Altankasser med selvvanding
Paper Collective
Tallerkensmækker - Frø til dyrkning
Rivièra Maison Haveromantik

Stjernetegn: Vandbærer (Vandmand) - Vandbæreren tegn
Månedshoroskop for: Maj 2018
Fødselsdag i perioden: 21. januar til 19. februar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Ifølge astrologien har planeten, Uranus, et stærkt tilhørsforhold til dit tegn, Vandbæreren. Det begynder blandt andet, at der, hvert syvende år, når Uranus skifter tegn, vil opstår en ny og radikal anderledes face i dit liv. Se blot, hvad der skete omkring 2010-2011, for at få det bekræftet.

Her i maj bevæger Uranus sig endelig ud af Mars, hvor den har vægtet uddannelse, kommunikation og rejser i dit liv. Og den 16./17. går den ind i Tyren, hvilket, på den ene eller anden måde, vil have indflydelse på hjemmet og familielivet frem til 2025.

Når Uranus skifter tegn, går Mars, som er planeten af energi og drift, ind i dit tegn. Mars bevæger sig derefter retrogradt ud og ind i dit tegn, hvilket betyder, at der vil ske en proces af forandringer helt frem til september. Det er en god tid, at kaste sig over nye initiativer - også selvom de foregår uden for din komfortzone.

 

De ændringer, som begynder i midten af maj, kan være forbundet med karriere, og her er det svært at undgå et højt stressniveau. Det er derfor vigtigt, at du afsætter tid til at slappe af uden at blive forstyrret, så du kan oplade dine batterier. Tiden byder endvidere på skiftende perioder af sjov og spænding, og ensomhed.  

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vandmandens tegn:
Amal Ramzi Clooney, Charles Dickens, Roosevelt, Mozart, Boris Jeltsin, Anne Marie Helger, Paul Newman, Bridget Fonda, Edward Burns, Oprah Winfrey, Tom Selleck, Gene Hackman, Phil Collins, Vanessa Redgrave, Justin Timberlake, Lisa Marie Presley, Ayn Rand, Farrah Fawcett, Alice Cooper, Bob Marley, Nick Nolte, Mia Farrow, Jennifer Aniston, Burt Reynolds, Peter Gabriel, John McEnroe, Michael Jordan, Paris Hilton, John Travolta og Matt Dillon.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Ferien skal foregå midt i naturen

Ferien skal foregå midt i naturen

Sådan bliver du bikiniklar

Sådan bliver du bikiniklar

ABC plakater

ABC plakater

ABC plakater

ABC plakater

Send en hilsen
^