Silence

Silence 

I mere end 25 år har Martin Scorsese drømt om at filmatisere Shusaku Endos roman 'Silence' – en fortælling om tro og tvivl, der udspiller sig i det for hovedpersonerne fremmedartede og uforståelige Japan i midten af 1600-tallet. Den 27. januar har det store filmdrama premiere med Liam Neeson i hovedrollen.

I år 1633 bliver den katolske kirke og især jesuiterordenen ramt af en rystende nyhed. Efter års forfølgelser at kristne japanere og de få missionærer, der har overlevet under jorden har Christovão Ferreira, leder af jesuitterne i Japan, afsvoret sin tro, konverteret tilbuddhismen og samarbejder nu med shogunen. To af Ferreiras gamle elever påtager sig med livet som indsats at opsøge deres læremester og måske redde troen i Japan. Efter en farefuld rejse finder Rodrigues og Garupe ganske vist en kristen landsby, hvor de kan forrette de gudstjenester, som folkene der længe har savnet. Men snart bliver deres skjulested afsløret og samuraier overfalder landsbyen. Skønt de kan få hjælp at de lokale tilhængere varer det ikke længe før de er fanget og Rodrigues må se både landsbyboere og hans gamle ven lide en pinefuld død. Og alligevel kan han tro – tro på sin mission og muligheden for at finde Fader Ferreira.

Titel: Silence
Instruktør: Martin Scorsese
Medvirkende: Liam Neeson, Andrew Garfield, Ciaran Hinds og Adam Driver
Copyright: UIP - United International Pictures 
Premiere: 26. januar 2017

Wild Rose

’Wild Rose’ er en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Sangklubben

'Sangklubben', med Kristin Scott Thomas og Sharon Horgan i hovedrollerne, er en opløftende og rørende film, baseret på en sand historie. Filmen er instrueret af Peter Cattaneo, der tidligere er nomineret til en Oscar for bedste instruktør for filmen 'The Full Monty'.

Læs mere

Bombshell – Opgørets time

’Bombshell – opgørets time’ giver et indblik bag facaden i verdenshistoriens mest magtfulde medieimperium, den ultrakonservative TV-station Fox News. Filmen er baseret på virkelige, skandaløse hændelser og er et portræt af de modige kvinder, der risikerede deres karriere og omdømme, ved at kæmpe…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

A Hidden Life

Krigsdramaet 'A Hidden Life', skrevet og instrueret af Terrence Malick, er baseret på den smukke og sande historie om den østriske bonde, Franz Jägerstätter, som nægtede at kæmpe for nazisterne under 2. Verdenskrig.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Portræt af en kvinde i flammer

Filmen 'Portrait de la jeune fille en feu' af den franske instruktør og manuskriptforfatter, Céline Sciamma, roses til skyerne af filmanmeldere, der kalder den 'et visuelt mesterværk' og de medvirkendes præstationer 'fantastiske og vidunderlige'.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^