Livsstilsmesse på Gavnø Slot: Forårsdage - Hjem & Have 2022

Kribler det i fingrene for at komme i gang med haven eller hjemmet? Skal der pustes nyt liv i drivhuset? Eller sørger du inspiration til tidens trends indenfor hjem, have, fritid og livsnyderi?

Livsstilsmesse på Gavnø Slot: Forårsdage - Hjem & Have 2022  

I det spæde forår, i weekenden 23. – 24. april 2022, afvikler Gavnø Slot en en smuk, hyggelig og alsidig messe, der byder på de sidste nye trends og inspiration til dit hjem, din have, din fritid og livsstil.

Med et spændende udvalg af udstillere venter der oplevelse for hele familien i de skønneste omgivelser.

"Vi gentager sidste års succes og introducerer 'Forårsdage på Gavnø'. Her vil den historiske slotspark danne ramme om en weekend for alle livsnydere. Inspirerende stande vil tilbyde alt til haven fra plantesalg, krukker, redskaber og havedesign til maskiner, udeovne og outdoor aktiviteter for børn og voksne. Der vil desuden et udvalg af stande med brugskunst og design til hjemmet." fortæller kammerherreinde, baronesse Helle Reedtz-Thott.

  • Forårsdage - Hjem & Have 2022
    Sted: Gavnø 2, 4700 Næstved
    Hvornår: 23. – 24. april 2022
    Åbningstid: 10-16
    Entré: Voksen kr. 135, barn (5 – 12 år) kr. 80, barn (under 12 år) Gratis
Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^