Louise Roe glaskugler
Lædernøglering med kvast
Lyshuse i keramik
Julepynt sølv 'Driving home for christmas'

Stjernetegn: Vægt - Vægtens tegn
Månedshoroskop for: December 2017
Fødselsdag i perioden:
23. september til 23. oktober
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Når december starter går din tegnhersker, Venus, ud af Skorpionen og ind i Skytten, og du vil næsten helt sikkert føle at der er løftet et ret tungt slør, livet bliver mere udadvendt, og du bliver mere optimistisk. Den 10. vil Mars, som være været i Vægten, bevæge sig ind i Skorpionen, og dette er også positivt, da folk som du føler ansvar overfor bliver mindre afhængige af dig, og bliver i stand til at klare sig selv. 

Det er en meget positiv tid for dig frem mod julen, og du kan forvente at foretage mange ture for at være i forbindelse med folk i din udvidede familie, at det er en særlig god tid til at mødes med søskende, som kommer tilbage til dit område. Hvis du overvejer en juletur, er der udmærkede muligheder her for midt i december. 

Når det bliver jul foregår der store forandringer i familien. Faktisk er det en tid hvor der defineres nye langsigtede mål, som kan få indflydelse på familielivet i to til tre år ind i fremtiden. Det er ikke en lethjertet uge op til det nye år, men nærmere en tid, hvor du skærer planer ud i pap og sætter reglerne for nye strukturer i dit privatliv. Der er ting som du ikke er villig til at gå på kompromis med, og partnere deler dine synspunkter om, at det ikke kan betale sig at lave dybe forandringer for selv at nå de mål du sætter dig.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Vægtens tegn:
Bruce Springsteen, Mahatma Ghandi, John Lennon, Margaret Thatcher, Niels Bohr, Catherine Zeta-Jones, Christopher Reeve, Heather Locklear, Michael Douglas, Will Smith, Olivia Newton-John, Meat Loaf, Brigitte Bardot, Gwyneth Paltrow, Julie Andrews, Donna Karan, Sting, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Chevy Chase, Matt Damon, Sigourney Weaver, John Lennon, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Ralph Lauren, Usher, Sarah Ferguson, Tim Robbins og Jeff Goldblum.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Pure Biotic Kvinde

Pure Biotic Kvinde

Julesok til pakkekalender eller adventsgaver

Julesok til pakkekalender eller adventsgaver

Lyshuse i keramik

Lyshuse i keramik

Julepynt sølv 'Driving home for christmas'

Julepynt sølv 'Driving home for christmas'

^