Louise Roe glaskugler
Skandinavisk duftlys - HYGGE duftlys i sand
Riviera Maison vinkøler
Lyshuse i keramik

Stjernetegn: Tyr - Tyrens tegn
Månedshoroskop for: December 2017
Fødselsdag i perioden: 21. april til 21. maj
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Når december starter går din tegnhersker, Venus, ind i Skyttens tegn, hvilket starter en indre rejse af opdagelser, med stærk fokus på alt i dit liv som har at gøre med følelsesmæssig og økonomisk tryghed. I starten af måneden - omkring den 3. hvor der er fuldmåne - er der en del forvirring omkring hvor du står økonomisk, sikkert på grund af de informationer du får er vildledende. Ydermere er der helt sikkert et uløst problem, som du er nødt til at kigge nærmere på. Først omkring midten af december har du de informationer der er brug for, for at kunne foretage de nødvendige handlinger.

Den 9. december bevæger Mars sig ind i dit syvende hus, huset for parforhold, og dette giver en helt ny slags lidenskab og intensitet i løbet af de næste par måneder. Det er en tid hvor du møder magtfulde og magnetiske mennesker, som åbner dit sind for en helt ny indsigt. Det kan være inspirerende for dig at være involveret med bevægelser som drives at stærke idealer, og at være i forbindelse med partnere som intenst tror på det de laver.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Tyrens tegn:
Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Pure Biotic Tarm

Pure Biotic Tarm

Planlæg en skiferie for dig og dine veninder

Planlæg en skiferie for dig og dine veninder

Humdakin

Humdakin

Twice lampe fra House Doctor

Twice lampe fra House Doctor

^