Kunstbog: The Age of Collage
Canett Furniture
Riviera Maison olie-/eddike
Heathcote & Ivory Morris & Co.

Stjernetegn: Vægt - Vægtens tegn
Månedshoroskop for: Marts 2018
Fødselsdag i perioden:
23. september til 23. oktober
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Der sker meget på arbejdet i begyndelsen af marts, og det kan være en ganske kreativ periode, hvilket også kan bringe finansiel lykke. Det er særligt godt tidspunkt fx at markedsføre, og yde en service som folk kan drage fordel af på et dybere niveau. Selvom det er godt for nogle arbejdsforhold, kan du komme på tværs af en partner, når det kommer til at hjælpe. 

Omkring den 6. marts, går både dit tegns hersker, Venus, og kommunikationens planet Merkur, begge ind i dit modsatte tegn Vædderen, hvilket medbringer en kritisk periode for forhold, hvor du godt kan blive klemt og forhindringer kommer væltende. Det er ikke tiden til at tvinge tingene i gang, din position er ikke så stærk og du bliver nød til at acceptere nogle begrænsninger, særligt i forbindelse med familie ansvar. Der er en tendens til impulsivt at skynde sig ind i forhold lige nu, måske blindt at følge andres opmuntring, som kan efterlade dig når det virkelig gælder. 

Du vil opdage at familie presset kun forøges i den sidste del af marts, og enten end partner eller et familie overhoved kan virke diktatorisk eller pressende. Den vise Vægt ved hvornår det er vigtigt at trække sig. Den mindre vise Vægt kaster sig over kanten i en uvis uafhængighedserklæring. 

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Vægtens tegn:
Bruce Springsteen, Mahatma Ghandi, John Lennon, Margaret Thatcher, Niels Bohr, Catherine Zeta-Jones, Christopher Reeve, Heather Locklear, Michael Douglas, Will Smith, Olivia Newton-John, Meat Loaf, Brigitte Bardot, Gwyneth Paltrow, Julie Andrews, Donna Karan, Sting, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Chevy Chase, Matt Damon, Sigourney Weaver, John Lennon, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Ralph Lauren, Usher, Sarah Ferguson, Tim Robbins og Jeff Goldblum.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Selecteddesigners.dk <BR>Her præsenteres tidens smykke-darlings

Selecteddesigners.dk
Her præsenteres tidens smykke-darlings

Vandhaner med kogende vand

Vandhaner med kogende vand

Let & luksuriøst

Let & luksuriøst

Slip for dug og kondens på vinduer

Slip for dug og kondens på vinduer

^