String Pocket hylder
Magnetisk knagerække
Birkenstock i kobberfarvet skind
Ganni - St. Pierre Crepe Dress

Stjernetegn: Vædder - Vædderens tegn
Månedshoroskop for: Juni 2017
Fødselsdag i perioden: 20. marts til 21. april
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Den første uge i juni bevæger din tegnhersker, Mars, sig ind i den bløde og følsomme Krebs, hvor den forbliver indtil den 20. juli. Det er en periode hvor der især er fokus på det lokale miljø, hjem og familie. Juni bliver ret harmonisk mens juli bliver mere intens. Du vil være mere følsom i denne periode, og meget beskyttende overfor familiens grænser.

Mens Venus, som har et naturligt bånd til Mars, også ændrer tegn på næsten samme tidspunkt, hvor den bevæger sig ind i Tyren, vil der være harmoni mellem dig og dine kære, og der vil være et favorabelt økonomisk klima. Det er klart at den første del af sommeren vil være behagelig for dig, og du kan forvente både at få og bruge penge, især hvis du har initiativer i gang omkring forbedringer i hjemmet, i haven eller andre hjemlige interesser. Det er en god tid til kærlighed, og de nydelser der kommer fra stabile relationer.

I løbet af den sidste uge af juni er der endnu mere fokus på familielivet, og det er godt at samle familien for at nyde livet. Måske kommer der slægtninge til dig på det tidspunkt, og det er en meget aktiv tid til at være sammen med brødre og søstre. På det tidspunkt kan der dog måske være nogle familiestridigheder, ikke mindst på grund af dine egne stærke følelser og meninger. Glem ikke at være diplomatisk.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Vædderens tegn:
Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Fodmassageapparat

Fodmassageapparat

Frosted folie til vinduet

Frosted folie til vinduet

Kasse til køleskabet

Kasse til køleskabet

Ganni - St. Pierre Crepe Dress

Ganni - St. Pierre Crepe Dress

^