Luksusevent cph lifestyle 2011

Luksusevent cph lifestyle 2011

Luksusevent cph lifestyle 2011 

I weekenden 25. til 27. februar 2011 sker det igen. CPH Liftstyle åbner dørerne til et arrangment, som, ifølge arrangørerne, overgår sidste års event ....

Udstilling: CPH Lifestyle 2011
Dato: 25. til 27. februar 2011
Sted: Carlsbergs tappehal, Tap•1
Åbningstider: fre 13.00 – 20.00, lør + søn 11.00 – 18.00
Entré: Voksne kr. 120/ Børn 6-17år kr. 60

Skeptikere rystede på hovedet da CPH Lifestyle sidste år åbnede dørene til københavnernes nye luksusevent, mens finanskrisen stadig rasede om ørerne på forbrugerne. Men næsten 12.000 købelystne gæster gjorde alle bekymringer til skamme, og godt 100 udstillere meldte om en forrygende weekend. Der er stadig både plads og råd til luksus, kvalitet og drømme.

Flottere, større, dyrere
I weekenden 25.-27. februar 2011 sker det igen og arrangørerne lover endda en weekend der på alle områder vil overgå sidste års event.
”Mange af sidste års udstillere er her igen, og flere af dem har fået blod på tanden for at vise endnu flottere, større og dyrere drømme end sidste år. Dertil kommer en række nye udstillere med virkelig spændende produkter, events og arrangementer i weekenden. Vi tør godt love helt exceptionelle oplevelser, som vi drypvis vil løfte sløret for de næste par uger.”, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

CPH Lifestyle peger frem og viser vej
”Der er et marked for kvalitetsoplevelser. For luksusvarer, for eksklusive nydelser, for unikke serviceydelser. Det er alt det, der vises frem på CPH Lifestyle. En luksusevent, der peger frem og viser vej,” understreger Jimi Kristensen og Bjarke Nielsen fra Frontlife.


Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^