Silence 

I mere end 25 år har Martin Scorsese drømt om at filmatisere Shusaku Endos roman 'Silence' – en fortælling om tro og tvivl, der udspiller sig i det for hovedpersonerne fremmedartede og uforståelige Japan i midten af 1600-tallet. Den 27. januar har det store filmdrama premiere med Liam Neeson i hovedrollen.

I år 1633 bliver den katolske kirke og især jesuiterordenen ramt af en rystende nyhed. Efter års forfølgelser at kristne japanere og de få missionærer, der har overlevet under jorden har Christovão Ferreira, leder af jesuitterne i Japan, afsvoret sin tro, konverteret tilbuddhismen og samarbejder nu med shogunen. To af Ferreiras gamle elever påtager sig med livet som indsats at opsøge deres læremester og måske redde troen i Japan. Efter en farefuld rejse finder Rodrigues og Garupe ganske vist en kristen landsby, hvor de kan forrette de gudstjenester, som folkene der længe har savnet. Men snart bliver deres skjulested afsløret og samuraier overfalder landsbyen. Skønt de kan få hjælp at de lokale tilhængere varer det ikke længe før de er fanget og Rodrigues må se både landsbyboere og hans gamle ven lide en pinefuld død. Og alligevel kan han tro – tro på sin mission og muligheden for at finde Fader Ferreira.

Titel: Silence
Instruktør: Martin Scorsese
Medvirkende: Liam Neeson, Andrew Garfield, Ciaran Hinds og Adam Driver
Copyright: UIP - United International Pictures 
Premiere: 26. januar 2017

Amazing Grace

I 1971 indspillede Areatha Franklin albummet 'Amazing Grace', en hyldest til den gospel-arv, der havde forandret amerikansk musik gennem 1960'erne. Det blev 'The Queen of Soul's bedst sælgende album nogensinde. Optagelserne blev filmet, men der skulle gå 35 år før filmen endelig blev fuldført og…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Mellem Linjerne

Den franske instruktør Olivier Assayas, der senest var aktuel med det filmen ’Personal Shopper’, er tilbage med komedien 'Doubles vies', eller på dansk 'Mellem linjerne' med Guillaume Canet og Juliette Binoche i hovedrollerne.

Læs mere

digitalis Oprettet af Redaktionen

Summer, af Kirill Serebrennikov

Leningrad, en sommer i begyndelsen af 80’erne. LP’er af Lou Reed og David Bowie smugles ind i landet i stor stil, undergrundens rockscene koger under Perestroika.

Mayk kæmper for at promovere rockmusikken i et kontrolleret Sovjet. En dag møder han den unge Viktor Tsoi, der har de musikalske evner…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Edie

Filmen 'Edie' er en herlig og livsbekræftende film om at stoppe op og nyde og udnytte den sparsomme tid som udgør det, vi kalder livet. Fantastiske billeder, stærke karakterer og en hjertevarm historie danner rammerne for en vandretur, som ikke bare er en del af filmen, men som rent faktisk gjorde…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Long Shot

Oplev Seth Rogen, Charlize Theron og Alexander Skarsgård i Jonathan Levines komedie 'Long shot'.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^