Få klassiske såvel som nye opskrifter fra nogle af landets populære kogebogsforfattere.

Chilitrøfler
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Chilitrøfler 

Super lækre chili-chokolade trøfler. Portionen er stor, men disse trøfler bliver man også meget nemt forfalden til.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Louisas coleslaw 

Blandt lækkerier til julebordet bringer vi her Louisa Lorangs bud på en flot pink, sprød og spicy coleslaw med rødbeder, pastinak, persillerod og peberrod.
Få opskriften, og se også seneste nummer af magasinet Lorang & Co. som byder på masser af dejlige opskrifter, tips og idéer til julen.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Camilla Plums Panforte di Siena 

Måske har du smagt den herlige italienske dessertkage 'Panforte di Siena', men kender du også til kagens oprindelse?
Her fortæller Camilla Plum om kagen, der er så gammel, at myterne omkring opskriftens oprindelse har udviklet sig til det eventyrlige. Den mest kulørte af historierne handler om en…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Bagte kanelæbler 

Det er ikke altid, at gamle klassikere vækker jubel hos den moderne familie, men duften og smagen af bagte kanelæbler kan ingen stå for. Det er lige før man kan høre englene synge, når smagen af syrligt æble blandes med kanel, rosiner og brun farin, til en himmelsk mundfuld.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Camilla Plums gløggsirup 

Find julestemmningen frem med Camilla Plums herlige ekstrakt sirup - en duftende dejlig oplevelse af alverdens delikate krydderier og masser af citrus.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Ny vegansk produktserie 

Selvom mælkeprodukter er kilde til vigtige næringsstoffer, så har der ifølge Dansk Vegetarisk Forening gennem de senere år været en markant stigning i antallet af danskere der fravælger animalske fødevarer pga. miljømæssige og dyreetiske årsager. For dem, ligesom for danskere med laktoseintolerans…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Vegetariske kåldolmere 

Mens klassiske kåldolmere med farsfyld, er en tung mundfuld, så er Lisbeth Tordendahls veganske kålpakker en anderledes moderne, let og klimavenlig variation med rent plantefyld.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Stegt sild med stuvet rosenkål og sursød rødbedesalat 

Fra oktober og frem til februar, er rosenkål i sæson. Faktisk er rosenkål er en af de få grønsager, som man kan høste i januar og februar.
De små, fine kål smager formidabelt, og den milde kålsmag synes også at passe godt til børns sarte smagsløg, hvor de fx kan ristes i smør på pande sammen med…

Læs mere
Sommer
Sådan fremstiller du nemt krydderurtesalt 

Sæt kulør på sommermaden med din egen krydderurtesalt af de krydderurter, du holder allermest af. Det er nemt:

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Frikadeller og kartoffel-kålssalat i karry 

Spidskål er kendt som sommerkål, der høstes i juni. Sene sorter betyder imidlertid, at spidskålen også høstes i september/oktober, og her kan den være helt genial i en lun og krydret kartoffel-spidskålssalat, som fx kan serveres til frikadeller og en herlig løgkompot.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^