Lædernøglering med kvast
Lysfad Living By Heart
Silk Pants Ganni
Dansk mode storsælger i udlandet

Stjernetegn: Tyr - Tyrens tegn
Månedshoroskop for: April 2017
Fødselsdag i perioden: 21. april til 21. maj
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

April er en ret kompliceret måned, hvor det meste fokus er på ting fra fortiden og at gennemgå tingene igen og igen, frem for på fremtidige planer. Når kommunikationsplaneten Merkur går ind i dit tegn i starten af måneden, ønsker du måske at foretage dig noget kreativt, men du vil opdage at de mennesker du ønsker at gøre dette sammen med har nogle ufærdige ting, og der kan ske så mange uforudsigelige ting i den forbindelse, at du faktisk ikke kan regne med deres støtte.

Men du har også nogle ufærdige ting, og i løbet af april vil din tegnhersker Venus, som går retrograd, gå tilbage til Fisken, hvilket tvinger dig til at genopleve et problematisk scenario som involverer en ven eller gruppe forpligtelse eller en økonomisk investering. Du er villig til at gøre en stor indsats, og store ofre, af hensyn til andre, men det er ikke sandsynligt, at du får meget tilbage for al din indsats. Det gode er, at en partner måske er i stand til at give dig stabilitet og støtte efter midten af april.

Nymånen falder i dit tegn i løbet af den sidste uge af april, og på det tidspunkt har du løst de fleste udfordringer på din vej. Det du har brug for nu, er tid til dig selv, uden store sociale forpligtelser. Jo mere tryghed og stabilitet du får på det tidspunkt, jo bedre vil du have det.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Tyrens tegn:
Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Shopping i udlandet

Shopping i udlandet

Trækasse til frø og haveredskaber

Trækasse til frø og haveredskaber

Sort Læderjakke - Sofie

Sort Læderjakke - Sofie

Liggestol Muubs

Liggestol Muubs

^