Rivièra Maison sofa
RUE de FEMME bluse
Håndklædestativ
WOUD træfigurer

Stjernetegn: Tvilling - Tvillingens tegn
Månedshoroskop for: Januar 2019
Fødselsdag i perioden: 22. maj til 21. juni
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Efter jul og nytår føler du dig stærkt motiveret til at handle. Tiden er ikke til at fjolle rundt og være afhængig af andre. Du er bevidst om dine ambitioner, seriøs og beslutsom, og kan i denne periode have glæde af at knytte nogle mere følelsesmæssige bånd til en partner.

Januar byder på store forandringer, som er forbundet med at dele indsigt og følelser på et intimt niveau med et andet menneske, og samtidig fjerne ting, der forhindrer balance i forhold.

Du er opmærksom og vurderer løbende, hvorvidt fordeling og ansvar er retfærdig. Det kan, når det kommer til økonomi, lede til konfrontationer med autoriteter, og du kan få brug for dine gode evner til at takle forhindringer. 

Januar bliver således en måned, hvor det er klogt at mobilisere al beslutsomhed og kampgejst. Mens mennesker omkring dig synes at befinde sig i en mere positiv, sjov og optimistisk periode end du, så må du forholde dig mere alvorlig og koncentreret. Tro på, at det snart skal blive din tur til sjov og fornøjelse.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Tvillingens tegn:

Naomi Campbell, Bob Dylan, Lauryn Hill, Miles Davis, Lenny Kravitz, Kylie Minogue, Annette Bening, John F. Kennedy, Wynonna Judd, Brooke Shields, Clint Eastwood, Marilyn Monroe, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Liam Neeson, Prince, Tom Jones, Johnny Depp, Michael J. Fox, Elizabeth Hurley, Boy George, Courteney Cox, Helen Hunt, Venus Williams, Paul McCartney, Kathleen Turner, Paula Abdul, Nicole Kidman, Eddie Skoller, Sven Auken, Kronprins Frederik, Poul Nyrup Rasmussen, Prins Joachim, Michael Laudrup, Lone Dybkjær, Lotte Heise og Bjørn Borg.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
NAGA magnettavle

NAGA magnettavle

Tre idéer til at fremhæve din vinsamling

Tre idéer til at fremhæve din vinsamling

ZOEY - Mode til kvinder med kurver

ZOEY - Mode til kvinder med kurver

Tips mod vintertræthed

Tips mod vintertræthed

Send en hilsen
^