Skønne farver i sofaen
Skønne farver
Polstret bænk Riviera Maison
Velourpolstret stol House Doctor

Stjernetegn: Tyr - Tyrens tegn
Månedshoroskop for: September 2018
Fødselsdag i perioden: 21. april til 21. maj
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I løbet af den første uge af september afslutter du arbejdsprojekter, for din særlige evne til at hjælpe og støtte dine kollegaer, er med til at skabe en større harmoni på arbejdspladsen.

Der kan dog stadig være ambitiøse kollegaer, der har deres egne dagsordener, men du vil sandsynligvis have hæld til at vende konflikter til din egen fordel.

I anden uge af september, ændrer tingene sig radikalt. Dit tegns hersker, Venus, bevæger sig ind i dit modsatte tegn, Skorpionen. Dette sætter fokus på dine forhold med andre mennesker, særligt dem, du har en intim kontakt til. Partnere er fikseret på idéen om et særligt projekt eller en særlig situation, som tidligere er sat på pause. Nu hvor idéen er kommet frem i lyset igen, kan situationen føles eksplosiv. Men det er ikke tidspunktet for dig at handle, blandt andet fordi nogle mennesker er ubekymret over for, hvordan andre mennesker har det, men også fordi det kan betyde, at du skærer den gren over, som du sidder på.

I løbet af den sidste del af måneden kan der igen opstå en konstruktiv periode, særligt når det kommer til familie og børn, eller hvis du har nogle kreative arbejdsopgaver.

Mennesker omkring dig finder gode praktiske løsninger og iværksætter nye metoder, hvilket øger effektiviteten. Det der fungerer for dig i denne periode, er at holde lav profil og tage imod al den hjælp og støtte, der bliver tilbudt.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW
De er også født i Tyrens tegn:
Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Loftlampe i marokkansk stil

Loftlampe i marokkansk stil

Adezz - Bålfad og havepejs

Adezz - Bålfad og havepejs

Tag din mor med ud i det københavnske

Tag din mor med ud i det københavnske

Indendørs vandfontæne

Indendørs vandfontæne

Send en hilsen
^