String Pocket hylder
Magnetisk knagerække
Birkenstock i kobberfarvet skind
Tassel øreringe

Stjernetegn: Vædder - Vædderens tegn
Månedshoroskop for: August 2017
Fødselsdag i perioden: 20. marts til 21. april
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Den første del af denne august er din tegnhersker, Mars, i tæt konjunktion med Solen i Løvens tegn, hvilket gør det til en tid med en kraftfuld, karismatisk og udadvendt tid for dig. Din varme og din magnetisme er på toppen, og når Jupiter og Mars hele måneden er i perfekt harmoni, kan du forvente succes på mange områder af dit liv. Det bliver alletiders for børn, romantik og kreative partnerskaber.

Det er en meget signifikant måned på grund af formørknings cyklussen, således at dine handlinger bliver spillet på en større scene end normalt. Det ser ud til at ugen fra den 21. kommer med en del af de resultater du har håbet på, kreative gennembrud og realisering af langsigtede ambitioner. Der er en del magtspil, som du er veludstyret til at klare, og når du spiller, så spiller du for at vinde. Du kan være oppe imod nogle uforsonlige myndigheder, men når det gælder selvrealisering, så er din tid kommet.

Hvis det viser sig at være en signifikant og yderst succesfuld måned for dig, du bør dog ikke være blind for de udfordringer en partner eller et familiemedlem går igennem. Ugen med den 14. er en udfordrende tid for dem, og der kan være nogen økonomisk angst som får dem til at reagere ekstremt. Da din sensitivitet overfor andre ikke er så udtalt i denne måned, er du nødt til at passe særligt på og prøve at forstå de følelser dem du holder af går igennem.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Vædderens tegn:
Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Kosttilskud krom (chrom)

Kosttilskud krom (chrom)

Retroinspireret mode

Retroinspireret mode

Kalkmaling: Sort 'Black velvet'

Kalkmaling: Sort 'Black velvet'

Kalkmaling: Antique Cream

Kalkmaling: Antique Cream

^