ghostwriter netflix expert resume writing 10 mother loves to help with homework
Loungestol i flet fra House Doctor
Laforma 3-personers havesofa i massiv teak
Øreringe Mette Scherning
Bambus t-shirt fra Copenhagen Bamboo
Kategori: Boligbøger
Elsk dit hjem

"Et hjem er ikke noget, man får. Det er ét, man skaber. Hvis dit hjem ikke fungerer for dig, må du altså tage arbejdshandskerne på og tage ansvar for, at du selv har valgt netop denne situation" ... (Ranvita La Cour)

Forfatter: Ranvita La Cour
Omfang: 256 sider
Forlag: Nyt Nordisk Forlag"Et hjem er ikke noget, man får. Det er ét, man skaber. Hvis dit hjem ikke fungerer for dig, må du altså tage arbejdshandskerne på og tage ansvar for, at du selv har valgt netop denne situation" ... (Ranvita La Cour)

Denne bog handler om, hvor vigtigt det er, at du elsker dit hjem – og hvordan du kan skabe et hjem, der er værd at elske. Den handler om, hvordan et hjem føles og ikke om, hvordan det ser ud. Vores hjem er som en kæreste eller ægtefælle i et livslangt parforhold. Vi følges ad i tykt og tyndt, 24 timer i døgnet, gennem hele livet. Derfor er det ikke lige meget, hvem du er ’gift’ med. Dit hjem påvirker dig, og det kan støtte dig og glæde dig eller dræne dig for energi og spænde ben for dine inderste drømme. Du bliver, hvad du spiser, siger man. Jeg siger; du bliver, som du bor!

”Elsk dit hjem – fra A til Å” kombinerer boligindretning og selvindsigt og opfordrer dig til at bruge hjemmet – og indretningen af det – som et værktøj til at få et endnu bedre liv. I bogen får du inspiration til, hvordan du kan udfolde dit hjem – og livet i det – med større bevidsthed, idérigdom og fantasi. Med masser af inspirerende fotografier og tekster guides du igennem alfabetet og får over 100 tips til at skabe dit personlige hjem fuldt af kærlighed, tryghed, charme og sjæl. Bestil online

Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Christiania Interiør – Interior

Karina Tengberg og Tami Christiansen har hjerte for Christiania. Kombineret med deres store erfaring med bolig- og livsstilsreportager til både danske og udenlandske magasiner, har de formået at skabe en enestående bog, der både giver et hidtil uset kig ind i husene på Christiania og en oplevelse af...

Læs mere
Sommerhuse efter mit hjerte

Efter samme koncept som 'Hjem efter mit hjerte' har Anne Fabricius-Bjerre samlet en vifte af flotte og meget personlige sommerhuse.

Læs mere
Hjemmekontorer

Mange arbejder i dag hjemmefra fra tid til anden, og det kan derfor være godt med indretning af en arbejdsplads i hjemmet. Og det ER muligt at indrette sig med en hjemmearbejdsplads i sit hjem , selv om du måske ikke har et rum til formålet.

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Farvel rod

Få styr på dit rod og oplev hvordan en hverdag uden bunker af uoverskueligt rod, kan give dig ro og overskud til at gå op i alt det, du holder af.

Læs mere
Kom indenfor

Med indretningsarkitekters hjælp kan du med bogen 'Kom indenfor' få hjælp til at skabe et dejligt hjem, hvor du udnytter plads og muligheder bedst muligt.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
Sommerhuset

Brug færre timer og penge på at reparere og vedligeholde sommerhuset - og flere på at nyde det!

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Unikt vægrelief

Unikt vægrelief

Kurve multifarvede

Kurve multifarvede

Lysestager i kulørt krystalglas

Lysestager i kulørt krystalglas

Lykketrold Blomsterpige

Lykketrold Blomsterpige

Nye Bøger
Shopping
Loppemarkeder 2023
^