Gummistøvle i fin rosa
String Pocket hylder
Polstret bænk Riviera Maison
Magnetisk knagerække

Stjernetegn: Stenbuk - Stenbukkens tegn
Månedshoroskop for: August 2017
Fødselsdag i perioden: 22. december til 20. januar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

August bliver en måned, hvor mange af de planer du har arbejdet på i løbet af året endelig vil bære frugt. Der er behov for at tingene falder på plads nu, så du kan komme videre til slutningen af året og komme ud af en periode med eksil eller isolation. Folk med autoritet er endt med at sætte pris på din indsigt og erfaring, og vil læne sig mere og mere op ad dig, og vil formalisere professionelle arrangementer som er gavnlige for begge parter.

Det er også en dejlig måned for intimitet, seksualitet og givende følelsesmæssige interaktioner med karismatiske partnere. Tålmodighed belønnes og folk opdager hvor du har gemt dig al den tid. På den økonomiske front vil gambling kunne betale sig, investeringer kan komme i din retning, og der er rigelige ressourcer at dele i kreative partnerskaber. Der kan dog være nogle intense interaktioner i midten af august, fordi en der står dig nært, et barn eller en elsker, er under ekstremt pres. Det er en tid, hvor forbindelser der er baseret på over-afhængighed eller økonomisk ulighed kan blive brudt.

Den sidste uge af august er et vendepunkt for dig, og med vinden i ryggen, kan du være sikker på at du snart vil nå frem til den destination du har håbet på, hvilket giver dig et ordentligt boost af selvtillid.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom!

De er også født i Stenbukkens tegn:
Diane Keaton, Ghita Nørby, Bodil Udsen, Muhamed Ali, Rod Stewart, Al Capone, Dolly Parton, Ricky Martin, Annie Lennox, Gerard Depardieu, Denzel Washington, Jude Law, Ted Danson, Tiger Woods, Anthony Hopkins, John Denver, Val Kilmer, Stalin, Mel Gibson, Julia Ormond, Marilyn Manson, Robert Duvall, Nicolas Cage, David Bowie, Elvis Presley, Mary J. Blige, Howard Stern, Orlando Bloom, Faye Dunaway, Martin Luther King, Kate Moss, Jim Carrey, og Kevin Costner.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Retroinspireret mode

Retroinspireret mode

Gavepapir

Gavepapir

Malerpensler

Malerpensler

Kosttilskud krom (chrom)

Kosttilskud krom (chrom)

^