Loungesofa nordisk stil
Love & Divine kjole
Stig P hvid skjorte
Boliginteriør fra Riviera Maison hos Rosen-lund.dk

Stjernetegn: Vægt - Vægtens tegn
Månedshoroskop for: Oktober 2017
Fødselsdag i perioden:
23. september til 23. oktober
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Der sker en masse i dit indre liv når oktober starter, og det, der forlanges af dig, er tilbageholdenhed og disciplin på det tidspunkt. Når din tegnhersker, Venus, går ind i Jomfruen, er du nødt til at kaste dårlige vaner eller falske forhåbninger over bord, og i stedet arbejde på dit helbred og en diæt, som gør gode ting for din krop og sjæl, og holde op med at bekymre dig om ting, du alligevel ikke kan kontrollere. Dine relationer er ret udfordrende og forstyrres af for meget arbejde, eller andre faktorer som står i vejen for et tilfredsstillende kærlighedsliv.
Din situation relationsmæssigt, belyses af fuldmånen i dit modsatte tegn den 5., hvilket reflekterer en meget intens tid, hvor kommunikationen har det med at blive lidt flosset. Senere, når nymånen er i dit tegn den 19., er der mange forandringer, som er en frigørelse for dig. På dette tidspunkt har du langt mere kontrol over dit liv og dine relationer, og det er dig der sætter dagsordnen.
Den 23. oktober, når Mars går ind i dit tegn, er der fokus på kærlighed og romantik, og potentielle partnere vil have langt mere lyst til at følge i dit spor og gå med på det du beslutter. På dette tidspunkt er der også en udmærket udvikling i din økonomi og på andre områder af dit liv, som giver din selvværd et boost. Fremgang og held når det gælder kærlighed, er på vej til dig.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Vægtens tegn:
Bruce Springsteen, Mahatma Ghandi, John Lennon, Margaret Thatcher, Niels Bohr, Catherine Zeta-Jones, Christopher Reeve, Heather Locklear, Michael Douglas, Will Smith, Olivia Newton-John, Meat Loaf, Brigitte Bardot, Gwyneth Paltrow, Julie Andrews, Donna Karan, Sting, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Chevy Chase, Matt Damon, Sigourney Weaver, John Lennon, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Ralph Lauren, Usher, Sarah Ferguson, Tim Robbins og Jeff Goldblum.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Hvad er søvnproblemer, <BR>og hvad kan du gøre ved dem?

Hvad er søvnproblemer,
og hvad kan du gøre ved dem?

Kvindernes favoritbiler bliver billigere

Kvindernes favoritbiler bliver billigere

Modetøj og smykker

Modetøj og smykker

Co'Couture top

Co'Couture top

^