BeckSöndergaard - Ny kollektion
Senegal Alibabakurve
Nyt, hot og klassisk gråt
Snowball Nicolas Vahé
Hjemmelavet hindbæris og cantuccini
Redaktionen

Friske hindbær kan også nydes i hjemmelavet is. Her får du opskriften på hjemmelavet hindbær is og sprøde italienske mandelkager.

HINDBÆRIS

Ingredienser

  • 1 kg friske hindbær
  • 175 g sukker
  • 1 dl. vand
  • 2 spsk. citronsaft 
  • 1/4 liter piskefløde
  • 1 tsk. vanilliesukker

Opskrift 

  • Skyld de friske hindbær
  • 250 g bær gemmes til garnering 
  • Resten af bærrene blendes eller moses
  • Sukker og vand bringes i kog
  • Opkog hældes i skål og blandes med citronsaft og frugtmos
  • Mosen afkøles og når den er helt kold, fryses den med omrøring ca. hver 3. time
  • Når mosen er kold og træg i konsistensen vendes den nænsomt i pisket flødeskum
  • Smag til med vanilie og fryses et par timer til den er fast
  • Serveres med friske bær og Cantuccini


ITALIENSKE MANDELKAGER - CANTUCCINI

Ingredienser

  • 250 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 150 g. sukker
  • 2 tsk. vanilliesukker
  • 50 g. smør
  • 2 stk. æg
  • 3 spsk. mælk
  • 200 g. hele mandler


Opskrift 

  • Bland alle ingredienserne bortset fra mandlerne, i en stor skål
  • Ælt til en fast, klæbrig dej og bland mandlerne i
  • Del dejen i to og rul dem ud til stænger så de passer til bagepladen
  • Læg stængerne på bagepladen og pensel dem med mælk
  • Bag stængerne i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. en halv time til de er gyldne
  • Når stængerne er let afkølet, skæres de med en skarp kniv i 1 cm tykke skiver på skrå. Skiverne lægges i på bagepladen og bages ca. 5 min. på 200 grader
  • Lad kagerne afkøle
Opskrifter & råvarer
Camilla Plums gløggsirup

Find julestemmningen frem med Camilla Plums herlige ekstrakt sirup - en duftende dejlig oplevelse af alverdens delikate krydderier og masser af citrus.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Kun hver femte dansker holder Mortensaften

Lørdag fejres Mortens Aften, hvor man, som en slags generalprøve på julemaden, spiser and og rødkål. De senere år har den ældgamle tradition imidlertid været kraftigt udfordret af stress og tidspres, konkluderer Coop på baggrund af en undersøgelse, som viser at kun én ud af fem danskere holder...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Sprøde kikærter

"Lav altid rigeligt af de sprøde kikærter" opfordrer Hjernøe og Ingemann i bogen 'Krydret'. "Gemt i en lufttæt dåse er de skønne som snack, på salater og supper eller i madkassen".

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hokkaidosuppe med ristede porrer og naanbrød

I denne uge bringer vi opskriften på en skøn efterårssuppe med Hokkaido-græskar. Det flotte, orange græskar fås i mange forskellige former, kødet er noget fastere end almindelig græskar, men smagen er stort set den samme. Derfor kan man snildt erstatte Hokkaidoen med fx indmaden af årets...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Varm æbledrik med ingefær

En ganske enkel opskrift på en super dejlig drik. God at varme sig på!

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Grønkål - vinterens konge

De fleste kender måske bedst grønkålen fra julebuffeten grønlangkål, men den smukke, mørkegrønne kål er også herlig i en lækker og enkel efterårssalat med pærer, ristede solsikkekerner og blåbær, eller lynstegt sammen med andre dejlige efterårsgrøntsager.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Focacciabrød med rosmarin

Nem opskrift på alletiders focacciabrød med rosmarin.

Læs mere
Halloween
Amerikansk Pumpkin Pie

Til de amerikanske Halloween traditioner hører græskarkage eller Pumpkin Pie. Den lækre tærte er fyldt med græskarmos, æg, fløde, farin samt krydderiblanding af kanel, ingefær, allehånde og nelliker. Her får du opskriften.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Vegetariske kåldolmere

Mens klassiske kåldolmere med farsfyld, er en tung mundfuld, så er Lisbeth Tordendahls veganske kålpakker en anderledes moderne, let og klimavenlig variation med rent plantefyld.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Stegt sild med stuvet rosenkål og sursød rødbedesalat

Fra oktober og frem til februar, er rosenkål i sæson. Faktisk er rosenkål er en af de få grønsager, som man kan høste i januar og februar.
De små, fine kål smager formidabelt, og den milde kålsmag synes også at passe godt til børns sarte smagsløg, hvor de fx kan ristes i smør på pande sammen med...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Broste Copenhagen Nordic Coal

Broste Copenhagen Nordic Coal

Tip: Sådan laver du nemt<BR> lækre retter med din stavblender

Tip: Sådan laver du nemt
lækre retter med din stavblender

Kasse til køleskabet

Kasse til køleskabet

Skiferplader

Skiferplader

Nye Bøger
Kål og kærlighed, af Lisbeth Tordendahl

Boost din sundhed, forkæl dine smagsløg og få fornyet inspiration med Lisbeth Tordendahls 'Kål og kærlighed'. I sin nye bog præsenterer hun 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter med kål, som kan indgå i mange typer måltider, og som samtidig alle er veganske eller...

Læs mere
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Læs mere
30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner

Med Louisa Lorangs kogebog '30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner', får man konkrete tips og opskrifter på, hvordan man laver lækker mad - nemt, sundt og billigt. Alle bogens opskrifter er ernæringsberegnet og indeholder masser af grønt og godt. Som Louisa selv siger:

Læs mere
Happy Food

De seneste år har forskere fundet ud af, at forbindelsen mellem tarmen og hjernen er meget stærkere, end vi i vores vildeste fantasi kunne havde forestillet os. Maden på tallerkenen påvirker således ikke bare kroppen, men også vores humør og sanser, og muligvis også udviklingen af alvorlige psykiske...

Læs mere
Send en hilsen
^