Outlandish - Toppen af dansk rap

Kategori: Smukfest

Outlandish - Toppen af dansk rap

Outlandish - Toppen af dansk rap 

De tre skønne rappere Isam, Lenny og Waqas, som har rødder i henholdsvist Marokko, Honduras og Pakistan, leverede en solid koncert, og fik overbevist publikum om, at de stadig er noget af det allerbedste på dansk rapscene.

Eftermiddagen på scenen Rytmehans var præget af godt vejr og rigtig festivalsstemning. Igen i år er Jakob Haugaard konferencier og med sit spraglede kostume og flotte paryk, præsenterede han Klumben og Raskepenge, der gav en rigtig dancehallkoncert og fik en næsten fyldt plads foran scenen til at bevæge sig til musikken og hylde deres yndlings sodavand med sangen ”Faxe Kondi”.

Senere strømmede flere til, så pladsen var fyldt, og her leverede Outlandish en fantastisk entré med singlen ”Guantanamo” fra 2002. De tre skønne rappere Isam, Lenny og Waqas, som har rødder i henholdsvist Marokko, Honduras og Pakistan, leverede en solid koncert, og fik overbevist publikum om, at de stadig er noget af det allerbedste på dansk rapscene. Med numre som ”Kom igen”, deres første single ”Walou” og ”Look into my eyes” fik de skabt en suveræn stemning, der satte sit præg på resten af aftenen.

Foto: Lotte Romar

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^