Lædernøglering med kvast
Silk Pants Ganni
Dansk mode storsælger i udlandet
Liggestol Muubs
Forår
Hornfisk med strandtzatziki og strandkarse

Det er sæson for hornfisk, så har du fiskeentusiaster i familien, så er det oplagt at pakke fiskegrej og -stang og tage på hornfiskeri. Hornfisk er en dejlig spisefisk, ikke mindst når den den serveres med hjemmerørt remoulade eller en cremet tzatziki fuld af vilde strandurter. Fra Thomas Laursens...

Læs mere
Forår
Kan man spise stedmoderblomster?

De farverige smukke forårsblomster er ikke kun smukke i havekrukker og altankasser, de kan også anvendes i salater, på kager og ost eller kandiseres og gemmes til senere brug. Blomsterne har, siden middelalderen, været anvendt som krydderi – også selvom de små blomsterblade ikke har nogen...

Læs mere
Forår
Pesto med ramsløg

En skøn pesto med en krydret og delikat smag af ramsløg. Perfekt til fx pastasalat eller på et godt stykke brød.

Læs mere
Forår
Risotto med ramsløg

Der findes ikke noget så lækkert som hjemmelavet risotto, og ramsløg giver den en fantastisk smag. Her får du en let og skøn opskrift.

Læs mere
Forår
Hvide asparges - Sådan tilberedes hvide asparges

Maj er sæson for hvide asparges, men de er sværere at få i en god kvalitet end de grønne. Hvide asparges skal være friske, tykke og robuste.

Læs mere
Forår
10 tips til såning af krydderurter

Allerede under såningen, kan du skabe de bedste betingelser for de små frø og sikre dem grundlaget for robusthed over for f.eks. sygdomme og skadedyr. I sit vidunderlige leksikon af et opslagsværk om krydderurter 'Krydderurter', skriver gartner og krydderurteelsker Lene Tvedegaard blandt andet:

Læs mere
Forår
Sæson for stenbiderrogn

Stenbiderrognen har gjort sit indtog hos fiskehandlerne, og det er tegn på forår. Her får du en dejlig opskrift med de fine små rogn.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Bagte rødbeder

Bagte rødbeder er en rigtig delikatesse, der egner sig godt som tilbehør til kødretter, men som også er en herlig appetizer.

Læs mere
Årstidens råvarer
Rødkål i seks forskellige variationer

Rødkål er sprød og smager skønt - og den har mange andre spændende anvendelsesmuligheder end den sur-søde version. Prøv den rå coleslaw eller let braiseret, med appelsin eller med tranebær ...

Læs mere
Årstidens råvarer
Efterårsferie er kartoffelferie

Efterårsferien blev oprindeligt kaldt kartoffelferien, fordi børn fik fri fra skole, så de kunne hjælpe med at grave kartofler op og få årets kartoffelhøst sikkert i hus. I dag graver børn og forældre ikke længere kartofler op i uge 42, men kartoflen er stadig en vigtig del af den danske madkultur....

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
HAY - S&B Colour glass - Rødvin (2 stk. i en æske)

HAY - S&B Colour glass - Rødvin (2 stk. i en æske)

Yndig opbevaring

Yndig opbevaring

Kasserolle Nautilus

Kasserolle Nautilus

Præudfyldt indkøbsseddel

Præudfyldt indkøbsseddel

Nye Bøger
Vild - Naturen ind i køkkenet, Thomas Laursen

Til alle, der nyder at samle og bruge ingredienser fra den vilde naturs spisekammer, har en af landets absolutte pionerer indenfor moderne dansk vildmad skrevet en formidabel guide.

Thomas Laursen har hele sit liv været betaget af den danske natur og har gennem årene tilegnet sig en enorm viden om...

Læs mere
Sund junkfood, af Katrine Tuborgh

Til dig der er glad for junkfood, men gerne vil gøre en indsats i køkkenet for at få den sundeste af slagsen, har kogebogsforfatter og madfotograf Katrine Tuborgh skrevet en inspirerende og indbydende bog.

Læs mere
Rigtig god fordøjelse, af Mette W Ravn og Mette Borre

Når fordøjelsen ikke fungerer, kan det føre til mistrivsel og sygdomme. Mange af os spiser generelt for meget salt, sødt, fedt og blødt, og det kan ind i mellem sætte fordøjelsen, samtidig kan en uhensigtsmæssig kostsammensætning og livsstil betyde, at mængden og arten af de bakterier vi har i...

Læs mere
Plantemad af Mia Gardum

Har du lyst til mere grønt i din mad? Overvejer du måske at blive vegetar eller veganer? Måske bare nogle af ugens dage? Så er opskriftsamlingen 'Plantemad', der er skrevet af den passionerede blogger, grøntsagsentusiast og skribent, Mia Gardum, lige noget for dig!

Læs mere
^