DIY: Genbrug dine teblade i en skøn bodyscrub  

Fremstil selv den lækreste bodyscrub med eksfolierende sukker, fugtgivende og plejende aloevera og olivenolie samt citron og duftende (genbrugte!) teblade.

Chaplon kugle te brygges direkte i tekoppen. Det er altid bedst at brygge te på kalkfrit vand. Tag kedlen af i samme øjeblik, vandet begynder at koge og lad det køle til ca. 90 grader. Brug 10-15 kugler til en stor tekop og hæld vandet over. Lad teen trække til bladene har foldet sig ud. Nyd teen med bladene liggende på bunden. Teen bør serveres med en ekstra kande varmt vand. Tebladene kan genanvendes 2-3 gange eller tebladende kan bruges til fremstilling af en skøn bodyscrub. 

Du skal bruge:

  • brugte teblade - 15 kugler
  • 2 tsk citron
  • 2 tsk aloevera
  • 2 spsk Ekstra Jomfru Olivenolie
  • 6 spsk sukker
  • 1 glas til opbevaring af scrub

Sådan gør du:

  • Bland teblade, citron, aloevera og olivenolie og tilføj til sidst sukker.
  • Scrubben hældes på glas.
  • Sukker og olie er naturens egne konserveringsmidler, men opbevar gerne scrubben på køl. Holdbarheden er 1-3 måneder i lufttæt beholder. 
Efterår
Messer og markeder i efteråret 

Bliver efteråret for kedeligt og gråt, så venter der masser af spændende oplevelser ved efterårets mange messer, markeder, udstillinger og outlets. Vi bringer her en guide til den kommende tids arrangementer.

Læs mere
Efterår
Black Friday 2023 

Det store efterårsudsalg ligger helt perfekt i forhold til årets julegaveindkøb. Lige nu finder du helt suveræne tilbud hos populære bolig- og interiørbutikker, blandt andet BOBO-online, Likehome.dk, Crocca.dk, UnikkeHjem.dk og BOXdeLUX.dk.

Følg med efterhånden som vi modtager flere udsalgsvarer. …

Læs mere
Efterår
Se årets fineste adventskranse 

Smukke adventsstager, arrangeret på fad sammen med gran og pynt eller hængt op under loftet.

Her er boligbutikkernes bud på årets smukkeste adventsstager, lysspyd og kalenderlys fra blandt andet Nordal, B-Green.

Læs mere
Efterår
Caramel Apple Day: En ny tradition? 

Globaliseringen har åbent mange muligheder for menneske og samfund, og også ført til at verdens kulturelle traditioner smelter sammen. Det gælder jo fx for Halloweentraditionen og Valentinsdag, og mange andre traditioner, der især har afsæt i engelsksprogede lande. Og måske kan 'Caramel Apple Day',…

Læs mere
Efterår
Hvordan binder man en krans? 

En smuk krans lyser op og skaber stemning i efteråret. Ved selv at binde kransen, har du mulighed for at få en krans, der nøjagtigt afspejler din stil.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Populære rødder: Pastinak og persillerod 

Efter at have været hensat til glemmebogen i en årrække, er de lyse, gulerodslignende rodfrugter; pastinak og persillerod, igen inde i varmen. En af årsagerne til røddernes stigende popularitet kan findes i tidens strømninger, hvor vi dyrker muligheden for at bruge sæsonens grøntsager og søger…

Læs mere
Efterår
Kan vinterbadning forebygge demens? 

Sæsonen for vinterbadning er godt i gang. Fra badebroerne springer de danske vinterbadere i bølgen og nyder det kolde gys. Det sætter gang i blodomløbet og vækker alle sanser, siger de, ligesom de er enige om, at vinterbadning er en yderst effektiv kur mod både træthed, dårligt humør og smerter.

Læs mere
Efterår
Vintertid 2023 - Hvornår skifter tiden og skal uret stilles frem eller tilbage? 

Hvordan er det nu med vintertid, skal uret stilles frem eller tilbage? Og overvejer de Europæiske lande fortsat at afskaffe skiftet?

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Ristede kastanjer & kastanjefestival 

Ristede kastanjer er en skøn efterårs delikatesse, og på Samsø fejres kastanjesæsonen med Kastanjefestival, hvor spisekastanjen og andre nøddesorter hyldes med smagsprøver, stemningsfulde boder og en snak om kastanjer. Spisekastanjer er nemlig en både sund og lækker snack, og fantastisk dejlig…

Læs mere
Efterår
Kæmpegræskar på over 750 kilo vinder Danmarksmesterskabet 

DM i Kæmpegræskar 2023 er netop blevet afholdt for 16. år i streg i Tivoli. 10 græskaravlere kæmpede om mesterskabstitlen. De blev dog alle slået af Jens Peder Skønager fra Ribe, der vandt med et kæmpegræskar på 784,8 kg. Nummer to i konkurrencen blev Ole Christensen fra Skanderborg med et græskar…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med…

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
^