Kom blød og lækker i gennem de kolde vintermåneder 

Især i den kolde vintertid kan huden have brug for lidt ekstra kærlighed og pleje. Giv den tørre vinterhud et boost med kropsbørste, scrubs og skønne olier. Her får du vores bedste bud på vinterens hudplejeprodukter.

Børst kroppen
Tørbørstning af kroppen virker som massage for hudens væv, nerver og blodkar. Børsten stimulerer dannelsen af nye hudceller, mindsker ujævnheder og cellulite.
Kropsbørsten fra Badeanstalten har bløde hår, som skånsomt stryger hen over huden. Det er ren selvforkælelse at få skrubbet kroppen igennem - og ideelt til sart hud. Det lange skaft gør det let at nå rundt over hele kroppen  - også ned over ryggen og lænden hvor det ikke altid er lige nemt at nå.
Vejl. 89 kr

Bodyscrub
En god bodyscrub peeler og renser effektivt og gør huden blød og modtagelig for fugtgivende olier. Med peeling i badet et par gange om ugen får du nænsomt slebet huden ren og glat.

SARD Face and Body Scrub indeholder epsomsalt samt mandelolie med et højt indhold af E-vitamin, der plejer og beskytter huden. Denne lækre scrub har duftende og stimulerende æteriske bergamotte og eukalyptus olier. Ønskes en body scrub uden duft, så kan man lave sin egen baseret på SARD kopenhagens epsomsalt og sød mandelolie.
Vejl. (200g) 145 kr

Benecos’ Body Peeling er en mild body scrub baseret på abrikoskerneolie og knuste abrikoskerner, hyldebærekstrakt samt pulveret mandelskind, som renser huden og efterlader den glat og blød. Produktet er certificeret med det naturkosmetiske branchemærke BDIH.
Vejl. (200ml) 59 kr

Green People Exfoliating Body Creme er certificeret økologisk. Produktet indeholder bambus ekstrakt, abrikos- og tranebærpulver samt ananasekstrakt som nænsomt blødgør huden mens bentonit ler renser og efterlader huden glat og blød. Produktet har en let og lækker duft af bla. geranium, Ylang Ylang og citron.
Vejl. (150ml) 209 kr

 

Fugt kroppen med gode olier
Gode krops- og ansigtsolier tilfører huden fedt og fugt, som essentielle fedtsyrer, vitaminer og næring, så huden fugtes i dybden og får en naturlig glød.

Badeanstalten Kropsolie er baseret på mandelolie, udtræk af kamille og har en behagelig duft af æterisk appelsinolie. Olien trænger hurtigt ind i huden, blødgør og fugter huden og efterlader den behagelig og glat. 
Vejl. (100ml) 159 kr

Weleda Birch Cellulite Oil indeholder abrikoskerneolie, jojoba og hvedekim samt birkesaft, der blandt naturfolk altid været kendt som effektivt middel mod tør hud. Ud over at fugte huden, så skulle produktets kombination af planteekstrakter og –olier, ifølge Weledas dermatologsike undersøgelser, også øge hudens elasticitet samt forebygge og reducere appelsinhud.
Vejl. (100ml) 199 kr. 

Comwell Spa Senses Dry Body Oil er en skøn tørolie, som hurtigt absorberes og efterlader huden silkeblød. Olien består blandt andet af økologisk abrikoskerneolie, som blødgør og fugter huden, mens olie fra acaibær, ifølge producenten, tilfører huden beskyttende antioxidanter.
Vejl. (150ml) 99,95 kr

Eksklusive, plejende olier til ansigtet
Til den sarte hud i ansigtet skal der ekstra fine olier til.

Weleda Evening Primrose Age Revitalising Concentrate er en lækker serum til ansigtet. Det eksklusive produkt er baseret på olie udvundet af natlysblomsterfrø. Olien er som intensiv fugtterapi for huden, øger elasticiteten og får huden til at se mere jævn og glat ud. Ekstrakt fra centella – en vildtvoksende asiatisk urt - er tilført fordi den ifølge producenten har en særlig god effekt hudens cellefornyelse og kollagen produktion.
Vejl. (30ml) 295 kr

PHYTOMER Rosee Soin tørolie. Fra franske Phytomer kommer den nye tørolie ’Rosee Soin Radiance Replenishing Oil’ - en eksklusiv ansigtsolie med en let og lækker duft af hybenrose. Den fine olie absorberes hurtigt, hvorefter huden føles blød med mærkbar forbedret elasticitet.
Vejl. (30ml) 429 kr 

Mádara Soothing Hydration Organic Facial Oil er en plejende cocktail af tørolie fra bærfrø, frugt og grønne grønsager. Olien er særligt udviklet til alle os, der døjer med tør, dehydreret, stram, irriteret og/eller sart hud med tendens til fine linjer og tørre områder.
Vejl. (30ml) 399 kr

Særlig hjælp til tør, sart og skadet hud
Det kolde, nordiske klima kan være en udfordring for huden, og ind i mellem kan der være brug for særlig fed og fugtgivende pleje til bla. hænder og læber.   

