Det har altid været god latin, at når man skal stege et stykke kød, så skal fedtstoffet doseres så sparsomt som muligt, for at det kan ende med at være en del af et sundt måltid.
Når man skal tabe sig er det af stor betydning, at andre mennesker bakker projektet op. Opbakning kan være så godt, at man næsten oplever, at man er flere om at løfte byrden.
Kostkompagniet skriver:Hvorfor nedlægger mændene deres våben i slankekampen, hvorfor er det som om at alverdens gode budskaber og forslag om et sundere og slankere liv preller af på de maskuline gener?
"6 om dagen". Prøv lige at sige det højt. Budskabet skal ikke misforstås, og bag dette ligger slet ikke nogen erotisk bagtanke. Men Fødevaredirektoratets kampagne der skulle lokke os danskere til at spise mere frugt og grønt er blevet misforstået !
Kostkompagniet skriver: Brød er en fast bestanddel af danskernes kostvaner. I modsætning til andre folkeslag har danskerne stort set altid spist rugbrød, men hvedebrødets udbredelse op gennem 80érne har skubbet rugbrødet i baggrunden.