Gummistøvle i fin rosa
String Pocket hylder
Magnetisk knagerække
Ganni - St. Pierre Crepe Dress

Stjernetegn: Tvilling - Tvillingens tegn
Månedshoroskop for: August 2017
Fødselsdag i perioden: 22. maj til 21. juni
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

I øjeblikket befinder din tegnhersker, Merkur, sig i Jomfruen, hvilket er en positiv ting som generelt er godt for familieemner, og alt hvad der er godt for hjemmet. Der er dog komplikationer, fordi Merkur går ind i sin retrograde cyklus den 13. august, og går først direkte igen i september i Løven. Dette indikerer at det du starter i august, om det så er forbedringer i hjemmet eller planer for familien, kommer til at tage en del længere tid end du forventede. Det der er vigtigt er, ikke at lade dig forføre af urealistiske drømme.

I starten af august er der enormt fokus på rejser på den ene side, og uddannelse på den anden side. Hvis du ikke har holdt ferie, er dette et godt tidspunkt til at hoppe på et fly, også selv om det kun bliver en kort pause. Jo mere spændende og eksotisk, jo bedre. Men det er også et vigtigt tidspunkt for uddannelsesprojekter, især dem der kan åbne for nye kreative horisonter.

Midten af august kan være et godt tidspunkt til at genoverveje nogle planer på grund af nye økonomiske realiteter, som kan have at gøre med børn eller partnere. Det er ikke en tid hvor du bør smide gode penge efter dårlige, men det er tiden til at eliminere gæld af enhver slags, økonomisk eller følelsesmæssigt. Der skal træffes vigtige beslutninger som kan føre til udsættelse eller ændring af planer.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Tvillingens tegn:
Naomi Campbell, Bob Dylan, Lauryn Hill, Miles Davis, Lenny Kravitz, Kylie Minogue, Annette Bening, John F. Kennedy, Wynonna Judd, Brooke Shields, Clint Eastwood, Marilyn Monroe, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Liam Neeson, Prince, Tom Jones, Johnny Depp, Michael J. Fox, Elizabeth Hurley, Boy George, Courteney Cox, Helen Hunt, Venus Williams, Paul McCartney, Kathleen Turner, Paula Abdul, Nicole Kidman, Eddie Skoller, Sven Auken, Kronprins Frederik, Poul Nyrup Rasmussen, Prins Joachim, Michael Laudrup, Lone Dybkjær, Lotte Heise og Bjørn Borg.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Vintage glas med låg

Vintage glas med låg

Kurve i pil med låg

Kurve i pil med låg

Gavepapir

Gavepapir

PH lampe - Nyhed

PH lampe - Nyhed

^