Badekåbe i hør
Sengetøj i smukke nuancer
Polstret bænk Riviera Maison
Ganni - St. Pierre Crepe Dress

Stjernetegn: Tyr - Tyrens tegn
Månedshoroskop for: Juni 2017
Fødselsdag i perioden: 21. april til 21. maj
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Juni starter med en følelse af at du er fanget i nogle voldsomme understrømme som du kun har lidt kontrol over. Du er besluttet på at komme dertil hvor du ønsker at gå hen, uanset risikoen. Dine anstrengelser betaler sig, og efter den første uge af juni ændres alt, du føler dig igen i kontrol over dit liv, økonomien er i orden og dine relationer bliver mere konkrete og begynder at få fremgang.

Resten af juni er god for kærlighed og relationer og til studier eller rejser i denne forbindelse. Partnere har det med at være blødere og mere snaksalige, og der er et stærkt følelsesmæssigt bånd imellem jer. Alt føles mere trygt end det længe har gjort, og det er både behageligt for dig og en stor lettelse. Livet fortsætter i et roligere tempo, du har mere tid til at nyde tingene og du har fokus på dig selv og dine behov. Der er ingen grund til at gå på kompromis, når du definerer hvad det er der er vigtigt for dig.

I den sidste uge af juni er der stor fokus på relationer til naboer og søskende, og tingene bliver noget mere komplicerede, fordi der er mange følelser på spil. Du vil opdage at folk har stærkere meninger på det tidspunkt, men selv om de tror på at de har ret, så har de det ikke, og du kan roligt holde dig til dine egne principper.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Tyrens tegn:
Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Stråhat med skygge

Stråhat med skygge

Kabelskjuler-boks

Kabelskjuler-boks

Massageapparat

Massageapparat

Lewis Mumford ure

Lewis Mumford ure

^