Sengetøj i smukke nuancer
Gummistøvle i fin rosa
Magnetisk knagerække
Ganni - St. Pierre Crepe Dress

Stjernetegn: Vægt - Vægtens tegn
Månedshoroskop for: August 2017
Fødselsdag i perioden:
23. september til 23. oktober
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

I begyndelsen af august, bevæger din tegnhersker, Venus, sig ind Krebsen, og det sætter fokus på dit professionelle liv og de bånd af loyalitet du har overfor autoriteter og associerede. August er en måned hvor disse bånd bliver testede til grænserne, og ugen fra den 14. er en særlig tid, hvor du kan være bekymret over uretfærdighed, etiske ting, og den umådeholdne brug af magt. Hvis du er under meget pres på det tidspunkt, kunne det hjælpe at amputere forbindelser til folk som dræner din energi.

På den sociale scene og i forbindelse med børn, kærlighed og romantik, vil august vise sig at være en fantastisk måned, især i forbindelse med partnere eller en særlig ven, som får en masse opmærksomhed, og som sikkert er på den sejrende side. Udviklingen blandt venner og de grupper du er en del af, kan være ret fantastisk nu. Drag fordel af enhver mulighed der kommer i din retning, til at opmuntre folk der står dig nært, og hjælpe dem med at få deres budskaber ud og opnå den succes de fortjener.

Selv om der er masser af fokus på dit professionelle liv i denne måned, er det en god tid til rejser og romantik, så sørg for at du ikke tager dit arbejde alt for alvorligt – det er også en god tid for fejringer og sjov. Alt med forbindelse til uddannelses projekter og kreative grupper favoriseres.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Vægtens tegn:
Bruce Springsteen, Mahatma Ghandi, John Lennon, Margaret Thatcher, Niels Bohr, Catherine Zeta-Jones, Christopher Reeve, Heather Locklear, Michael Douglas, Will Smith, Olivia Newton-John, Meat Loaf, Brigitte Bardot, Gwyneth Paltrow, Julie Andrews, Donna Karan, Sting, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Chevy Chase, Matt Damon, Sigourney Weaver, John Lennon, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Ralph Lauren, Usher, Sarah Ferguson, Tim Robbins og Jeff Goldblum.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Tassel øreringe

Tassel øreringe

Rejse: Malta - Middelhavets juvel

Rejse: Malta - Middelhavets juvel

Gavepapir

Gavepapir

Kurve i pil med låg

Kurve i pil med låg

^