boligideer for store og små ...Hvordan du gør hverdagen endnu bedre og de små oplevelser større ved at prioritere de ting, der gør livet sjovt ...

Forfatter: Lisbett Wedendahl
Omfang: 193 sider
Forlag: Gyldendal
Familieliv handler om, hvordan du gør hverdagen endnu bedre og de små oplevelser større ved at prioritere de ting, der gør livet sjovt. Bogen er fuld af ideer til hyggelige projekter med dine børn, inspiration til årets store fester, dejlige og enkle retter, indretning af din bolig, smart opbevaring, pynt og ikke mindst til gode stunder for dig selv. Stilen er overkommelig og projekterne ikke større end at alle kan være med - bare husk at gøre det i dit eget tempo!

Familieliv giver inspiration til hele året: Lav en fastelavnsfest, tag på anemonejagt med picnickurv, byg et legehus, pynt op til påske, byg et udendørs bad, inviter til cocktails i haven, lav en drage, bag pandebrød i det fri, sy varme hjemmesko, gør stuen vinterklar, lav en chokoladekalender og meget, meget mere.

Lisbett Wedendahl er interiørstylist og -fotograf, kendt som kreativ indretningsekspert med tv-udsendelsen "Hjerterum" på DR1. Hun indretter for virksomheder, laver tv og holder foredrag om indretning og trends. Desuden leverer hun boligreportager og stilsider til danske og udenlandske magasiner.
Bestil online

Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Christiania Interiør – Interior

Karina Tengberg og Tami Christiansen har hjerte for Christiania. Kombineret med deres store erfaring med bolig- og livsstilsreportager til både danske og udenlandske magasiner, har de formået at skabe en enestående bog, der både giver et hidtil uset kig ind i husene på Christiania og en oplevelse af...

Læs mere
Sommerhuse efter mit hjerte

Efter samme koncept som 'Hjem efter mit hjerte' har Anne Fabricius-Bjerre samlet en vifte af flotte og meget personlige sommerhuse.

Læs mere
Hjemmekontorer

Mange arbejder i dag hjemmefra fra tid til anden, og det kan derfor være godt med indretning af en arbejdsplads i hjemmet. Og det ER muligt at indrette sig med en hjemmearbejdsplads i sit hjem , selv om du måske ikke har et rum til formålet.

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Farvel rod

Få styr på dit rod og oplev hvordan en hverdag uden bunker af uoverskueligt rod, kan give dig ro og overskud til at gå op i alt det, du holder af.

Læs mere
Kom indenfor

Med indretningsarkitekters hjælp kan du med bogen 'Kom indenfor' få hjælp til at skabe et dejligt hjem, hvor du udnytter plads og muligheder bedst muligt.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
Sommerhuset

Brug færre timer og penge på at reparere og vedligeholde sommerhuset - og flere på at nyde det!

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Broste Copenhagen - Sofa nyhed

Broste Copenhagen - Sofa nyhed

Lænestol Rivièra Maison

Lænestol Rivièra Maison

Au Maison Diffuser

Au Maison Diffuser

Buddha figurer i indretningen

Buddha figurer i indretningen

Nye Bøger
Pandemi i USA Viagra