Til dig der gerne vil i form - men ikke orker 

Måske er du en af dem, der i al hemmelighed går rundt og er rigtig godt træt af at føle dig sløv og tung, træt af at bukserne strammer - og rigtig, hamrende træt af en evig dårlig samvittighed over ikke at få gjort noget ved det. Her får du et godt råd ...

Dårlig erfaring med nytårsforsæt?
Der er jo dem, der med begejstring i stemmen udbreder alle detaljer omkring deres nytårsforsæt og ikke levner nogen tvivl om, at de også med ret stor sandsynlighed vil have succes med at efterleve dem. Og så er der os andre, der - i al hemmelighed - ville ønske, vi besad bare lidt af samme entusiasme, men som samtidig må erkende, at vi fuldstændigt mangler troen på, at vi orker at holde, hvad vi har lovet os selv. Her kan det måske være en fornuftig strategi at lægge ud med at undersøge, hvad det egentlig er, der skal til for at nå de mål vi går og drømmer om. Først og fremmest kan det jo afgøre, hvorvidt målene er realistiske, men samtidig kan denne uforpligtende undersøgelse af, hvad der skal til måske også øge motivationen og troen på, at det faktisk kan lade sig gøre. Dermed kunne det muligvis blive første skridt på vejen til en sundere livsstil og bedre samvittighed.

Trin 1: Find ud af om dine drømmemål er realistiske
Hvis du har lyst til at finde ud af, hvorvidt dine drømmemål er realistiske, og få svar på nøjagtig hvad der skal til for at opfylde dem, så kan vi varmt anbefale, at du allierer dig med træningseksperten Henrik Duer og hans nye bog ’Danskerne bedste vægttab’.
Henrik Duer er uddannet træningsfysiolog og kendt fra TV3-programmet ”Ekstrem fed – et år til at redde livet”, hvor han var vært og hjalp stribevis af danskere til at opnå ’det umulige’ - nemlig et varigt vægttab.

Konkrete råd og præcis vejledning
Bogen bygger på Henriks mange års erfaring som træner og rådgiver for elitesportshold samt hans indsigt i mere end 2000 danskers erfaringer i kampen for at opnå varigt vægttab.
Bogen er nem at gå til og overskueligt opbygget. Den indledes med en grundig og præcis introduktion, så du ved, hvad der helt præcist skal ydes for at komme godt i mål i god form og med det vægttab, du ønsker. Herefter følger konkrete råd, der styrker motivationen og ruster dig til de udfordringer, du kan møde, når du står for at ændre din kost- og livsstil. Du får Henriks komplette program, som trin-for-trin lærer dig at løbetræne samt hjemmetræningsprogram, som styrker, opstrammer og toner dine muskler og krop. Kig med her, hvor Henrik demonstrerer øvelsen squat.
I forbindelse med kostvejledning, introducerer Henrik 3-2-1 modellen og deler samtidig 35 opskrifter som viser, at sund mad også kan være tænderløbende lækkert. Se fx opskriften fra bogen her >>

Lær at tackle overspisningsforstyrrelse og opnå varigt vægttab
I bogen er der endvidere afsat et stort og vigtigt kapitel tilegnet mennesker med overspisningsforstyrrelser. Her gennemgår Henrik Duer i samarbejde med psykolog Peter Nattestad de udfordringer, der ofte er forbundet med overspisningsforstyrrelser og viser nøjagtig hvordan overspisningsforstyrrelser kan tackles, så du på trods de særlige udfordringer, du døjer med, kan komme i form og opnå varigt vægttab. 

Titel: Danskernes bedste vægttab
Forfatter: Henrik Duer
Forlag: Politikens Forlag
Bestilling:Bogen kan bestilles her >>

Efterår
Kan vinterbadning forebygge demens? 

