Helsemesse

Helsemesse 

4. februar slås dørene op for endnu en helsemesse med workshops, tilbud og foredrag indenfor alternativ behandling, sund levevis og spiritualitet..

Messe: Krop-Sind-Ånd Helsemesse
Dato: 4. til 6. februar kl. 10 - 18.
Sted: Radisson SAS Falconer Hotel og Conference Center, Falconer Allé 9, 2000 Frederiksberg
Entré én dag kr. 70,-
To-dages billet kr. 120,-
Tre-dages billet kr. 150,-
Til enkelte foredrag/minikurser skal købes særskilt billet.


I weekenden 4. til 6. februar 2006, lægges der op til en stemningsfuld, oplevelsesrig og intim helsemesse indenfor alternativ behandling, sund levevis og spiritualitet.

"Der er mange forskellige veje at gå indenfor den alternative verden, fælles for dem alle er, at der fokuseres på det hele menneske og ikke kun på symptomet eller sygdommen." siger arrangøren af arrangementet Susanne M. Bengtson fra DanInfo. "Man kan selv arbejde aktivt med at komme i balance, få ryddet op i gamle mønstre og få vendt negative tanker til positive."

Et besøg på messen kan være en hjælp for interesserede der har svært ved at finde rundt i de mange tilbud der findes på det alternative behandlermarked. På messen, kan man kan man se nærmere på det store udvalg, og prøve sig frem bland de 210 udstillere, der præsenterer et varieret udvalg af forskellige naturterapeutiske behandlinger, spiritualitet, naturprodukter samt sten & krystaller.

Samtidig er der oplevelser at hente ved de 115 forskellige foredrag, minikurser, workshops, koncerter og shows med bl.a. Lars Muhl, Maya Fridan, Chris James, Gopi Patel, Steen Kofoed, Billy Cook og Crossroad Gospel..

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^