House Doctor Udsalg
Black Friday hos KAiKU
Baby sengesæt - H.C. Andersen by Holberg
Black Friday hos Rosen-Lund.dk

Stjernetegn: Vædder - Vædderens tegn
Månedshoroskop for: November 2018
Fødselsdag i perioden: 20. marts til 21. april
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Astrologisk set, sker der en sær ting tidligt i november. Dit tegns hersker, Mars, har gennem en tid stået modsat partnerplaneten Venus. Men nu da Venus bevæger sig retrogradt tilbage til Vægten, sker der en forbedring omkring Vædderens partnerskaber og forhold. Faktisk kan du med stor sandsynlighed genskabe forbindelsen til et rart menneske, efter Nymånen den 7. november, og det kan blive en ideel periode for både venskaber og dit kærlighedsliv.

I midten af november, når dit tegns hersker, Mars, bevæger sig ind i Fiskene, begynder en periode, hvor du vil have lyst til at afskære dig fra andre mennesker, og gennem de kommende måneder vil du foretrække alenetid til at filosofere over livet og omstændigheder i tilværelsen.

Der kan være rejser, men det er ikke lysten der driver dig afsted. Du vil også kunne opleve kontroverser, især omkring trosretninger, og du kan blive ledt på afveje af urealistiske idéer. Det er ikke en god tid, når det kommer til at lytte til eller indgå store løfter.

Den sidste del af november, er en tid fuld af idéer og ideel, når det kommer til at læse, studere og samle information. Omkring fuldmånen den 23. november, er en tid, hvor magtfulde tænkere udtrykker deres budskaber, og det kan blive en periode med meget bevægelse, rejse, diskussioner og aktiviteter. For Vædderen kan det være fornuftigt at være tilbageholdende, holde lav profil og lade de andre om at prædike.  

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vædderens tegn:

Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Black Friday 25-30% på FOREO

Black Friday 25-30% på FOREO

De bedste boggaver

De bedste boggaver

Frugt og grønt glaspynt

Frugt og grønt glaspynt

Tips og tricks til før og efter Black Friday

Tips og tricks til før og efter Black Friday

Send en hilsen
^