Sofie Schnoor sandal
Silk Pants Ganni
Liggestol Muubs
Sort Læderjakke - Sofie

Stjernetegn: Tvilling - Tvillingens tegn
Månedshoroskop for: April 2017
Fødselsdag i perioden: 22. maj til 21. juni
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Tilbage i marts var du måske involveret i hektiske og ret stressende begivenheder i dit sociale liv, og måske ideologiske kampe med en partner eller en gruppe. Du starter april måned med et behov for fred og ro og noget kvalitetstid alene, men det er nu ikke lige det der kommer til at ske.

Din tegnhersker, Merkur, bevæger sig retrograd omkring den 9. april, og på det tidspunkt vil du opleve et stærkt træk fra tidligere sociale begivenheder, som får dig til at overveje dine planer. I løbet af resten af april vil du opleve at du bliver fejet ind den sociale karrusel en gang til. Det er et storartet tidspunkt for større gruppe begivenheder og internationale forbindelser, som tager fart i slutningen af april.

Den sidste del af april er en travl tid for dig, ikke mindst fordi Mars går ind i dit tegn – noget der sker ca. en gang hvert andet år. Der er en chance for at en god ven vil slutte sig til dig på det tidspunkt, og I kan virkelig være til stor hjælp for hinanden. Det er det perfekte tidspunkt til dynamiske initiativer som handler om netværking og kommunikation. Du får brug for al din opfindsomhed for at klare udfordringer på jobbet, som involverer besværlige ansatte eller problemer der kommer tilbage og forhindrer fremgang.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Tvillingens tegn:
Naomi Campbell, Bob Dylan, Lauryn Hill, Miles Davis, Lenny Kravitz, Kylie Minogue, Annette Bening, John F. Kennedy, Wynonna Judd, Brooke Shields, Clint Eastwood, Marilyn Monroe, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Liam Neeson, Prince, Tom Jones, Johnny Depp, Michael J. Fox, Elizabeth Hurley, Boy George, Courteney Cox, Helen Hunt, Venus Williams, Paul McCartney, Kathleen Turner, Paula Abdul, Nicole Kidman, Eddie Skoller, Sven Auken, Kronprins Frederik, Poul Nyrup Rasmussen, Prins Joachim, Michael Laudrup, Lone Dybkjær, Lotte Heise og Bjørn Borg.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Trækasse til frø og haveredskaber

Trækasse til frø og haveredskaber

Havepejs

Havepejs

Rå lerpotte

Rå lerpotte

Nyd ugebladet på din smartphone

Nyd ugebladet på din smartphone

^