Lange fingerløse handsker
Muubs Fishtrap
Canett Furniture
Canett Furniture glasstager

Stjernetegn: Tvilling - Tvillingens tegn
Månedshoroskop for: Marts 2018
Fødselsdag i perioden: 22. maj til 21. juni
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Der er en stærk fokus på dit professionelle liv i det marts begynder, og du vil virkelig føle trækket imellem dit hjemlige liv og din karriere. Det er en god ide at arbejde tæt med en venlig og generøs person på et kreativt projekt, og de første få dage i måneden er et perfekt tidspunkt for succes på arbejdet. 

Ved omkring den 7. marts sker der et skift i fokus, og en meget større vægt på initiativer taget sammen med venner og bekendte, finder sted. Du har et stærkt bånd med nogen, men der er forhindringer på din vej. Selv hvis du umiddelbart overkommer de her forhindringer, vil du opdage at henover de næste to måneder, vil du blive ved med at håndtere problemer der opstår. De her problemer kan være forbundet med en mangel på penge, modstand fra autoriteter, banker, skat osv. 

I det dit tegns hersker Merkur bevæger sig retrograd den 23. finder du ud af at du bliver nød til at skilles ad fra nogen som, pløjer sig fremad med en impulsiv idé, på trods af risiciene. Du foretrækker forsigtighed, og det der er vigtigt for dig er at adressere de magtkampe der er på vej. Den sidste del af marts og det meste af april er karakteriseret af konflikt med folk som er uforsonlige og besluttet på at få deres vilje, folk som du skylder penge måske. For at komme igennem udfordringerne forude er det vigtigt at lave en langsigtet plan.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Tvillingens tegn:
Naomi Campbell, Bob Dylan, Lauryn Hill, Miles Davis, Lenny Kravitz, Kylie Minogue, Annette Bening, John F. Kennedy, Wynonna Judd, Brooke Shields, Clint Eastwood, Marilyn Monroe, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Liam Neeson, Prince, Tom Jones, Johnny Depp, Michael J. Fox, Elizabeth Hurley, Boy George, Courteney Cox, Helen Hunt, Venus Williams, Paul McCartney, Kathleen Turner, Paula Abdul, Nicole Kidman, Eddie Skoller, Sven Auken, Kronprins Frederik, Poul Nyrup Rasmussen, Prins Joachim, Michael Laudrup, Lone Dybkjær, Lotte Heise og Bjørn Borg.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Slip for dug og kondens på vinduer

Slip for dug og kondens på vinduer

Selecteddesigners.dk <BR>Her præsenteres tidens smykke-darlings

Selecteddesigners.dk
Her præsenteres tidens smykke-darlings

5 cool gaveidéer til små og store drenge

5 cool gaveidéer til små og store drenge

Tidløst og lækkert

Tidløst og lækkert

^