Skandinavisk duftlys - HYGGE duftlys i sand
Riviera Maison vinkøler
Lyshuse i keramik
Julepynt sølv 'Driving home for christmas'

Stjernetegn: Vandbærer (Vandmand) - Vandbæreren tegn
Månedshoroskop for: December 2017
Fødselsdag i perioden: 21. januar til 19. februar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

December starter åndeløst, med en spændende udvikling rent intellektuelt og i forbindelse med rejser eller nye horisonter. Du står med det ene ben i fortiden og et i fremtiden, og det er et stærkt sted at være. Der er en frygtelig masse sociale aktiviteter i starten af december og det er en dejlig tid for børn, fester og til at mødes med vennerne. 

En rejsende tager kontakt når december starter - måske en gammel ven eller et voksent barn - og der kan være nogle problemer som du kan hjælpe med at løse. Ufærdige ting fra fortiden dukker op, folk tager kontakt, opdagelser gøres. Basalt set sker der en masse i dit sociale liv, hvilket vel er at forvente i forbindelse med alle julens fester. 

Tiden mellem jul og nytår kommer med en stor overgang, som vil få indflydelse på dig i adskillige år fremover. Der er fokus på social integration og uddannelsesmæssige eller kommunikative gennembrud, som har været karakteristiske i mange forudgående år, baner nu vejen til et helt nyt sæt af personlige prioriteter, som vil begynde at forme sig i din bevidsthed ved juletid. Der er ikke længere behov for at bevise noget. Du ønsker mere afsondrethed for at fordybe dig i personlige ting og måske i åndelige interesser. Fokus skifter til privatliv og at ændre rammerne for familieharmonien.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Vandmandens tegn:
Amal Ramzi Clooney, Charles Dickens, Roosevelt, Mozart, Boris Jeltsin, Anne Marie Helger, Paul Newman, Bridget Fonda, Edward Burns, Oprah Winfrey, Tom Selleck, Gene Hackman, Phil Collins, Vanessa Redgrave, Justin Timberlake, Lisa Marie Presley, Ayn Rand, Farrah Fawcett, Alice Cooper, Bob Marley, Nick Nolte, Mia Farrow, Jennifer Aniston, Burt Reynolds, Peter Gabriel, John McEnroe, Michael Jordan, Paris Hilton, John Travolta og Matt Dillon.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Advent 2017

Advent 2017

Maria Fynsk Norup

Maria Fynsk Norup

Pure Biotic Kvinde

Pure Biotic Kvinde

Twice lampe fra House Doctor

Twice lampe fra House Doctor

^