Hübsch smykkeskrin
Lædernøglering med kvast
Lysfad Living By Heart
Dansk mode storsælger i udlandet

Stjernetegn: Vædder - Vædderens tegn
Månedshoroskop for: April 2017
Fødselsdag i perioden: 20. marts til 21. april
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Når vi tager hul på april, vil en person der står dig nært forlade scenen for en tid, for at klare nogle private problemer. Vedkommende kommer dog tilbage.
Det er muligt at en partner har en særlig udfordring fra fortiden, hvor der er behov for koncentreret opmærksomhed i et par uger.
Omkring midten af måneden bliver du måske bedt om støtte, økonomisk eller på anden vis, for at hjælpe denne person igennem et udfordrende offer denne ønsker at bringe.

Det der er vigtigt for dig i løbet af de første tre uger af april er at arbejde på at samle ressourcer og at konsolidere dine indtægter. Det er en god tid til organiske og langsomt voksende investeringer, hvor du eliminerer alt hvad der dræner dine ressourcer, og arbejder på at genanvende eller restaurere ting der har værdi.

Når din tegnhersker Mars bevæger sig ind i Tvillingen omkring den 21. april, starter en mere udadvendt periode, hvor der er fokus på netværk, rejser og uddannelse. Det er muligt at der er et ufærdigt initiativ som du er nødt til at færdiggøre, og det betaler sig at arbejde tæt sammen men en der kan hjælpe dig til at tage de rette træk. Der er fantastisk samarbejde og udveksling af ideer. Dette kan handle om at genoptage en kontakt til en international gruppe eller til innovative mennesker og organisationer.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Vædderens tegn:
Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Den ultimative gave

Den ultimative gave

Trækasse til frø og haveredskaber

Trækasse til frø og haveredskaber

Nyd ugebladet på din smartphone

Nyd ugebladet på din smartphone

Fra datter til mor

Fra datter til mor

^