House Doctor Udsalg
Black Friday hos KAiKU
Baby sengesæt - H.C. Andersen by Holberg
Black Friday hos Rosen-Lund.dk

Stjernetegn: Tyr - Tyrens tegn
Månedshoroskop for: November 2018
Fødselsdag i perioden: 21. april til 21. maj
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af november vender dit tegns hersker, Venus, retrogradt tilbage til Vægten, hvor den vil blive frem til den 16. november. Herefter vil den, i begyndelsen af december, igen vende tilbage til Skorpionen. Disse konstellationer indikerer at november bliver en tid, hvor arbejdsforhold er vigtige, og hvor du med succes vil kunne håndtere og samle en masse læse ender. Det bedste er, at du i denne periode, kan få lagt eventuelle uenigheder med ledere på arbejdet, til side og det kan gøre dig i stand til at genetablere harmoni både på arbejdet og i din karriere.

Når Nymånen den 7. november står i dit modsatte tegn, Skorpionen, bliver der mulighed for at skabe et nyt fundament for et forhold og skabe stærke følelsesmæssige bånd til mennesker, der har betydning for dig. Det er en god tid for at engagere sig med grupper af mennesker, som gør en særlig indsats for mennesker, der er dårligt stillet.

Da Jupiter, for første gang i 12 år, vender tilbage til Skytten, kan der være nogle økonomiske spørgsmål omkring sikkerhed og penge, du modtager fra andre mennesker.  Det er et godt tidspunkt at tale med mennesker du deler ting med, om nye idéer omkring ressourcer. Der kan være mulighed for at du pludselig kommer til penge, men det kan også risikere at blive snydt. Du vil derfor gøre klogt i at undersøge al fakta omhyggeligt. Og når du har undersøgt sagerne, så undersøg dem en ekstra gang.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tyrens tegn:

Carmen Electra, Jessica Lange, Andie MacDowell, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Al Pacino, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, Kirsten Dunst, David Beckham, James Brown, Katherine Hepburn, George Clooney, Tony Blair, Billy Joel, Bono, Søren Kirkegaard, Ritt Bjerregaard, Sigmund Freud, Cher, Lone Hertz, Lars Von Trier, Dronning Elisabeth, Jacob Haugaard, Harvey Keitel, Stevie Wonder, Janet Jackson, Pierce Brosnan, Tori Spelling, Dennis Hopper og Busta Rhymes.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Snowball Nicolas Vahé

Snowball Nicolas Vahé

Dekorative kattefigurer

Dekorative kattefigurer

Black Friday 25-30% på FOREO

Black Friday 25-30% på FOREO

Adventskrans - stativ fra Jeanne d'Arc Living

Adventskrans - stativ fra Jeanne d'Arc Living

Send en hilsen
^