House Doctor Udsalg
Black Friday hos KAiKU
Baby sengesæt - H.C. Andersen by Holberg
Black Friday hos Rosen-Lund.dk

Stjernetegn: Vægt - Vægtens tegn
Månedshoroskop for: November 2018
Fødselsdag i perioden:
23. september til 23. oktober
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af november bevæger dit tegns hersker, Venus, sig retrogradt ind i Vægten, hvor den vil blive den kommende måned. Samtidig bevæger Uranus sig tilbage fra Tyren og ind i Vædderen, så Venus og Uranus står over for hinanden. Konstellationen indikerer, at noget ekstraordinært finder sted i dit privatliv og dine forhold, og at det højst sandsynligt har forbindelse til internationale rejser og møder med mennesker fra fjerne kulturer. På nogle måder kan der være tale om en tid, hvor du vandrer frem og tilbage mellem et sted og et andet, men heldigvis er alle steder, gode steder - også selvom de kun er midlertidige.

Når det kommer til kærlighed og romantik, kan du overveje at genoptage forbindelsen og planlægge et møde med en eventyrer. Nogle beslutninger, du tidligere har truffet, genovervejes, og du har mulighed for at vælge nemmere og mere behagelige løsninger for dit kærlighedsliv.

November er generelt en meget positiv måned for dig, og det er samtidig en ideel tid, når det kommer til at udvide din horisont gennem samvær med intelligente mennesker, og gennem studier og rejser. Det allersidste, du har lyst til at beskæftige dig med i denne periode, er kedeligt arbejde, og du søger i stedet noget, der kan inspirere dig. Vær dog opmærksom på, at der findes mennesker der dygtigt udnytter naive sjæle med høje forventninger..   

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vægtens tegn:

Bruce Springsteen, Mahatma Ghandi, John Lennon, Margaret Thatcher, Niels Bohr, Catherine Zeta-Jones, Christopher Reeve, Heather Locklear, Michael Douglas, Will Smith, Olivia Newton-John, Meat Loaf, Brigitte Bardot, Gwyneth Paltrow, Julie Andrews, Donna Karan, Sting, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Chevy Chase, Matt Damon, Sigourney Weaver, John Lennon, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Ralph Lauren, Usher, Sarah Ferguson, Tim Robbins og Jeff Goldblum.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
De bedste boggaver

De bedste boggaver

Black Friday hos Rosen-Lund.dk

Black Friday hos Rosen-Lund.dk

Black Friday 25-30% på FOREO

Black Friday 25-30% på FOREO

Danske designklassikere

Danske designklassikere

Send en hilsen
^