Ecooking Multibalm er en balsam udviklet til at give selv den tørreste hud fugt og lindring. Cremen indeholder plejende økologiske ingredienser som shea butter og tidselolie, som har særlig helende og beskyttende egenskaber. Multiibalmen kan anvendes overalt på kroppen og er fx effektiv lindring til tørre læber, hænder, neglebånd, albuer og hæle.
Vejl. (75 ml) 159 kr

Decubal lips & dry spots balm er en nærende og fugtgivende salve til pleje af tørre, sprukne læber, men også flossede neglebånd, hvide knoer, smårifter på hænder og fødder - eller lige der, hvor problemet er. Salven indeholder bla. blødgørende oprenset lanolin samt bivoks, der får huden til at hele hurtigt.
Vejl. (30ml) 57,95

Skønhed & Pleje
Sommerens skønneste duftnyhed: The Body Shop - Full Ylang Ylang  

Med Full Ylang Ylang har The Body Shop lanceret en eau de parfum, der må være denne sommers allerdejligste duftnyhed. Duften samler de mest eftertragtede duftnoter; ylang-ylang, vanilje og sort peber, i en helt perfekt afstemt symfoni.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Hårfjerning i ansigtet: Fordele og ulemper ved 10 hårfjerningsmetoder 

Som alle ved, så mindskes produktionen af kollagen, når vi nærmer os overgangsalderen. Det ses jo især i ansigtet, hvor huden mister sin spændstighed og der opstår linjer og rynker. Men mens kollagenproduktionen er for nedadgående, så står det besynderligt nok helt anderledes til med produktionen af…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Rituals Homme Collection 

Det er ikke altid helt nemt at finde en gave til ham, du holder allermest af, især ikke, hvis han er en nøjsom type, tilfreds med det han har, og selv køber det, han mangler. Men måske er der alligevel noget, han har brug for lidt hjælp til. En ny duft kan være svær selv at vælge, ikke mindst fordi…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Aloe vera - alsidig og effektiv 

Aloe vera er kendt og yndet verden over for sine særlige egenskaber. Bladenes saftige gel har så mange alsidige anvendelsesmuligheder, at man med rette kan kalde aloe vera planten for en vidunderplante. For sin medicinske og helbredende virkning, er planten historisk set anvendt siden faraoernes tid…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Naturlige ingredienser er også allergifremkaldende 

Mange hudpleje- og makeupprodukter markedsføres med anprisninger om, at de er økologiske, eller at de kun indeholder naturlige ingredienser. Det kan give indtryk af, at produkterne må være bedre, sundere eller måske mindre allergifremkaldende end produkter med syntetiske ingredienser. Men naturlige…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Genbrug kaffegrums som blødgørende ansigts- og bodyscrub 

Ansigts- og bodyscrubs af kaffegrums er en absolut klassiker, der effektivt både renser og fugter og efterlader huden silkeblød. Nogle synes tilmed, at ansigtsmasker med kaffe virker opstrammende, beroligende på irriteret hud og har en lindrende effekt på f.eks. hævede, mørke øjenomgivelser.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan en øjenserum mindske mørke rander, rynker og poser under øjnene? 

Noget af det allerførste andre lægger mærke til ved et andet menneske, er øjnene. På et splitsekund tolkes mørke rander, markante rynker og poser under øjnene, som træthed. Træthed kan naturligvis være årsagen, men også aldring spiller ind - især efter de 50.

Nogle mennesker føler sig meget…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Træt af appelsinhud & persienne-lår? 

Findes der overhoved nogen kur mod bulet appelsinhud og slappe persienne-lår?

Læs mere
Skønhed & Pleje
Botox - udjævn rynken med toksin 

Fra botox i 2002 blev godkendt til anvendelse i kosmetisk øjemed, er det i dag en af de mest anvendte kosmetiske behandlinger af af rynker. Botoxbehandlinger er tilsyneladende effektive, men hvad er det egentligt for et stof man behandles med?

Læs mere
Skønhed & Pleje
Sådan lindres hævede øjne  

De fleste oplever fra tid til anden at vågne op med hævede øjne, også kaldt ’puffy eyes’. Hævelserne kan være symptom på en mild allergireaktion, men kan også skyldes indtag af fx alkohol og saltholdige fødevarer eller mangel på søvn. Ved at ændre lidt på livsstilen kan hævede øjne ofte forebygges,…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^