Kunstbog: The Age of Collage
Muubs Fishtrap
Field Table We Do Wood
Canett Furniture

Stjernetegn: Tyr - Tyrens tegn
Månedshoroskop for: Marts 2018
Fødselsdag i perioden: 21. april til 21. maj
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Venskaber og/eller børn har stor betydning for i denne måned, og du vil udvikle tætte forbindelser i det meste af marts. Måneden starter positivt ud med fokus på at udleve dine drømme og idealer i vigtige forhold. Til gengæld kan du komme på tværs af en partner som er motiveret af individuel gevinst i stedet for solidaritet med et ideal. 

Når dit tegns hersker Venus går ind i vædderen den 6. marts, sker der et sceneskift, og det her er en tid hvor, i tæt alliance med en god ven, du drager ud i sværere territorier, måske fordi du har valgt at være i en isoleret position. Du løber ind i konflikter med indflydelsesrige mennesker på det her tidspunkt på grund af forskellige meninger, og du kan føle dig presset til at handle eller tænke på måder du ikke føler dig komfortabel med. 

Der er en mængde af ændringer henover den sidste del af måneden, og nogen du har rejst med løsriver sig, fordi de har problemer, der ikke er færdiggjorte. Nogle intellektuelle autoriteter stiller sig imod dig. Din position er ikke så stærk, så du kan blive nød til at efterlade en plan på grund af modstand. Det betaler sig ikke at gå ind i konkurrencer nu, du kommer til at være i en meget stærkere position næste måned.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Tyrens tegn:
Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Kosmetisk kirurgi

Kosmetisk kirurgi

Familierejse med små børn

Familierejse med små børn

Slip for dug og kondens på vinduer

Slip for dug og kondens på vinduer

Let & luksuriøst

Let & luksuriøst

^