Louise Roe glaskugler
Skandinavisk duftlys - HYGGE duftlys i sand
Riviera Maison vinkøler
Lyshuse i keramik

Stjernetegn: Vædder - Vædderens tegn
Månedshoroskop for: December 2017
Fødselsdag i perioden: 20. marts til 21. april
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Begyndelsen af december er en tid med spænding, og det er et godt tidspunkt til at gøre noget spontant. Der er en følelse af, at du lige så godt kan tage en chance eller to, for din nuværende situation stresser dig. Der er særlig fokus på dramatisk at udvide dine horisonter, enten gennem uddannelse, rejser eller kulturelle oplevelser. Partnere kan være på farten på det tidspunkt, hvilket giver dig plads og frihed til at gøre noget nyt og anderledes.
Tingene ændrer sig radikalt efter den 9. december, hvor din tegnhersker, Mars, bevæger sig ind i Skorpionen. Du bliver mindre villig til at gå på kompromis eller at være svag, og du kræver intensitet og ægthed i dine relationer. Med andre ord opdager du en personlig styrke, og da også Jupiter er i Skorpionen, føles det som en begyndelse på en stor følelsesmæssig nyorientering, som søger for at du kommer meget tættere på dit indre jeg. Det vidner om en tid med psykologisk indsigt og vækst, og er en tid hvor du er tunet mere ind på din seksualitet. 

Denne julemåned er også en tid til gensyn, især med folk som normalt tilbringer deres tid i udlandet, og det kan være tid hvor der er mange rejser - og jo længere væk, jo bedre.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Vædderens tegn:
Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Engelbrechts Kevi 2533

Engelbrechts Kevi 2533

Blazer Mos Mosh

Blazer Mos Mosh

Twice lampe fra House Doctor

Twice lampe fra House Doctor

Pure Biotic Tarm

Pure Biotic Tarm

^