Altankasser med selvvanding
Paper Collective
Tallerkensmækker - Frø til dyrkning
Rivièra Maison Haveromantik
Focacciabrød med rosmarin

Nem opskrift på alletiders focacciabrød med rosmarin.

Dej ingredienser:

  • 4 dl lunken vand
  • ca. 20 g gær
  • 2 tsk. salt
  • 8 dl hvedemel

Krydderolie ingredienser:

  • 25 g frisk rosmarin
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dl olivenolie

Drys:

  • Flagesalt

Sådan gør du:

  • Rør vand, salt og gær sammen, og tilføj mel lidt ad gangen til du har en klæg, men jævn brøddej
  • Lad dejen hæve i køleskab i 12 timer
  • Fordel dejen i en bradepande med høj kant og bagepapir i bunden
  • Hæld lidt olie på dejen og fordel den med hænderne
  • Lad brødet hæve 1 time
  • Bland ingredienser til krydderolie
  • Prik med fingrene fordybninger i brødet, som kan opsamle krydderolien, når den hældes over
  • Drys flagesalt over brødet
  • Lad brødet efterhæve ½ time
  • Sæt ovnen på 220 grader
  • Brødet bages i ca. 25 minutter til det er sprødt og gyldent
  • Brødet kan herefter pensles med ekstra olivenolie, så det får den karakteristiske blanke skorpe
Opskrifter & råvarer
Sankt Hans med madkurv

Selvom Sankt Hans muligvis ikke kan fejres med bål i år, så burde vejret være til en hyggelig picnictur til stranden. Her bringer vi en stribe idéer til lækre sandwich, salater og snacks.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Lorangs kartoffelsalat

Fra den populære madskribent Louisa Lorang bringer vi her opskriften på en ægte sommerklassiker: Kold kartoffelsalat med nye danske kartofler, rygeost, radiser & purløg. Den lækre salat er allerbedst med nye danske kartofler, og passer fint til alle sommerens favoritretter fra grillet fisk til store...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Krydderurte dip

Det kan være lidt af en udfordring, at holde liv i de krydderurter, man køber i supermarkedet. Oftest kommer de fra store industridrivhuse, hvor de får lys, gødning og hvor luftfugtigheden er høj. Da de optimale vækstbetingelser er svære at kopiere hjemme, gælder det om at nyde krydderurterne inden...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Tzatziki

Den græske klassiker er et særlig godt match til sommermaden, hvor der lige mangler en dressing med en frisk og krydret hvidløgssmag. Tzatziki er både godt til grillet fisk og -kylling såvel som til salater - eller på et stykke godt brød.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrifter med jordbær

Jordbær er indbegrebet af en dansk sommer, og lige nu bugner grøntafdelingen af syrlige, søde jordbær fulde af smag. Nyd dem som de er, eller lad dem sætte sommersmag på desserter, salater, drinks - eller som her, hvor rugkiks har fået selskab af jordbær og pesto.

Læs mere
Forår
Hyldeblomstpandekager

Med egen hjemmelavet hyldeblomstsaft kan du tilføje smagen af sommer til pandekagerne.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Camilla Plums tips til asparges

Grønne asparges skal ikke skrælles. Det nederste stykke er som regel træet, og det skal væk, selv om der ryger en del asparges på det.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Broccoli & porre tærte

Dejlig tærte til frokosten og picnicturen.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Jordbærsyltetøj med hyldeblomst

Lav dit eget friske, lækre syltetøj med to af denne årstids bedste råvarer fra naturen - jordbær og hyldeblomst!

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hjemmelavet hyldeblomstsaft

Nu blomstrer hylden, og med de duftende blomsterskærme kan man fremstille den dejligste hyldeblomstsaft. Det er super nemt, så fat kurven og tag på tur ud i den danske sommer og find en hyldebusk. Vi bringer opskriften på hyldeblomstsaft her.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Vandhaner med kogende vand

Vandhaner med kogende vand

Broste Copenhagen Nordic Coal

Broste Copenhagen Nordic Coal

Magnetisk knagerække

Magnetisk knagerække

String Pocket hylder

String Pocket hylder

Nye Bøger
30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner

Med Louisa Lorangs kogebog '30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner', får man konkrete tips og opskrifter på, hvordan man laver lækker mad - nemt, sundt og billigt. Alle bogens opskrifter er ernæringsberegnet og indeholder masser af grønt og godt. Som Louisa selv siger:

Læs mere
Happy Food

De seneste år har forskere fundet ud af, at forbindelsen mellem tarmen og hjernen er meget stærkere, end vi i vores vildeste fantasi kunne havde forestillet os. Maden på tallerkenen påvirker således ikke bare kroppen, men også vores humør og sanser, og muligvis også udviklingen af alvorlige psykiske...

Læs mere
Hey! Det er snyd - Skyd genvej i køkkenet

Med bogen 'Hey! Det er snyd – Skyd genvej i køkkenet' for du madskribenten Julie Heys smukke, inspirerende samling af super nemme opskrifter på mad til hverdag og fest.

Læs mere
Hverdag, af Anne Hjernøe

Anne Hjernøes nye store kogebog 'Hverdag' indeholder over 200 opskrifter på gode hverdagsretter og er gennemillustreret med skønne fotos. En bog, der bør stå på køkkenhylden hos enhver moderne familie anno 2017.

Læs mere
Send en hilsen
^