Sommerkoncerter i stoense kirke

Sommerkoncerter i stoense kirke

Sommerkoncerter i stoense kirke  

Sommerkoncerter i Stoense Kirke 2007

30-års jubilæum trækker internationale stjerner til Langeland...

Den unge, hollandske mezzosopran Christianne Stotijn´s karriere har været kometagtig såvel på operascenen som i koncertsalen med flere store internationale priser. Ved koncerten i Stoense Kirke synger hun bl.a. Schubert, Wagner og Brahms og ledsages på klaver af den højt estimerede engelske pianist Julius Drake, som er et velkendt navn for publikum i Stoense Kirke...(I>

Klassiske sommerkoncerter
Hen over sommeren åbner Stoense Kirke på Langeland dørene for en række spændende klassiske koncerter i verdensklasse. Her vil kunstnere som Sofia Gubaidulina, Véronigue Gens, Christianne Stotijn, Atrium-kvartetten og Tokyo-kvartetten forfører publikum, som adskillige kunstnere har gjort det gennem de sidste 30 år.

Uropførelse af Sofia Gubaidulinas værk
Den 26. maj 2007 kl. 15.30, billetpris: 250 kroner
Den store russiske komponist Sofia Gubaidulina, som modtog Sonning-prisen i 1999, har komponeret et værk specielt til Stoense kirke. Det vil få sin verdenspremiere den 26. maj spillet af musikere, som komponisten selv har udvalgt. Gubaidulina vil selv være til stede under koncerten, hvor der desuden vil blive spillet værker af Bach. De medvirkende musikere er de fire medlemmer af Guitarensemblet Quasi Fantasia samt Ivan Monighetti på cello.

Franske sange: Véronique Gens
Den 23. juni 2007 kl. 15.30, billetpris: 300 kroner
Den 23. juni synger den unge franske sopran Véronique Gens bl.a. sange af Berlioz og Debussy. Hun ledsages på klaver af Susan Manoff. Veronique Gens arbejder sammen med nogle af tidens store dirigenter, og har høstet international anerkendelse for sin fortolkning af barokmusik, Mozart og de store franske sangere. Det har gjort Véronique Gens til en af tidens mest efterspurgte sangere, og hun gæster i år Stoense Kirke for anden gang.

Årets nye navn: Christianne Stotijn
Den 7. juli 2007 kl. 15.30, billetpris: 250 kroner
I år kan Stoense Kirke præsentere den unge, hollandske mezzosopran Christianne Stotijn for det danske publikum. Hendes karriere har været kometagtig såvel på operascenen som i koncertsalen med flere store internationale priser. I september 2006 udsendte hun sin blot anden CD med sange af Gustav Mahler. Ved koncerten i Stoense Kirke d. 7. juli synger hun bl.a. Schubert, Wagner og Brahms og ledsages på klaver af den højt estimerede engelske pianist Julius Drake, som er et velkendt navn for publikum i Stoense Kirke.

Atrium-kvartetten første gang i Danmark
Den 28. juli 2007 kl. 15.30, billetpris: 250 kroner
Den russiske strygekvartet Atrium String Quartet giver d. 28. juli her sin første koncert i Danmark. Kvartetten har i de sidste par år vakt furore ved koncerter i London og andre hovedstæder, og vi er naturligvis meget glade over at kunne byde dem velkommen i Stoense kirke, hvor de spiller værker af bl.a. Tchaikovsky.

Jubilæumskoncert med Tokyo-kvartetten
Koncerterne i Stoense Kirke kan i 2007 fejre 30 års jubilæum. Den første koncert var i 1977, hvor Peter Pears besøgte Nordlangeland. I år kommer Tokyo-kvartetten til Stoense Kirke d. 1. septemper, og den behøver ligesom Pears næppe nogen præsentation. Deres spil er på verdensplan. Alligevel har de fire musikere to gange tidligere foretaget den besværlige rejse til Stoense på Nordlangeland for at spille i den lille middelalderkirke med den helt unikke akustik. I år fremfører de værker af bl.a. Beethoven og Brahms.

Maja Lise Engelhardts glasmosaikker
1. september 2007 kl. 15.30, billetpris: 300 kroner
Stoense Kirke byder, udover musikken, på endnu en kunstnerisk dimension. Billedkunster Maja Lisa Engelhardt har skabt to kontrastfyldte vinduer i glasmosaik til Stoense Kirke. Som i andre af kunstnerens værker formår hun også her at skabe spænding mellem lys og mørke, vildskab og ro, og glasmosaikken er et flot kompliment til de klassiske stykker. Kunstværkerne er skænket af Ny Carlsberg Fondet.

Billetbestilling:
Turist- og Erhvervsforeningen Langeland, tlf. 62 51 35 05, eller klik ind på

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^