Strip

Strip

Strip 

”Hvad rimer på fyrre? Ingenting…i hvert fald ikke noget hurtigsmart og seriøst sexet..” Det er hverdagsdramaerne for kvinder over 40, der optager kvinderne bag forestillingen Strip, som har premiere 29. april ...

I disse tider, hvor medierne flyder over med historier om, hvor lidt plads der er i kultursammenhænge til kvinder over 40 år, så tager kvinderne bag forestillingen Strip, Susanne Storm, Pernille Lyneborg og Susanne Bonde, sagen i egen hånd.
”Egentlig er det jo fuldstændig paradoksalt, at det er sådan når alle tal viser, at det er kvinder over 40, der er de store kultur-brugere. Så derfor burde deres historier vel også fylde en del mere i sendefladen.”, siger skuespiller Susanne Storm. ”Vores motivation til forestillingen ligger i nysgerrigheden på mennesket i den sene ungdom. Hvordan klarer vi egentlig opgaven: at blive fyrre?”

De dybe rynker lurer om hjørnet, børnene er blevet arrige teenagere, parforholdet er blevet lidt tungt, vi får efter al sandsynlighed pludselig trang til at træne helt vildt. Tanker som: ”Skal jeg tage et andet job, har jeg ikke været her for længe, min karriere, for helvede….er det virkelig nu jeg peaker?”, lurer i det indre. En rastløshed sætter ind. En rastløshed, som måske kan sammenlignes lidt med den 14-åriges hormonelle tæppebombning.

Der er meget på spil når man runder de 40. Det er nu, vi foretager en revision af vores liv. Vi spejler os i hinanden, er tiltrukket af hinandens ansigter og historier. Nysgerrige på hinandens eventyr og ulykker. Hvordan løser vi en kompliceret skilsmisse, eller bedste-vennens nyfundne lykke i en meget ung kæreste?

”I lang tid har vi måske, som veninder lignet hinanden en del, men nu er vi blevet mere forskellige i kraft af de skred, der sker i livet. Såsom skilsmisser, flytninger, karrierevalg og en del andre ting. Det sætter en masse tanker i gang, om de valg vi tager i vores liv. Og om hvem vi er, inde under alle facaderne og definitionerne.”, siger Pernille Lyneborg. ”Som fyrreårige har vi taget nogle valg i livet og gået en retning - eller to -, men vi kan stadig nå at gøre det om igen. Ingen siger, det vil blive nemt, men muligheden er absolut til stede! Vi har et halvt liv+ foran os, så der er ingen tid at spilde!! Hvis vi altså orker!”

Det er hverdagsdramaerne, der optager kvinderne bag forestillingen, der er motiveret til at give et spejlbillede af vores tid. Fyrrene i 2011. En følelse publikum gerne må få, når de oplever tre kvinder, der blotter sig på dramatisk og humoristisk vis i genkendelige situationer fra det virkelige liv.

Forestilling: Strip
Teater: FÅR302, Toldbodgade 6, København
Medvirkende: Susanne Storm, Pernille Lyneborg & Susanne Bonde
Tekst: Merete Byrial, Maj Johansen samt de medvirkende
Forestillingen spiller: 29. april - 21. maj 2011
Billetbestilling: 33 11 20 04 eller på <link http: www.faar302.dk _blank>Faar302.dk >>

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^