Det har altid været god latin, at når man skal stege et stykke kød, så skal fedtstoffet doseres så sparsomt som muligt, for at det kan ende med at være en del af et sundt måltid.
Når man skal tabe sig er det af stor betydning, at andre mennesker bakker projektet op. Opbakning kan være så godt, at man næsten oplever, at man er flere om at løfte byrden.
Kostkompagniet skriver:Hvorfor nedlægger mændene deres våben i slankekampen, hvorfor er det som om at alverdens gode budskaber og forslag om et sundere og slankere liv preller af på de maskuline gener?
"6 om dagen". Prøv lige at sige det højt. Budskabet skal ikke misforstås, og bag dette ligger slet ikke nogen erotisk bagtanke. Men Fødevaredirektoratets kampagne der skulle lokke os danskere til at spise mere frugt og grønt er blevet misforstået !
Kostkompagniet skriver: Brød er en fast bestanddel af danskernes kostvaner. I modsætning til andre folkeslag har danskerne stort set altid spist rugbrød, men hvedebrødets udbredelse op gennem 80érne har skubbet rugbrødet i baggrunden.
...og andre fede historier - Kostkompagniets diætister skriver:Er det overhovedet muligt at finde hoved og hale i alle de fedtbesparende budskaber? Og hvordan får man egentlig frikadellen til at blive dejlig brun og gylden?
Du skal ikke bare kunne holde dine nye og sunde kostvaner ! De skal også være til at holde ud ! Langsigtet vægttab opnås kun, hvis man kan spise sig mæt hver dag og samtidig være tilfreds.
Hvis man er begejstret for en stribe mayonnaise eller remoulade på ovenpå pålæg, så er der nu om dage mulighed for at det kan lade sig gøre uden det koster mange kalorier.