Altankasser med selvvanding
Lænestol Riviera Maison
Paper Collective
Rivièra Maison Haveromantik

Stjernetegn: Vædder - Vædderens tegn
Månedshoroskop for: Juli 2018
Fødselsdag i perioden: 20. marts til 21. april
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Når dit tegns hersker, Mars, begynder at bevæge sig retrogradt i begyndelsen af juli og frem til august, vil det være tid til at håndtere ny udvikling i forbindelse med venner, internationale organisationer eller andre grupper. Disse forstyrrer strukturer og vaner, hvilket inspirerer dig til at genevaluere dine værdier, både socialt og økonomisk.

I løbet af juli har du en tendens til at trække dig fra ideologiske konfrontationer, men du vil stadig være i front, når det kommer til sociale situationer, som kan sætte dig på tværs af det konventionelle samfund.

Når det nu er feriesæson, er der også et stærkt fokus på hjemmet og familien - særligt i begyndelsen og frem til midten af juli, hvor du gerne vil være i idylliske omgivelser, ved havet eller andre steder, som ligger tæt ved vandet.

Når vi nærmer os slutningen af måneden, opstår der nye spændende tendenser, og det er måske det bedste tidspunkt for eventyrlige ferier, sjov og romantik. Du kan få lyst til at tage tilbage til et sted, du har været før - eller genoprette forbindelsen med venner fra fortiden. Det kan dog også blive en forstyrrende periode, fordi du bliver draget til folk og romantiske situationer, som er intense, uforudsigelige og modsat, hvad alle forventer.

Børn er i fokus, men dét de gerne vil, er måske ikke det, du gerne vil...

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vædderens tegn:
Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Reparation af lamper

Reparation af lamper

Tips til flytning

Tips til flytning

Psykoterapi som behandling af panikangst

Psykoterapi som behandling af panikangst

Forkostordning til dagens vigtige pause

Forkostordning til dagens vigtige pause

Send en hilsen
^