Loungesofa nordisk stil
Mos Mosh Blake Sport Blazer
Stig P hvid skjorte
Boliginteriør fra Riviera Maison hos Rosen-lund.dk

Stjernetegn: Vandbærer (Vandmand) - Vandbæreren tegn
Månedshoroskop for: Oktober 2017
Fødselsdag i perioden: 21. januar til 19. februar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

En del udfordringer dukker op når oktober begynder, og dette kan være i forbindelse med bekymringer omkring din følelsesmæssige eller økonomiske tryghed. Der er ingen nemme løsninger til gæld eller andre interaktioner med autoriteterne, og det vigtige er, ikke at blive besat af detaljer, som du alligevel finder ud af hen ad vejen, gennem et miks af tålmodighed, planlægning og disciplin.
De gode nyheder er, at i dit professionelle liv, vil du snart være i stand til at overføre de seneste evner du har fået, til at øge din indflydelses sfære og opnå succes. Nye ledere dukker op på scenen, og nye ideer spirer, så i midten af oktober vil der rejse sig en hel masse muligheder, som på længere sigt vil give dig højere status og flere penge. Ved at bygge bro fra gamle ideer til nye, foretager du en slags gennembrud før slutningen af året. Oktober er alletiders måned til rejser og til at udvide dit felt af viden.
Nymånen den 19. går mod den elektriske Uranus, hvilket kan vise internationale rejser, eller en slags frigørende begivenhed. Det er en tid hvor inspirerende partnerskaber åbner op for nye spændende horisonter. Du er nødt til at række langt ud for at få fat i den videnbase og indsigt som andre mennesker har.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Vandmandens tegn:
Amal Ramzi Clooney, Charles Dickens, Roosevelt, Mozart, Boris Jeltsin, Anne Marie Helger, Paul Newman, Bridget Fonda, Edward Burns, Oprah Winfrey, Tom Selleck, Gene Hackman, Phil Collins, Vanessa Redgrave, Justin Timberlake, Lisa Marie Presley, Ayn Rand, Farrah Fawcett, Alice Cooper, Bob Marley, Nick Nolte, Mia Farrow, Jennifer Aniston, Burt Reynolds, Peter Gabriel, John McEnroe, Michael Jordan, Paris Hilton, John Travolta og Matt Dillon.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Boliginteriør fra Riviera Maison hos Rosen-lund.dk

Boliginteriør fra Riviera Maison hos Rosen-lund.dk

Co'Couture top

Co'Couture top

5 gode råd mod overspisning

5 gode råd mod overspisning

Rosemunde klassisk cardigan cashmere

Rosemunde klassisk cardigan cashmere

^