Skønne farver
Skænk i jern
Polstret bænk Riviera Maison
Velourpolstret stol House Doctor

Stjernetegn: Tvilling - Tvillingens tegn
Månedshoroskop for: September 2018
Fødselsdag i perioden: 22. maj til 21. juni
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I løbet af den første uge af september kan der have været en del rejseaktivitet, møder eller engagement i lokalmiljøet, som har været sjovt og spændende, men også en smule udmattende. Den 5. september, hvor dit tegns hersker, Merkur, bevæger sig fra Løven til Jomfruen, begynder du at vende din opmærksomhed mod hjemmet og familien.

Anden uge i september byder på forandringer og der kan være overgange, der finder sted. Nymånen den 9. september kan begynde, at der er ting i hjemmet der bliver opklaret og afklaret - både fysisk- og følelsesmæssigt, og det kan blive begyndelsen nye og sundere vaner i hjemmet.

Du er fuld af fantastiske idéer, og mennesker omkring dig bliver nødt til at lytte. Du indser, at der er en ny æra på vej, og du ved præcis, hvad du skal gøre for at få tingene til at ske uden problemer. Det gælder både i hjemmet og på arbejdet.

I løbet af månedens sidste uge forandrer tinge sig igen, og der er mere fokus på både dit sociale liv, dit romantiske liv, men også på børn.

 

Det er en udadvendt periode, hvor du skruer op for charmen, og det er en helt ideel tid for at date - både formelt og uformelt. Det er samtidig en perfekt tid for rejser, eventyr med børn og store oplevelser med venner.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tvillingens tegn:
Naomi Campbell, Bob Dylan, Lauryn Hill, Miles Davis, Lenny Kravitz, Kylie Minogue, Annette Bening, John F. Kennedy, Wynonna Judd, Brooke Shields, Clint Eastwood, Marilyn Monroe, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Liam Neeson, Prince, Tom Jones, Johnny Depp, Michael J. Fox, Elizabeth Hurley, Boy George, Courteney Cox, Helen Hunt, Venus Williams, Paul McCartney, Kathleen Turner, Paula Abdul, Nicole Kidman, Eddie Skoller, Sven Auken, Kronprins Frederik, Poul Nyrup Rasmussen, Prins Joachim, Michael Laudrup, Lone Dybkjær, Lotte Heise og Bjørn Borg.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Adezz - Bålfad og havepejs

Adezz - Bålfad og havepejs

Foldeskærm

Foldeskærm

Tag din mor med ud i det københavnske

Tag din mor med ud i det københavnske

Rundt stuebord

Rundt stuebord

Send en hilsen
^