Kategori: Stil & mode

Cream

Cream 

Et forår fyldt med finesser, friske farver og fine fornemmelser for trends. Det er udgangspunktet for det danske modemærke Cream..

Love is in the air
Et forår fyldt med finesser, friske farver og fine fornemmelser for trends. Det er udgangspunktet for det danske modemærke Cream.
Med foråret blomstrer kærligheden, og den glade og kildrende fornemmelse overfører danske Cream til sin forårskollektion 2008. Her er knald på farverne og blandt andet et nedtonet tilbageblik på 70’ernes hippiestil og et twist af klassisk italiensk Pucci-stil.
Forårskollektion 08 har Cream valgt at inddele i tre temaer.
"Gennemgående for de tre temaer er det casual look, der med detaljer, materialer, snit og farver får et helt nyt twist", fortæller brand manager Christina Lind Hansen, Cream.

Responsibility
Responsibility er det afslappede jeans-tema tilsat eksempelvis striber, grafiske megaprints a la Pucci og trendy patchwork print. Den rå stil blødes feminint op med tunikaer, flæser, nye pufærmer og påsyede sten i de grafiske mønstre.
Inspirationen er hentet i 70’er genbrugsstilen og 60’ernes minikjoler. Dertil kommer capribukser og tubekjoler med bolero lige til at knappe på eller af.
Pangfarveskalaen går fra palmegrøn over kobolt til klare aquafarver. Det hele bliver tonet ned med mere neutrale kontrastfarver som offwhite, flint og navy.

Wisdom – love is in the air
Her rækker Cream tilbage til 50’erne og sætter feminint fokus på taljen – med bælter og snit. Retro-looket bliver moderne med for eksempel todelte sæt med bluse og kjole i samme farve og print – der sat sammen ligner en kjole.
"Produkterne leveres i butikkerne lige omkring Valentine’s Day, så de er oplagte som en god gave til kæresten", siger Christina Lind Hansen.
Wisdom har desuden fokus på den gode gamle klassiske trenchcoat, capribukser, skjortebluser og pufærmer. Med en flydende silhuet fra taljen bliver stilen både kvindelig og klædelig. Det feminine understreges ligeledes af satintwill, vaflede kvaliteter og strukturer i materialerne.
Og selvfølgelig hører rød til et kærlighedstema – til foråret hedder nuancen chilirød. Den kombineres flot med pink, offwhite, varm flint, grå og brunlige nuancer.

Honesty
Honesty er Creams romantiske forårs statement. Det er lette stoffer, similisten, en romantisk uskyldig stil mikset frækt med et moderniseret hippielook.
Her går det grafiske patchwork-mønster igen i flotte, feminine farver. Jerseykjolerne er blevet lidt længere og får liv gennem print med organiske grafiske blomster. Stilen bliver understreget af pailletter, jacquardmaterialer, træperler, metalliske ringe og store similisten. Alt sammen til en blanding af glamour og etnisk hippie.
"Empiresnit, længder, flydende silhuetter og lag-på-lag leder tankerne tilbage i tiden, mens kombinationen med de grove og rustikke bælter og sko understreger de nye trends i stilen", fortæller Christina Lind Hansen.
Farverne i Honesty veksler fra offwhite, sort, grå, brun til pasteller som gul og rosa og en række lyse nuancer.


Nærmeste forhandler oplyses på 96 60 36 28

Stil & mode
Tasker gennem tiden 

For de allerfleste af os er den helt uundværlig, og vi går helst ingen steder uden. Og sådan har det været gennem flere århundrede. Faktisk har den spillet en så central rolle i modens historie, at den i dag har sit helt eget museum.

Læs mere
Stil & mode
Malene Birger sommer 2015  

Lyse neutrale farver med elementer af mørk marineblå, olivengrøn og rød sand. Lette, løstsiddende kjoler, bukser med vidde.

Læs mere
Stil & mode
Filippa K forårsnyheder 

Sofistikeret, elegant forårskollektion fra Filippa K. Fine pasteller i blød tencelstof, silke og crepe.

Læs mere
Stil & mode
Modström SS 2015 

Modströms nye kollektion byder på pastelfarver og lette, behagelige materialer.

Læs mere
Stil & mode
Whiite sommer 2015 

Whiite går sommeren i møde med en kollektion i de smukkeste farver og nuancer.

Læs mere
Stil & mode
Suveræne sommerkjoler 

Nye, skønne, lette sommerkjoler fra Cream, Desigual, Ganni, By Malene Birger, Tina Wodstrup, Bruuns Bazar, Filippa K og Whiite ...

Læs mere
Stil & mode
Femilet sommer 2015 

Sommeren er over os, og det er for alvor blevet strandtid. Men hvilken type badetøj skal du gå efter? Femilet præsenterer et hav af lækre sommernyheder, hvad end du sværger til et chikt bikinilook, den klassiske badedragt eller helst hopper i en let og luftig sarong.

Læs mere
Strand & vand
Stil & mode
Strand & vand 

Til dig der elsker sol, sommer, strand og vand har vi fyldt bazaren med badetøj, bikinier, picnickurve og køletasker, badehåndklæder, strandtæpper - og alt det, der skal til for en fantastisk dag på stranden

Læs mere
Stil & mode
Triumphs Magic Wire 2015 

Triumphs Spring/Summer 2015 kollektion med fine pasteller, komfortable BH’er og trusser.

Læs mere
Stil & mode
Oilily SS2015 

Ingen kan, som Oilily, sammensætte pang og pasteller.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^