Altankasser med selvvanding
Paper Collective
Tallerkensmækker - Frø til dyrkning
Rivièra Maison Haveromantik

Stjernetegn: Vædder - Vædderens tegn
Månedshoroskop for: Maj 2018
Fødselsdag i perioden: 20. marts til 21. april
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

2018 er et år, hvor der er stærkt fokus på dit professionelle liv, mål og ambitioner - særligt fordi, dit tegns hersker, Mars, er 'fanget' i den hårdtarbejdende Stenbuks tegn sammen med Saturn og Pluto, frem til begyndelsen af september. Det kan enten skyldes, at du presser dig selv usædvanligt hårdt, eller at autoritetsfigurer i din karriere presser dig til dine grænser.

Hvis det drejer sig om, at du føler dig presset, så bliver du nødt til at tage kontrollen, definere dine mål og yde mere end normalt i en periode og håbe på snart at se resultater.

Maj er en måned, hvor tiderne skifter. Stressfaktorer er særlig stærke i midten af måneden, men du kan til gengæld forvente nye tendenser i din økonomi, der medfører favorable resultater - både i det kort og lange løb.

Den anden halvdel af maj, er karakteriseret af en flere måneder lang bevægelse af Mars i Vandbæren. Det kan betyde, at du kan opleve en kompleks situation, hvor du bliver nødt til at tilpasse dig radikale ændringer - både på arbejdet eller i en organisation, du er del af. Du kommer sandsynligvis til at føle dig som en udefrakommende, men måske er det i virkeligheden mere interessant udenfor end inde. 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vædderens tegn:
Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Let og feminint business look

Let og feminint business look

Rivièra Maison Haveromantik

Rivièra Maison Haveromantik

St. Moriz - Ny selvbrunerserie

St. Moriz - Ny selvbrunerserie

Sådan tager man det perfekte billede<BR>fra 6.700 meters højde

Sådan tager man det perfekte billede
fra 6.700 meters højde

Send en hilsen
^