Sæsonen for vinterbadning er godt i gang. Fra badebroerne springer de danske vinterbadere i bølgen og nyder det kolde gys. Det sætter gang i blodomløbet og vækker alle sanser, siger de, ligesom de er enige om, at vinterbadning er en yderst effektiv kur mod både træthed, dårligt humør og smerter.

Læs mere
Sundhed
Sådan du bakker op om World Mental Health Day og afstigmatiseringen af psykisk sygdom 

I Danmark udfordres mere end 700.000 voksne hvert år af psykisk sygdom blandt andet angst og depression. Men også den unge generation af danskere er hårdt ramt, for i modsætning til livsstilssygdomme, som primært rammer voksne, så er antallet af børn og unge med psykiske udfordringer, stigende. I…

Læs mere
Sundhed
Den 1. oktober fejres International Vegetar Dag - og der er rigtigt meget at fejre 

Den 1. oktober fejres International Vegetar Dag, og der er meget at fejre. Fakta er nemlig, at flere danskere vælger en vegetarisk livsstil med overvejende eller udelukkende vegansk kost.

At fravælge kød kan i nogles øjne synes radikalt, men med de efterhånden talrige studier, der bekræfter de…

Læs mere
Sundhed
Champignon: En lille beskeden svamp med ekstraordinære egenskaber 

Den ser måske ikke ud af så meget, men den lille, hvide champignon er lidt af et vidunder. Med sin nøddeagtige smag tilføjer champignonen den fineste umami til alt fra gryde- og pastaretter til tærter og salater, og så er den samtidig en vitaminrig superfood, som med et lavt kalorieindhold og højt…

Læs mere
Sundhed
Forskning: Reducér risikoen for demens med 10 livsstilsvalg 

Demenssygdomme er nogle af de mest udbredte handicap og dødsårsager blandt ældre. På verdensplan lever mere end 55 millioner mennesker på nuværende tidspunkt med demens, og man vurderer, at antallet vil være tredoblet i 2050.

Der findes på nuværende tidspunkt ingen medicinsk behandling af demens,…

Læs mere
Sundhed
Forskning viser honnings skjulte egenskaber 

Gennem historien har honning været hyldet som vidundermiddel mod alverdens lidelser. Den gule nektar har blandt andet haft ry for at være et effektivt elskovsmiddel, ligesom den har været brugt til behandling af sår og betændelsestilstande i huden, til lindring af astma-, gigt-, hjerte- og…

Læs mere
Sundhed
Kostfibre mod forstoppelse: De bedste kilder til kostfibre 

Mangel på kostfiber er et udbredt problem i den vestlige verden, hvor mange mennesker døjer med forstoppelse og relaterede problemer, som fx hæmorider eller irritabel tyktarm. Der findes et righoldigt batteri af håndkøbsmedicin, som ikke just er skadelige, men der findes, som bekendt, også den…

Læs mere
Sundhed
Kostfibre skal have væske i rigelige mængder 

Oplever man problemer med fordøjelsen som fx forstoppelse kan det skyldes, at der er for lidt fibre i kosten, men det kan også skyldes, at man ikke indtager tilstrækkelig væske i forhold til mængden af kostfibre.

Læs mere
Sommer
Undgå legionella-smitte: Forholdsregler for rejsende til Sydeuropa 

Udlandsrejser til destinationer med ekstrem varme, kan betyde, at flere danskere er udsættes for legionella-bakterier, skriver Statens Serum Institut. Bakterien er svær at få bugt med, men nogle få enkle råd kan mindske risikoen for at blive ramt af den potentielt livstruende sygdom.

Læs mere
Sundhed
Danske børn er de mest slikspisende i verden 

Danske børn får op til fire gange flere søde sager end Fødevarestyrelsen anbefaler, og Danmark er det land i verden, hvor vi køber mest slik. Det viser tal fra DTU Fødevareinstituttet, som sammen med Fødevarestyrelsen har gennemført et 3-årigt projekt, hvor man har udviklet metoder, der kan hjælpe…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^