Sengetøj i smukke nuancer
Gummistøvle i fin rosa
Ganni - St. Pierre Crepe Dress
Tassel øreringe

Stjernetegn: Tyr - Tyrens tegn
Månedshoroskop for: August 2017
Fødselsdag i perioden: 21. april til 21. maj
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

I begyndelsen af august bevæger din tegnhersker, Venus, sig ind i den bløde og følsomme Krebs, hvor den bliver indtil weekenden den 26. Dette vækker din beskyttende natur og et behov for at have et mere berigende forhold til folk så som naboer, søskende, rejsefæller, lærere og medstudenter. Du er på bølgelængde med livets poesi og har en dyb medfølelse og er opmærksom på det menneskelige sind og kreativitet.

Ikke desto mindre, ugen der starter med den 14. august er en tid med intense prøvelser, som har forbindelse til kommunikation og overbevisninger. Kolleger eller mentorer har det med at være ret dominerende på intellektuelle eller ideologiske niveauer, og du kan i den grad føle dig trængt op i en krog, så du er nødt til at afbryde forbindelsen eller slippe af med en elsket overbevisning. Det er tid til mental transformation, når gamle håb erstattes af nye.

Både i dit familieliv, og i mindre grad i din karriere, sker der store ting. Partnere sætter deres præg på hjemmet, og har noget stort de ønsker at fejre, selv om dette kunne efterlade dig i skyggen. Din tid i solen sker i slutningen af måneden.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Tyrens tegn:
Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Stilfuld nordisk indretning med beton og træ

Stilfuld nordisk indretning med beton og træ

Kosttilskud krom (chrom)

Kosttilskud krom (chrom)

Kalkmaling: Vintage voks

Kalkmaling: Vintage voks

Tassel øreringe

Tassel øreringe

^