Stemningsfulde Smukfest

Kategori: Smukfest

Foto: Lotte Romar

Stemningsfulde Smukfest 

Solen skinner over Danmarks dejligste musikfestival. Forventningsfulde, festglade festivaldeltagere ser frem til tre intense dage med skønne koncerter, fest og hyggelig samvær. Skanderborg festivalen Smukfest er i gang – og i år er det 33. gang.

Onsdagens hovednavn på Bøgescenen fylder hele den smukke plads i skoven til bristepunktet. Det er rocklegenden Brian Adams, som med sine super iørefaldende ballader og sikre 80´er og 90´er hits, som "I'm Ready", "Can't Stop This Thing We Started" og "Summer Of '69" får hele skoven til at svinge. 

På Rytme Hans scenen spiller Hej Matematik, men her er kun de mest trofaste fans er mødt op for at høre det gamle Aquaikon Søren Rasted synge ”Party i Provinsen”. 

Glædeligt gensyn
Anderledes fyldt op bliver der, da Danser med Drenge tager over. Her er et band, der er vant til og som nyder, at optræde live – og det kan mærkes. Publikum elsker dem og vi kender alle deres sange. 
Festivalen her i Skanderborg er en slags hjemmebane for det 20 år gamle band. Her har de, bortset fra sidste år, hvor de ikke blev inviteret, spillet hvert år gennem 10 år. Bandets keyboardspiller Henrik Stanley Møller fortæller, at de forståeligt nok var noget skuffede over ikke at være inviteret sidste år, til gengæld var glæden stor, da de blev booket i år. Og bandets lykke over igen at stå på scenen i Skanderborg kunne mærkes. Danser med Drenge leverede en strålende koncert, for et super begejstret publikum.

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^