Lange fingerløse handsker
Canett Furniture
Heathcote & Ivory Morris & Co.
Canett Furniture glasstager

Stjernetegn: Vandbærer (Vandmand) - Vandbæreren tegn
Månedshoroskop for: Marts 2018
Fødselsdag i perioden: 21. januar til 19. februar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

At finde ud af præcis hvordan økonomien hænger sammen, kan i begyndelsen af marts føles som lidt af et mysterium. Du kan bekymre dig, men det lader til at universet sørger for dig på mystisk vis, og at pengene bliver ved med at komme. Det er en tid fyldt med held og professionel udvidelse, og du skal bare følge med strømmen. 

Livet bliver meget udadvendt efter månedens første uge, og det er tid til at række ud efter folk, rejse og  lære, og lade din stemme blive hørt. Det er ikke uden udfordring, fordi en del af dig ikke har lyst til at være udadvendt i øjeblikket. Det kan være en kamp at leve op til sociale forventninger, og nøglen er at give dig selv noget alene tid, og noget fælles tid. Det betyder også, at du må lade partnere vide, når du er klar til at være eventyrlysten og når du foretrækker at være tilbagetrukket, og fx lade partnere komme videre med deres egne projekter. 

Den sidste del af måneden kan være en tid, hvor du kæmper med indre dæmoner og tvivl, en tid hvor din værste fjende er dig selv med tendens til at nedgøre dig selv. Hvad der er brug for er indre selvdisciplin, enten i form af fysisk træning eller sunde mentale vaner. 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Vandmandens tegn:
Amal Ramzi Clooney, Charles Dickens, Roosevelt, Mozart, Boris Jeltsin, Anne Marie Helger, Paul Newman, Bridget Fonda, Edward Burns, Oprah Winfrey, Tom Selleck, Gene Hackman, Phil Collins, Vanessa Redgrave, Justin Timberlake, Lisa Marie Presley, Ayn Rand, Farrah Fawcett, Alice Cooper, Bob Marley, Nick Nolte, Mia Farrow, Jennifer Aniston, Burt Reynolds, Peter Gabriel, John McEnroe, Michael Jordan, Paris Hilton, John Travolta og Matt Dillon.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Ventilation med varmevending

Ventilation med varmevending

Selecteddesigners.dk <BR>Her præsenteres tidens smykke-darlings

Selecteddesigners.dk
Her præsenteres tidens smykke-darlings

Shopping i Singapore

Shopping i Singapore

3 skridt til en sundere livsstil

3 skridt til en sundere livsstil

^