Luksus fra Care By Me
Skønne farver
Polstret bænk Riviera Maison
Uhmm Box
Focacciabrød med rosmarin

Nem opskrift på alletiders focacciabrød med rosmarin.

Dej ingredienser:

  • 4 dl lunken vand
  • ca. 20 g gær
  • 2 tsk. salt
  • 8 dl hvedemel

Krydderolie ingredienser:

  • 25 g frisk rosmarin
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dl olivenolie

Drys:

  • Flagesalt

Sådan gør du:

  • Rør vand, salt og gær sammen, og tilføj mel lidt ad gangen til du har en klæg, men jævn brøddej
  • Lad dejen hæve i køleskab i 12 timer
  • Fordel dejen i en bradepande med høj kant og bagepapir i bunden
  • Hæld lidt olie på dejen og fordel den med hænderne
  • Lad brødet hæve 1 time
  • Bland ingredienser til krydderolie
  • Prik med fingrene fordybninger i brødet, som kan opsamle krydderolien, når den hældes over
  • Drys flagesalt over brødet
  • Lad brødet efterhæve ½ time
  • Sæt ovnen på 220 grader
  • Brødet bages i ca. 25 minutter til det er sprødt og gyldent
  • Brødet kan herefter pensles med ekstra olivenolie, så det får den karakteristiske blanke skorpe
Opskrifter & råvarer
Tortilla - Spansk kartoffelomelet

Sundt, lækkert og let måltid i en fart.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Ras el hanout - Smagen af Marokko

Med ras el hanout får man smagen af det marokkanske køkken. Krydderiblandingen, der blandt andet bruges i tagine- og gryderetter med lam, kylling og couscous samt i dip, fars, rubs og marinader, findes i mange versioner og kan købes færdigblandet. Men man kan også sagtens lave sin krydderiblanding,...

Læs mere
Sensommer
Æblesolbærtærte

Her en tærte, som på herligste vis forener sæsonens frugt og bær i en himmelsk mundfuld ...

Læs mere
Sensommer
Blommesæson

Sensommeren er skøn og lige nu kan man nyde søde, saftige danske blommer. Blommer dyrkes i alle verdensdele, men mange blommeelskere mener, at vi i Danmark har nogle af verdens bedste på grund af det skiftende klima.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Krydret græskarsuppe med sprøde kikærter

Med det smukke Hokkaido græskar i sæson og med udgivelsen af Anne Hjernøe og Ditte Ingemanns nye opskriftsamling 'Krydret', bringer vi en nem opskrift på den lækreste, krydrede græskarsuppe fra bogen.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Grydebrød

Det flotte brød er langtidshævet, bagt i støbejerns gryde og har en super sprød skorpe og lækker blød krumme.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Sprøde kikærter

"Lav altid rigeligt af de sprøde kikærter" opfordrer Hjernøe og Ingemann i bogen 'Krydret'. "Gemt i en lufttæt dåse er de skønne som snack, på salater og supper eller i madkassen".

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Fyldte tomater

Nyd de nye, store tomater bagte - som her med mandler og ris.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Tomater - Sådan!

Det er lige nu vi skal nyde tomaterne, for det er lige nu de er allerbedst ! Her får du 10 tips til, hvordan du får mest ud af den skønne og sunde grøntsag.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Ovnbagt rødtunge med friske tomater

Rødtungen er ikke kun en skøn spise, men samtidig en sund og mager fisk, rig på selen, som er et livsvigtigt sporstof, der modvirker en række alvorlige sygdomme som fx cancer og hjerte-karlidelser. Rødtungen gør sig blandt andet rigtig godt i selskab med friske, bagte tomater.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Kasse til køleskabet

Kasse til køleskabet

Magnetisk knagerække

Magnetisk knagerække

Vandhaner med kogende vand

Vandhaner med kogende vand

Sådan opbevarer du bedst dine madvarer

Sådan opbevarer du bedst dine madvarer

Nye Bøger
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Læs mere
30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner

Med Louisa Lorangs kogebog '30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner', får man konkrete tips og opskrifter på, hvordan man laver lækker mad - nemt, sundt og billigt. Alle bogens opskrifter er ernæringsberegnet og indeholder masser af grønt og godt. Som Louisa selv siger:

Læs mere
Happy Food

De seneste år har forskere fundet ud af, at forbindelsen mellem tarmen og hjernen er meget stærkere, end vi i vores vildeste fantasi kunne havde forestillet os. Maden på tallerkenen påvirker således ikke bare kroppen, men også vores humør og sanser, og muligvis også udviklingen af alvorlige psykiske...

Læs mere
Hey! Det er snyd - Skyd genvej i køkkenet

Med bogen 'Hey! Det er snyd – Skyd genvej i køkkenet' for du madskribenten Julie Heys smukke, inspirerende samling af super nemme opskrifter på mad til hverdag og fest.

Læs mere
Send en hilsen
^