Tre dage i arkitekturens tegn

Tre dage i arkitekturens tegn

Tre dage i arkitekturens tegn 

Fra den 16. til den 18. maj 2008 står København i arkitekturens tegn når Copenhagen Architecture + Design Days, Cph ADD skydes i gang ...

Fra den 16. til den 18. maj 2008 står København i arkitekturens tegn når Copenhagen Architecture + Design Days, Cph ADD skydes i gang. I tre dage sættes der spot på arkitektur og design med events, der giver et kig ind i verdener, der normalt ikke er adgang til. Og det er tilmed gratis for publikum.

For tredje gang sætter Wonderful Copenhagen spot på arkitektur og designoplevelser ud over det sædvanlige. Deltag i arkitekturløb, få magiske synsoplevelser i Ørestads skumringslys, fest i metrocykelkælderen og kom på rundvisning i det nye skuespilhus. Mulighederne er mange, og du får med garanti et kig ind i verdener, der normalt er lukket for offentligheden.

Omkring 130 kulturinstitutioner, virksomheder, organisationer, netværk, enkeltpersoner og bureauer er i år inviteret til at byde ind med events, foredrag og installationer. De inviterede repræsenterer både det etablerede, undergrunden og næste generation og garanterer, at festivalen byder på både skæve, sjove, og anderledes oplevelser.

I år vil temaerne for nogle af arrangementerne blandt andet være lys, arkitektur i børnehøjde, bæredygtighed, København ned til vandet, byliv, byrum og planlægning.

"I Danmark har vi en lang tradition for arkitektur og design, og i de senere år er København virkelig rykket op i verdenseliten. På Cph ADD viser vi publikum, det bedste vi har at byde på gennem tre dage med arkitekturoplevelser i verdensklasse", siger eventdirektør Martin Bender fra Wonderful Copenhagen, der står for festivalen.

Alle arrangementer er gratis at deltage i, men flere af arrangementerne kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Mere info og program på

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^