New arrival: Sengetæppe fra Algan
RUE de FEMME bluse
Håndklædestativ
WOUD træfigurer

Stjernetegn: Vædder - Vædderens tegn
Månedshoroskop for: Januar 2019
Fødselsdag i perioden: 20. marts til 21. april
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Det nye år bringer følelsen af ny begyndelse. Dit tegns hersker, Mars, bevæger sig ind i Vædderen, og giver gode muligheder for at iværksætte nye initiativer i januar og februar. Arbejdsmæssigt er der nogle udfordringer, men så længe du undgår direkte konfrontationer med autoriteter, der har deres egne grænser at beskytte, har du energi og entusiasme til at takle dem. Det er en ideel periode for især professionelle initiativer, og evt. omstrukturering af individer og organisationer, der har magten.

Fra anden uge i januar og fremefter, kan du opleve en ny harmoni i dine forhold, og her er weekenden den 12. og 13. januar, særlig positiv.

For single Vædderen er dette en ideel periode, fx for at skabe kontakt til en potentiel partner, som kommer langvejs fra. Og for Vædderen i parforhold, er det en fantastisk tid for rejser, studier og aktiviteter, hvor I sammen udvider de kulturelle horisonter og får en dybere forståelse af, hvad fremtiden vil bringe.

 

Alt i alt er det en fantastisk måned, hvor du vil opleve en øget følelse af tilfredshed og selvtillid, og virke tiltrækkende på dine omgivelser.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Vædderens tegn:

Elton John, Mariah Carey, Vince Vaughn, Christopher Walken, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Robert Downey, Jackie Chan, Russell Crowe, Dennis Quaid, David Letterman, Emma Thompson, Victoria Beckham og Kate Hudson, Marlon Brando, Charlie Chaplin, H.C. Andersen, Troels Kløvedal, Jørn Utzon, Dronning Margrethe, Vincent van Gogh, Karen Blixen, Rosie O'Donnell, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Tre idéer til at fremhæve din vinsamling

Tre idéer til at fremhæve din vinsamling

Arbejdsbord Nomada

Arbejdsbord Nomada

Soulmade strik

Soulmade strik

Gode råd til lidt mindre stress i julen

Gode råd til lidt mindre stress i julen

Send en hilsen
^