30.000 dansere

30.000 dansere 

Med "Dansens Dage" bydes danskerne op til dans ved hundredvis af gratisarrangementer, dansefester og forestillinger over hele landet ...

Når Danmarks største dansefestival Dansens Dage afholdes i dagene omkring den 29. april – en dag, der er udråbt af ITI - International Theatre Institute til officielt at være Dansens Dag i hele verden – vil mere end 30.000 dansere i Danmark deltage og flere hundrede tusinde publikummer se på.

Dansens Dage populært i Danmark
Intet sted i verden fejres Dansens Dag i samme omfang som i Danmark, hvor dansefestivalen Dansens Dage år for år vokser i omfang og kvalitet:
”Da vi for fem år siden for første gang forsøgte os med en landsdækkende dansefestival i anledning af Dansens Dag, var der måske 100 dansere involveret og en lille håndfuld arrangementer. Så det er ikke uden stolthed, når vi den 28., 29. og 30. april har mere end 30.000 dansere involveret, og endnu flere der kigger på og forhåbentlig danser med,” siger Charlotte Fogh Detlefsen, leder af Dansens Dage. Hun håber, at de mange danseaktiviteter også på lang sigt vil påvirke danseaktiviteten blandt danskerne:
”Dansens Dage er unik i det, at der under samme paraply gives plads til både den folkelige og den moderne dans. Vi håber at Dansens Dage, foruden en masse god underholdning, også vil give endnu flere danskere mod på at begynde til dans. Hvad enten det er moderne dans, breakdance eller en af de mange andre dansegenrer, der findes.”

Dans på gader og stræder
Dansens Dage byder udover de mange hundrede danseaktiviteter også på store dansescener i København, Århus, Horsens, Kolding og Frederikshavn. Der danses på togstationer, på gader, stræder og på pladser i hele landet. Der afholdes desuden store dansefester i København og Odense samt en stor verdensdans-fest i Brønderslev. Og der vises i samarbejde med Danmarks Radio dansefilm og programmer på DRK og DR2.

Læs mere om

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^