Sengetøj i smukke nuancer
String Pocket hylder
Magnetisk knagerække
Birkenstock i kobberfarvet skind

Stjernetegn: Vandbærer (Vandmand) - Vandbæreren tegn
Månedshoroskop for: Juni 2017
Fødselsdag i perioden: 21. januar til 19. februar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Når måneden starter falder mange ting på plads, når det handler om forbindelser og uddannelses- eller kommunikationsinitiativer, som du har arbejdet på. Overraskende kontakter åbner nye døre, som kan have givet uventede rejser, nye gruppe aktiviteter, kurser og lignende i en overgangsperiode fra maj til juni.

I disse dage er der stærk fokus på sociale arrangementer med fokus på at opbygge din profil og påtage dig mere ansvar. Din kalender er sikkert ret fuld omkring fuldmånen den 9., hvilket vækker et behov for at socialisere og udtrykke dig selv, så vel som at arbejde med børn og andre på kreative projekter. Det er din mission at bygge en regnbue bro mellem gamle og nye metoder.

Meget af juni er meget behagelig derhjemme og i dit lokale miljø, med luksus og komfort der skal smages og nydes. Det er en tid hvor du kan arbejde en del hjemmefra, og samarbejde harmonisk med kolleger. Der er dog en del mere stress i slutningen af juni og problemer med folk du arbejder sammen med, især når det handler om meninger og ideer. Det er en travl og mere stresset periode i det hele taget, og det er bedst at vente med ferier til senere i juli.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Vandmandens tegn:
Amal Ramzi Clooney, Charles Dickens, Roosevelt, Mozart, Boris Jeltsin, Anne Marie Helger, Paul Newman, Bridget Fonda, Edward Burns, Oprah Winfrey, Tom Selleck, Gene Hackman, Phil Collins, Vanessa Redgrave, Justin Timberlake, Lisa Marie Presley, Ayn Rand, Farrah Fawcett, Alice Cooper, Bob Marley, Nick Nolte, Mia Farrow, Jennifer Aniston, Burt Reynolds, Peter Gabriel, John McEnroe, Michael Jordan, Paris Hilton, John Travolta og Matt Dillon.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Bakker med fluenet

Bakker med fluenet

Champagneglas i krystal

Champagneglas i krystal

Strikkede bomuldsklude

Strikkede bomuldsklude

Lewis Mumford ure

Lewis Mumford ure

^