Wondercool februar

Wondercool februar

Wondercool februar 

Februar forvandles fra kedelig til cool, når festivalen Wondercool afvikler 100 arrangementer i løbet af den ellers kolde måned.

Februar forvandles fra kedelig til cool, når festivalen Wondercool afvikler 100 arrangementer i løbet af den ellers kolde måned. Musik, mode, design og gastronomi er på paletten, når festivalen Wondercool sætter nye farver på byens stemning i hele februar måned. Med Wonderful Copenhagen i spidsen, har Københavns fire største livsstilsbrands Copenhagen Jazz Festival, Copenhagen Fashion Festival, Dansk Design Center, Copenhagen Cooking og den nye rockfestival, Frost, skabt en række arrangementer som skal lokke flere besøgende til byen i februar og få københavnerne til at trodse kulden og begive sig ud på bl.a. særlige spille- og spisesteder.

Musik på stripklub og mad til spotpris
Og netop byens venues bliver brugt på overraskende måder. Fx kan man lytte til ny dansk rock på stripklubben Mirage, høre en række danske designere give deres bud på, hvad dansk design indeholder i 2030 eller spise sig gennem Godfather filmene, når restaurant L´Altro serverer den ultimative Corleone-menu.
Og spiseoplevelser bliver der mange af under Wondercool. Copenhagen Cooking's vinterudgave byder nemlig på 40 arrangementer og har både gamle kendinge og nye oplevelser på plakaten. Succesen med toprestauranter i Skuespilhuset gentages, men også nye venues som fx Moltkes Palæ tages i brug.
Hvis man er til vin- eller cocktailsmagning, vil der være rig lejlighed for både at smage og mixe selv, og i en uge i februar har man chancen for at opleve det bedste af Københavns gastronomi, når en lang række restauranter serverer tre retter for 200 kr. Og dét tilbud er der allerede mange, der har benyttet sig af. Da billetterne blev sat til salg, var der så stor interesse, at 4.000 pladser blev revet væk på tre timer.

Fashionabel gadefest og cool jazz
Copenhagen Fashion Week finder traditionen tro sted i februar og august, og med den åbne del af modeugen, Fashion Festival, får alle chancen for at opleve de nye tendenser ved bl.a. shows, make-overs og shopping til nedsatte priser.
Er man nysgerrig for at høre, hvad jazzmusikere selv elsker at høre, kan man tage til arrangementerne "Secret Love: Live Mixtape", hvor musikerne agerer dj's og spiller deres yndlingsmusikere på særlige steder - bl.a. i cigarbutikken Davidoff og i biografen Vester Vov Vov.

Læs mere på ...:´

• <link http: www.wondercool.dk _blank>Wondercool.dk
• <link http: jazz.dk dk copenhagen-jazz-festival _blank> Copenhagen Jazz Festival
• <link http: www.copenhagenfashionfestival.com _blank> Copenhagen Fashion Festival
• <link http: www.ddc.dk _blank> Dansk Design Center
• <link http: www.copenhagencooking.dk _blank> Copenhagen Cooking

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^