New arrival: Sengetæppe fra Algan
Rivièra Maison sofa
The English Soap Company
WOUD træfigurer

Stjernetegn: Tyr - Tyrens tegn
Månedshoroskop for: Januar 2019
Fødselsdag i perioden: 21. april til 21. maj
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af januar kan du føle dig svækket og afhængig af andre, men du fornemmer også at der er store positive forandringer på vej.

Fra uge 2 vil du bevæge dig ud af en følelsesmæssig udmattende periode, der har varet i månedsvis. Du vil føle dig mere fri og mere i kontrol, og, med en fornemmelse af at der guld for enden af regnbuen, være fast besluttet på at kæmpe for dig selv.

Tidligt i januar vil du opleve et følelsesmæssigt sceneskift og agere mere åbent og forstående i dit kærlighedsliv og i dine partnerskaber. Denne åbenhed giver gode betingelser for at udforske det psykologiske og erotiske. Single Tyren kan i denne periode skabe kontakt til et menneske, som er svær at mødes med i den fysiske verden, men som kan blive en berigende forbindelse at udforske online.

 

Lykken tilsmiler dig i den sidste uge af januar. Andres generøsitet gør det til en positiv og bekræftende tid både privat og arbejdsmæssigt, og du behøver ikke engang gøre dig nogen anstrengelser.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tyrens tegn:

Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Sådan får du et rent smil – og pæne tænder

Sådan får du et rent smil – og pæne tænder

Bæredygtig basis garderobe

Bæredygtig basis garderobe

Liberté Alma buks

Liberté Alma buks

Soulmade strik

Soulmade strik

Send en hilsen
^