Altankasser med selvvanding
Paper Collective
Tallerkensmækker - Frø til dyrkning
Rivièra Maison Haveromantik

Stjernetegn: Tyr - Tyrens tegn
Månedshoroskop for: Maj 2018
Fødselsdag i perioden: 21. april til 21. maj
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Det bliver en stor måned for dig, fordi Uranus går ind i Tyren i midten af maj, hvor den vil befinde sig i de kommende syv år. Det tyder på en periode af selvrealisering og personlig livsstilsændringer, hvilket vil markeres af mere uafhængighed og et behov for at udstille noget unikt om din karakter og dit liv.

Du vil føle denne forandring nærme sig som en for for indre pres, hvilket kan være i relation til personlige eller professionelle partnere.

En form for afbrydelse i din karriere sker sandsynligvis omkring den 17. maj, hvilket du muligvis byder velkommen, fordi der er et stærkt behov for forandring, selvom forandringerne også kan virke forstyrrende.

I anden halvdel af maj, leder du efter frihed og plads til at lære noget nyt. Det er generelt en ideel tid, når det kommer til at udvide dine horisonter fx gennem studie eller rejse, og det er noget, du er villig til at yde meget for at få til at ske. Hvis du allerede er engageret i en form for læringsproces, har du lyst til at gå tilbage og konsolidere din viden.

Denne periode er også en god tid til fx at komme i forbindelse med den udvidede familie, og takle problemer, der blokerer gode relationer.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tyrens tegn:
Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Let og feminint business look

Let og feminint business look

Ferien skal foregå midt i naturen

Ferien skal foregå midt i naturen

Det skal du have med på festival

Det skal du have med på festival

St. Moriz - Ny selvbrunerserie

St. Moriz - Ny selvbrunerserie

Send en hilsen
^