Loungesofa nordisk stil
Mos Mosh Blake Sport Blazer
Love & Divine kjole
FreeQuent imiteret læderbuks

Stjernetegn: Tvilling - Tvillingens tegn
Månedshoroskop for: Oktober 2017
Fødselsdag i perioden: 22. maj til 21. juni
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

De første par uger af oktober er en kreativ tid, hvor du kan arbejde tæt sammen med et team eller individuelle, som har udviklet en æstetisk sans. Tingene er intense og stressede, hvilket betyder at det også kan være en ret romantisk tid, eller - hvis du har børn - en tid hvor du er mere involveret i deres liv. Fokus på romantik og kreativitet bliver stærkere og stærkere i løbet af måneden, og for den enlige Tvilling er det den perfekte tid til dating og andet sjov og leg.
Der kan også formes mere seriøse bånd, især efter midten af oktober. Der er en radikal ny udvikling, som kan have indflydelse på børn, kærlighed og spændende nye projekter. Når din tegnhersker, Skorpionen, mødes med Jupiter den 18., er det meget muligt at du slår dig sammen med nogen, som er helt ny i miljøet. Det er en tid hvor du får ny indsigt i hemmeligheder, som hjælper dig til at få fremgang i arbejdet, og du vil måske endda opleve at du befinder dig i en helt ny rolle også. Alt hvad der handler om fantasi og forestillingsevne foretrækkes i dit arbejdsliv lige nu, og det kunne være en god ide at arbejde på et meget hemmeligt eller fortroligt projekt.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Tvillingens tegn:
Naomi Campbell, Bob Dylan, Lauryn Hill, Miles Davis, Lenny Kravitz, Kylie Minogue, Annette Bening, John F. Kennedy, Wynonna Judd, Brooke Shields, Clint Eastwood, Marilyn Monroe, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Liam Neeson, Prince, Tom Jones, Johnny Depp, Michael J. Fox, Elizabeth Hurley, Boy George, Courteney Cox, Helen Hunt, Venus Williams, Paul McCartney, Kathleen Turner, Paula Abdul, Nicole Kidman, Eddie Skoller, Sven Auken, Kronprins Frederik, Poul Nyrup Rasmussen, Prins Joachim, Michael Laudrup, Lone Dybkjær, Lotte Heise og Bjørn Borg.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
5 sætninger mænd siger,<BR> når de reelt mener noget andet

5 sætninger mænd siger,
når de reelt mener noget andet

Hvad er søvnproblemer, <BR>og hvad kan du gøre ved dem?

Hvad er søvnproblemer,
og hvad kan du gøre ved dem?

Håndtér dit affald korrekt

Håndtér dit affald korrekt

Modetøj og smykker

Modetøj og smykker

^