Smuk stemning på Smukfest

Kategori: Smukfest

Mens der er gang i festen foran scenerne og på festivalpladsen, vælger nogle publikummer at tage et hvil i svinestien. Bogstavelig talt! Smukfest har nemlig forvandlet 20 frilandsgrissehytter til svinelækre festival-suiter.

Smuk stemning på Smukfest 

Det alsidige musikprogram på Smukfest festivalen appellerer igen i år til et mangfoldigt publikum. Her er musikelskere i alle aldre, hvis fællesnævner er ønsket om at afslutte sommeren med et brag af en fest, god musik og hyggeligt fællesskab. Her har fotograf Charlotte Romar fanget den gode festivalsstemning.

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^