Silk Pants Ganni
Riviera Maison stol
Liggestol Muubs
Sort Læderjakke - Sofie

Stjernetegn: Vandbærer (Vandmand) - Vandbæreren tegn
Månedshoroskop for: April 2017
Fødselsdag i perioden: 21. januar til 19. februar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Denne måned er et godt tidspunkt til at gribe de muligheder der kommer i din retning. Når du ser tilbage på de sidste par år har du opnået en masse. Du nyder den støtte du får fra indflydelsesrige mennesker, og du har udviklet en stærk vision omkring den fremtid du ønsker. Du befinder dig i en robust situation rent socialt og når det gælder dine professionelle ressourcer, og du er i den grad forud for kurven, når du sammenlignes med andre.

Midten af april er tiden til at sætte kommunikations initiativer i gang, især gennem de teknologiske muligheder, sociale medier og gennem dit personlige netværk. Din besked bør være høj og klar: du har revolutionerende nye ideer som alle vil have gavn af. Du er en del af en motor for forandringer, som kan give en nyere og mere produktiv fremtid. Det hjælper meget at samarbejde med en partner, som kan tage initiativet til at sætte de nye ideer i værk.

Der kan være nogle økonomiske bekymringer i forbindelse med et problem der stadig ikke er løst. Dette kunne handle om en attitude og dine personlige værdier, og kan have at gøre med hvordan du integrerer dine høje idealer med realistiske behov. Der findes ingen lette løsninger, men det ser ud til at du kan honorere disse udfordringer med ære.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Vandmandens tegn:
Amal Ramzi Clooney, Charles Dickens, Roosevelt, Mozart, Boris Jeltsin, Anne Marie Helger, Paul Newman, Bridget Fonda, Edward Burns, Oprah Winfrey, Tom Selleck, Gene Hackman, Phil Collins, Vanessa Redgrave, Justin Timberlake, Lisa Marie Presley, Ayn Rand, Farrah Fawcett, Alice Cooper, Bob Marley, Nick Nolte, Mia Farrow, Jennifer Aniston, Burt Reynolds, Peter Gabriel, John McEnroe, Michael Jordan, Paris Hilton, John Travolta og Matt Dillon.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Liggestol Muubs

Liggestol Muubs

Sommerhat

Sommerhat

Sort Læderjakke - Sofie

Sort Læderjakke - Sofie

Nyd ugebladet på din smartphone

Nyd ugebladet på din smartphone

^