Kategori: Stil & mode

Inwear præsenterer ny chefdesigner

Inwear præsenterer ny chefdesigner 

InWear begår modeindustriens kup ved at ansætte Lene Borggaard som ny Design Manager. Lene Borggaard, chefdesigner for Bruuns Bazaar Women siden 1999, sætter sig i den ledende stol hos InWear dette forår. ...

Lene Borggaard forlader Bruuns Bazaar Women for at designe for InWear.

InWear begår modeindustriens kup ved at ansætte Lene Borggaard som ny Design Manager. Lene Borggaard, chefdesigner for Bruuns Bazaar Women siden 1999, sætter sig i den ledende stol hos InWear dette forår.

”Det er en betydningsfuld udvikling for os” fortæller Thomas Ulstrup, Managing Director hos InWear. ”Lenes markante design og stærke styles vil være med til at få InWear til at genvinde sin position som førende i den internationale modeverden. Vi er meget glade for at kunne byde hende velkommen".

Markant profil
Lene Borggaard, 39, er kendt i modeverden for hendes professionalisme, sofistikerede stil, kompetencer og hendes flair for at lave kreationer, der integrerer disse kvaliteter. Hendes design er moderne, sexet og kosmopolitisk.
”Mit mål er at få InWear til at skille sig ud” fortæller Lene Borggaard. ”Jeg ser InWear som et stort internationalt mode brand der har et godt øje for innovation og hvad der foregår på markedet. Det er det, jeg synes, er så spændende her”.
InWears mål er at opnå så stærkt et varemærkekendskab og image som muligt, hvilket grundlæggende bygger på inspiration og InWears design. ”Derfor vil Lenes vision, energi og drive være vigtige for InWears udvikling” tilføjer Thomas Ulstrup.

Forandringer hos InWear
Lene Borggaard kommer til InWear på et tidspunkt, hvor mærket er ved at implementere langsigtede planer om på sigt, at fremhæve dets city casual og ”mix and match” stilarter, udrulle en ny markedsføringsprofil og udvide det globale netværk med yderligere 100 butikker. Dette er allerede sat i gang, med bl.a. åbningen af nye butikker i Dubai og Sevilla i Spanien. InWear har også planer om at lancere en separat, eksklusiv kollektion. Af andre nye tiltag ses, at InWear er ved at lave et nyt accessories-koncept med mere plads til langt flere produkter i de allerede eksisterende butikker og butikker med kun accessories med forventet lancering i 2008

Stil & mode
Lollys Laundry 6 sommer musthaves 2017 

Let, afslappet og lækker bomehe til sommergarderoben. Lollys Laundry spring/summer 2017.

Læs mere
Stil & mode
Dansk mode brager frem i udlandet 

Mens de helt nye kollektioner vises frem under modeugen i København, kan den danske modebranche konstatere, at det går over al forventning på de store eksportmarkeder. Det viser Deloittes Modeanalyse 2016. Særligt tyskerne og briterne er vilde med danskdesignet tøj. Til gengæld skal der arbejdes…

Læs mere
Stil & mode
Sommermode 2016 

Se sommerens skønne, lette kjoler og toppe. Klædelige skjorte- og t-shirt kjoler, løstsiddende behagelige bomuldskjoler og tunikaer. Shop sommernyheder fra By Malene Birger, Gustav, Vila, Filippa K, AJ. 117 Project, Paul & Joe Sister mf.

Læs mere
Stil & mode
Konkursramte Bruuns Bazaar og BZR købt af Hanssen Brands A/S  

Den nylige konkursbegæring fra Bruuns Bazaar chokerede modebranchen. Gennem mere end 20 år skabte parret bag det ikoniske brand, brødrene Bjørn og Theis Bruun, kollektioner, der med stilrene, elegante design, begejstrede kvinder med hang til det enkle og klassiske. Trods brandets popularitet,…

Læs mere
Stil & mode
København er Nordens mest fashionable storby 

Modefolk fra hele verden er i næste uge samlet i København til den danske modeuge, Copenhagen Fashion Week, som er Nordens største modebegivenhed. Skandinavisk mode er da også kendt i hele verden for sit rene og enkle design. Men hvilken af de fire nordiske hovedstæder er bedst, når det kommer til…

Læs mere
Stil & mode
Copenhagen Fashion Week 2016  

Alle fashionistaer kan følge med i modeugen fra fra første parket, når Danmarks Radio fra den 3. til 5. februar sender fra ekstravagante catwalks, interviewer kreative modeskabere og sofistikerede modeller.

Læs mere
Stil & mode
By Malene Birger SS16 

Elegante og stilrene silhuetter med snit og elementer hentet i 70´er moden. Forår/sommer kollektionen 2016 fra By Malene Birger byder på minikjoler, tunikaer over bukser med vidde, busseronnekjoler og glamourøse maxi-kjoler.

Læs mere
Stil & mode
Moden forår 2016 

 

 

Blandt farver der hitter i forårets kollektioner er smukke, orange nuancer. Fine, varme farver, som mikser rød og gul til sarte fersken-, melon- og abrikosfarver samt dybe orangerøde farver, som man slet ikke kan få øjnene fra. Det er elegante farver, som – lidt overraskende måske – ofte klæder…

Læs mere
Stil & mode
Benedikte Utzon har mistet retten til sit navn 

Den kendte designer Benedikte Utzon må ikke længere skrive 'designed by Benedikte Utzon' på sine kollektioner. Det har Sø - og Handelsretten nu afgjort.

Læs mere
Stil & mode
Kig på kommende forårs farver 

En ny sæson er lig med ny tendens, og makeuppaletten ved forårssæsonens modeshows var fyldt med stærke farver.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^