Badekåbe i hør
Sengetøj i smukke nuancer
Gummistøvle i fin rosa
Polstret bænk Riviera Maison

Stjernetegn: Vægt - Vægtens tegn
Månedshoroskop for: Juni 2017
Fødselsdag i perioden:
23. september til 23. oktober
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Når juni starter befinder du dig i en proces med konsolidering samt forandring, som har haft indflydelse på dine relationer siden først på året. Der er en masse frem-og-tilbage, ændring af mening, ændring af strategi, men først i juni klarer du at bygge de broer du har arbejdet på og har taget så mange chancer for. På den ene side konsoliderer du forandringer, og på den anden er du vært for nye frigørende muligheder der er på vej.

I slutningen af den første uge af juni sker der en vigtig forandring, både for dig og for personlige og professionelle partnere. På det tidspunkt skal du ikke hænge dig selv så meget ud for andre, og dit liv når et nyt niveau af dybde og autencitet. Det er et godt tidspunkt til at høste fordelene ved at dele, og til at arbejde med professionelle partnere. Det er din opgave at sørge for støtte og stabilitet, ikke mindst fordi partnere har det med at kamme over – især i slutningen af måneden.

I løbet af de sidste 10 dage af juni er der stærk fokus på autoritetspersoner på jobbet og i den udvidede familie. Det er en intens tid hvor der er mange stemmer der ønsker at blive hørt og gennemtvinge deres agenda. Din tilbage er mere afbalanceret og et vigtigt kontrapunkt til dem som lader deres følelser styre deres handlinger.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Vægtens tegn:
Bruce Springsteen, Mahatma Ghandi, John Lennon, Margaret Thatcher, Niels Bohr, Catherine Zeta-Jones, Christopher Reeve, Heather Locklear, Michael Douglas, Will Smith, Olivia Newton-John, Meat Loaf, Brigitte Bardot, Gwyneth Paltrow, Julie Andrews, Donna Karan, Sting, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Chevy Chase, Matt Damon, Sigourney Weaver, John Lennon, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Ralph Lauren, Usher, Sarah Ferguson, Tim Robbins og Jeff Goldblum.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Ganni - St. Pierre Crepe Dress

Ganni - St. Pierre Crepe Dress

Stråhat med skygge

Stråhat med skygge

Birkenstock i kobberfarvet skind

Birkenstock i kobberfarvet skind

Suede Jacket Neo Noir

Suede Jacket Neo Noir

^