RUE de FEMME bluse
Håndklædestativ
The English Soap Company
WOUD træfigurer

Stjernetegn: Vandbærer (Vandmand) - Vandbæreren tegn
Månedshoroskop for: Januar 2019
Fødselsdag i perioden: 21. januar til 19. februar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Hvis du kigger på tilværelsen i et længere perspektiv, så befinder du dig lige nu i en tid, hvor du, af egen vilje eller måske pga. omstændighederne, føler dig isoleret. Men man lærer meget af at være alene, og måske er denne tid vigtig, fordi den giver dig en styrke, som du skal bruge i forbindelse med nogle livsændrende omstændigheder, som finder sted i slutningen af 2020.

Lige nu, hvor du netop har taget hul på det nye år, er det vigtigt at delagtiggøre dine partnere i dine tanker, så I sammen kan arbejde mod et fælles mål. Du kan i denne tid føle, at dine tanker svirrer impulsivt rundt, og det kan derfor være fornuftigt, at gøre en indsats for at få styr på tanker og følelser, så du undgår at de bliver årsag til forvirring hos dig selv og evt. diskussioner i dine omgivelser omkring Nymånen den 6. januar. Vær særlig opmærksom på at mennesker i nabolaget og familiemedlemmer – særligt brødre – kan opføre sig provokerende.

Men januar udmærker sig også ved at være en positiv tid, og særligt en fantastisk tid for venskaber. Det er blandt andet en ideel tid for at være sammen i grupper, besøge venner og få besøg af venner der kommer langvejs fra.

 

Når Fuldmånen falder i dit modsatte tegn den 21. januar, opstår et nyt positivt fokus, som har indflydelse på flere forhold. Hen mod slutningen af måneden vil du opleve mere travlhed i hverdagen, og at mennesker omkring dig har brug for at være sammen med dig. Det er en spændende, dejlig og inspirerende tid.    

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vandmandens tegn:

Amal Ramzi Clooney, Charles Dickens, Roosevelt, Mozart, Boris Jeltsin, Anne Marie Helger, Paul Newman, Bridget Fonda, Edward Burns, Oprah Winfrey, Tom Selleck, Gene Hackman, Phil Collins, Vanessa Redgrave, Justin Timberlake, Lisa Marie Presley, Ayn Rand, Farrah Fawcett, Alice Cooper, Bob Marley, Nick Nolte, Mia Farrow, Jennifer Aniston, Burt Reynolds, Peter Gabriel, John McEnroe, Michael Jordan, Paris Hilton, John Travolta og Matt Dillon.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Liberté Alma buks

Liberté Alma buks

Hoody i uld

Hoody i uld

Tre idéer til at fremhæve din vinsamling

Tre idéer til at fremhæve din vinsamling

Smuk vægdekoration i træ fra Minifabrikken

Smuk vægdekoration i træ fra Minifabrikken

Send en hilsen
^