Hübsch smykkeskrin
Lædernøglering med kvast
Lysfad Living By Heart
Riviera Maison stol

Stjernetegn: Vægt - Vægtens tegn
Månedshoroskop for: April 2017
Fødselsdag i perioden:
23. september til 23. oktober
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Når april starter bevæger din tegnhersker, Venus, sig retrograd ud af Vædderen og tilbage til Fisken, og i hele denne måned vil det at Venus er i Fiskene være årsag til mange udfordringer fra fortiden, i forbindelse med dit arbejde, kolleger og i dit dagligliv. Det ser ud til at et tidligere problem, flere uger gammelt, ikke er blevet løst og har brug for din opmærksomhed.

Det der kræves af dig nu er din vilje til at ofre dig, og andre vil forvente din hjælp, også selvom der ikke findes en løsning på problemet. Dette kunne have at gøre med noget familie, et lokalt problem, helbred og fitness, eller bare en svær kommunikationsproces som har brug for din tålmodighed. Disse udfordringer får det bedste frem i dig og i slutningen af måneden er du klar til at samle op fra der hvor du slap i et relations problem.

Venus og Mars vil være i harmoni i midten af april, og denne kombination har en del at gøre med kærlighed og parforhold, der vil sikker være mere intimitet i dit liv, og dette kunne være i forbindelse med en person på jobbet. Det er dig der har kontrollen nu. Slutningen af måneden handler en del om en spændende udvikling, møder, rejser og vigtige aftaler. En mulighed du troede du havde mistet præsenterer helt uforventet sig selv igen nu.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Vægtens tegn:
Bruce Springsteen, Mahatma Ghandi, John Lennon, Margaret Thatcher, Niels Bohr, Catherine Zeta-Jones, Christopher Reeve, Heather Locklear, Michael Douglas, Will Smith, Olivia Newton-John, Meat Loaf, Brigitte Bardot, Gwyneth Paltrow, Julie Andrews, Donna Karan, Sting, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Chevy Chase, Matt Damon, Sigourney Weaver, John Lennon, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Ralph Lauren, Usher, Sarah Ferguson, Tim Robbins og Jeff Goldblum.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Flip Flops

Flip Flops

Sommerhat

Sommerhat

Turban

Turban

Haveværktøjsbælte

Haveværktøjsbælte

^