New arrival: Sengetæppe fra Algan
RUE de FEMME bluse
Håndklædestativ
WOUD træfigurer

Stjernetegn: Vægt - Vægtens tegn
Månedshoroskop for: Januar 2019
Fødselsdag i perioden:
23. september til 23. oktober
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Her i begyndelsen af det nye år kan du stadig være mærket af de udfordringer, du havde i sidste del af 2018. Men hvis du formår at se bort fra de gamle problemer, så vil du kunne åbne op og være positiv omkring alle de dejlige ting, det nye år vil bringe. Lykkelige tider er nemlig på vej, og der er meget at fejre.

Inden du giver dig hen i begejstring, så kan der imidlertid være nogle ting blandt venner eller familie, som kræver din opmærksomhed og indsats. Det er muligt at en omrokering vil finde sted, og i den forbindelse vil nogen formentlig føle sig tvunget til at vise deres autoritet. Diskussioner kan blive intense, men det er alt sammen en vigtig del af de mere langsigtede forandringer, der skal finde sted, og nødvendige for etableringen af et solidt fundament.

Omkring den 7. januar bevæger Venus, dit tegns hersker, sig ind i Skytten, og du vil få øget fokus på at udvide dine kulturelle og intellektuelle horisonter fx gennem rejser. Uanset hvad du i den forbindelse sigter efter, så vil du opnå det.

 

Du vil i denne periode have mulighed for at møde og have nogle dejlige oplevelser med nogle fantastiske mennesker i dit nabolag. Det er ligeledes en ideel tid for romantiske forhold, og single Vægten kan møde et friskt og entusiastisk menneske, som har lyst til eventyr. Romantiske udflugter er på dagsordenen, ligesom samvær med børn og gode venner.   

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vægtens tegn:

Bruce Springsteen, Mahatma Ghandi, John Lennon, Margaret Thatcher, Niels Bohr, Catherine Zeta-Jones, Christopher Reeve, Heather Locklear, Michael Douglas, Will Smith, Olivia Newton-John, Meat Loaf, Brigitte Bardot, Gwyneth Paltrow, Julie Andrews, Donna Karan, Sting, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Chevy Chase, Matt Damon, Sigourney Weaver, John Lennon, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Ralph Lauren, Usher, Sarah Ferguson, Tim Robbins og Jeff Goldblum.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
ZOEY - Mode til kvinder med kurver

ZOEY - Mode til kvinder med kurver

NAGA magnettavle

NAGA magnettavle

Ur på fod Rivièra Maison

Ur på fod Rivièra Maison

Gode råd til lidt mindre stress i julen

Gode råd til lidt mindre stress i julen

Send en hilsen
^