Altankasser med selvvanding
Lænestol Riviera Maison
Viskestykker i hør
Paper Collective

Stjernetegn: Vandbærer (Vandmand) - Vandbæreren tegn
Månedshoroskop for: Juli 2018
Fødselsdag i perioden: 21. januar til 19. februar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Juli måned begynder med at den dynamiske Mars bevæger sig retrogradt i dit tegn, hvilket indikerer høje energiniveauer - og måske også forhøjede stressniveauer i forbindelse med forandringer i dit liv, hjem eller karriere. Måske har du svært ved at håndtere det lige nu. 

De mennesker du møder er opfindsomme og måske også en anelse provokerende, og det kan føles som om du er på en karrusel uden mulighed for at komme af. Forvent ikke at tingene er som de plejer. Denne periode er en tid med hurtige forandringer.

Partnere i denne periode kan være meget fokuseret på og optaget af deres eget arbejde. Det kan både være ved at nyde, at de på grund af ferie, nu kan nyde afstanden til arbejdet, eller ved at arbejde med noget, som giver dem særlig tilfredsstillelse.  

For dig kunne det være interessant at dykke dybere ned i psykologiske problematikker og forsøge at blive klogere på de skjulte følelsesmæssige kræfter, som har indflydelse på kroppen såvel som sindet. Denne nye indsigt og forståelse kan være et gennembrud for dig.

I den sidste uge i juli, går du ind i en periode med dynamik og forandring. Det kan dreje sig om international rejse - eller måske at modtage besøg langvejs fra. Der kan opstå en viljestærk kamp, og hvis du vil undgå flossede nerver, så sørg for at gøre noget spændende, som du kan kanalisere al din elektriske energi ind i.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vandmandens tegn:
Amal Ramzi Clooney, Charles Dickens, Roosevelt, Mozart, Boris Jeltsin, Anne Marie Helger, Paul Newman, Bridget Fonda, Edward Burns, Oprah Winfrey, Tom Selleck, Gene Hackman, Phil Collins, Vanessa Redgrave, Justin Timberlake, Lisa Marie Presley, Ayn Rand, Farrah Fawcett, Alice Cooper, Bob Marley, Nick Nolte, Mia Farrow, Jennifer Aniston, Burt Reynolds, Peter Gabriel, John McEnroe, Michael Jordan, Paris Hilton, John Travolta og Matt Dillon.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Kagefad Cloud fra Muubs

Kagefad Cloud fra Muubs

Vedligeholdelse af vvs installationer

Vedligeholdelse af vvs installationer

Optimal kontorindretning

Optimal kontorindretning

Sådan får du en stressfri sommerferie

Sådan får du en stressfri sommerferie

Send en hilsen
^