Sengetøj i smukke nuancer
Gummistøvle i fin rosa
Birkenstock i kobberfarvet skind
Tassel øreringe

Stjernetegn: Vandbærer (Vandmand) - Vandbæreren tegn
Månedshoroskop for: August 2017
Fødselsdag i perioden: 21. januar til 19. februar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Nu hvor solen og Mars befinder sig i dit syvende hus (huset for parforhold) i det meste af måneden, vil der være en hel masse spændende udvikling som involverer andre mennesker, og mange langsigtede håb og drømme vil gå i opfyldelse. Måneformørkelsen den 7. august falder i dit tegn, og dette vidner om en udadvendt tid med fokus på rejser og en udvidelse af dine sociale og intellektuelle horisonter. Solformørkelsen 2 uger senere indikerer en stor udvikling for en partner.

For at forstå hvad der sker i denne måned, er du nødt til at kigge på det du har forsøgt at opnå hele året, indtil videre, med al dets fremgang og tilbagegang. Det er en meget lovende tid for dig, især socialt og i forbindelse med studier, og en perfekt tid til at slå dig sammen med etablerede spillere og bygge en bro fra fortiden til fremtiden. Det er her i august, at tingene endelig falder på plads og succeser bliver konsoliderede.

På områder hvor du er nødt til at passe på i løbet af ugen med den 14. august, er i forbindelse med kolleger og arbejdsmiljøet. Det er en tid hvor der kan være alvorlige uoverensstemmelser omkring principper, hvor folk ganske voldsomt beskytter der intellektuelle ejendom og vil endda måske ty til unfair metoder. Dette behøver ikke få indflydelse på dig overhovedet, da du er beskyttet af magtfulde medspillere, som ønsker at forme et langsigtet gensidigt fordelagtigt forhold med dig.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Vandmandens tegn:
Amal Ramzi Clooney, Charles Dickens, Roosevelt, Mozart, Boris Jeltsin, Anne Marie Helger, Paul Newman, Bridget Fonda, Edward Burns, Oprah Winfrey, Tom Selleck, Gene Hackman, Phil Collins, Vanessa Redgrave, Justin Timberlake, Lisa Marie Presley, Ayn Rand, Farrah Fawcett, Alice Cooper, Bob Marley, Nick Nolte, Mia Farrow, Jennifer Aniston, Burt Reynolds, Peter Gabriel, John McEnroe, Michael Jordan, Paris Hilton, John Travolta og Matt Dillon.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Gavepapir

Gavepapir

Kosttilskud krom (chrom)

Kosttilskud krom (chrom)

Lykken er en hjemmearbejdsplads

Lykken er en hjemmearbejdsplads

PH lampe - Nyhed

PH lampe - Nyhed

^