Viskestykker i hør
Tøjstativ fra Yamazaki
Paper Collective
Rivièra Maison Haveromantik

Stjernetegn: Tyr - Tyrens tegn
Månedshoroskop for: Juli 2018
Fødselsdag i perioden: 21. april til 21. maj
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af juli er der fokus på hjemmet og familien, og på at nyde den luksus, du nu har råd til. Det er en ideel tid, når det kommer til at bruge penge på hjemmet og til at invitere folk på besøg. Det er samtidig nogle lidt skiftende tider, og partnere i dit personlige eller professionelle liv lader til at genoverveje planer, hvilket kan være forstyrrende for alle, der er involveret. Så snart der er kommet gang i tingene, er det ikke til at stoppe.

Når vi nærmer os midten af juli er der en overgang med fokus på at bevæge sig mod mere kreative interesser, hvilket åbner nye horisonter for dig. Det er også en ideel tid, når det kommer til at gøre noget spændende sammen med børn, og international rejse kan være på dagsordenen. 

Der er vidunderlige muligheder for vækst, og for at implementere en fuldstændig ny livsstil på grund af intellektuelle, politiske og kulturelle interesser.

Hen mod slutningen af måneden opstår en romantisk periode, og selvom du har tendens til at være tøvende og en smule usikker på dig selv, så er din romantiske fantasi aktiv, og du er åben over for folk, som har drømme og magisk effekt. Husk blot at være forsigtig, så du ikke lader dine håb og drømme løbe af med dig.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW
De er også født i Tyrens tegn:
Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Sådan får du en stressfri sommerferie

Sådan får du en stressfri sommerferie

Tips til flytning

Tips til flytning

Dansk kreativ portal <BR>gør op med traditionelle hobby-kurser

Dansk kreativ portal
gør op med traditionelle hobby-kurser

Psykoterapi som behandling af panikangst

Psykoterapi som behandling af panikangst

Send en hilsen
^