Kunstbog: The Age of Collage
Lange fingerløse handsker
Field Table We Do Wood
Heathcote & Ivory Morris & Co.

Stjernetegn: Vædder - Vædderens tegn
Månedshoroskop for: Marts 2018
Fødselsdag i perioden: 20. marts til 21. april
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Fuldmånen, i begyndelsen af marts måned, understreger udvikling i dit arbejdsliv, og behovet for at finde et stille rum, fri fra distraheringer, for at komme videre med de ting der interesserer dig. Der er et stærkt behov for at udvikle spirituelle perspektiver lige nu, selvom du vil opdage at dine egne ideer og meninger har en tendens til at sætte sig i modsætning over for nogle af de mennesker du holder af. Elskede har en tendens til at være utilfredse omkring noget, men at få dem til at sige hvad det er specifikt, kan være en udfordring. Det er en tid fyldt med ulykkelig kærlighed og urealistiske, romantiske drømme. 

Til gengæld, i det marts anden uge begynder, går både Merkur og Venus ind i dit tegn, og der er et skift i dynamikken i de vigtige forhold i dit liv. Folk vil gerne være omkring dig, og de er tilfredse med at gøre det du gerne vil, så der er en følelse af at være mere i kontrol. Professionelle udfordringer opstår for både dig og de mennesker der er omkring dig, og der er specifikke problemer der har brug for koncentreret fokus. 

Når dit tegns hersker Mars går ind i Vædderen i midten af marts, er der en helt ny fokus på din karriere. Det her er tiden til at arbejde tæt, med folk i en magtfuld position, på et ambitiøst projekt. Du vil få brug for at hævde din vilje, hvis du vil undgå at blive domineret, alle vil ende med at se tingene fra dit perspektiv.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Vædderens tegn:
Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Shopping i Singapore

Shopping i Singapore

3 skridt til en sundere livsstil

3 skridt til en sundere livsstil

12 uundværlige tips til rejsen

12 uundværlige tips til rejsen

Slip for dug og kondens på vinduer

Slip for dug og kondens på vinduer

^