Gourmetmad til spotpris

Gourmetmad til spotpris

Gourmetmad til spotpris 

Madfestivalen Copenhagen Cooking 2009 præsenterer igen i år "Taste of Copenhagen", hvor en række af Københavns toprestauranter byder på gourmetmad til spotpris.

Madfestivalen Copenhagen Cooking 2009 præsenterer igen i år "Taste of Copenhagen", hvor en række af Københavns toprestauranter byder på gourmetmad til spotpris...

Der venter store gourmetoplevelser, når en række af Københavns bedste restauranter byder på madkunst til spotpris. Under overskriften "Taste of Copenhagen" inviterer restauranterne 1.th., Kokkeriet, Mielcke & Hurtigkarl, noma, The Paul og The Dining Room på gourmetmad til 395 kr. eks. drikkevarer.

Restauranterne deltager på forskellige dage:
• 1.th.* Deltager mandag den 24. august til lørdag den 29. august. Prisen inkluderer vinmenu. Prisen stiger hver dag med 100 kr.
• Kokkeriet deltager onsdag 26. og torsdag 27. august.
• Mielcke & Hurtigkarl deltager onsdag 26. august.
• Noma deltager med frokost tirsdag 25. og onsdag 26. august. På noma skal man være studerende (MBA eller lign. tæller ikke med) eller under 25 år for at deltage.
• The Dining Room deltager fra mandag 24. til fredag 28. august.
• The Paul deltager med frokost fra tirsdag 25. til torsdag 27. august.

De forgangne år har "Taste of Copenhagen" været et stort tilløbsstykke og udsolgt på rekordtid, så skal du sikre dig en billet, skal du være hurtig på tasterne når billetsalget starter den 11. august.
Bemærk at der ikke kan ringes til restauranterne for bordbestilling, og at der ikke kan købes billetter på landets posthuse. Billetsalget starter den 11. august kl. 10.00 på

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^