Altankasser med selvvanding
Lænestol Riviera Maison
Tøjstativ fra Yamazaki
Rivièra Maison Haveromantik

Stjernetegn: Stenbuk - Stenbukkens tegn
Månedshoroskop for: Juli 2018
Fødselsdag i perioden: 22. december til 20. januar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Begyndelsen af juli er karakteriseret ved stærke partnerskaber og givende venskaber. Det er en tid, hvor du bliver værdsat for den du er, din pålidelighed og din struktur i livet. Du fornemmer, at dét der er vigtigt lige nu, er innovation og forbindelsen til nye mennesker og nye vilkår, som åbner en dør til kreativitet og selvudfoldelse.

Nymånen i dit modsatte tegn, Krebsen, omkring den 13. juli sætter fokus på et intenst ønske om at finde ud af, hvad der skal gøres for at eliminere svaghed og fremme styrker. Det er også en særlig god periode for studier og ligeledes for rejser - særligt med børn. Det er nu, at du kan møde nogle ekstraordinære mennesker, og det er samtidig perfekt tid til kreative udfoldelser, hobbyer, håndværk, men også ture med et praktisk formål, som fx et madkursus i Toscana.

Den sidste uge i juli kan være mere forstyrrende. Det kan fx dreje sig om et barn eller en elskede, som har en meget fast mening om, hvad det er de vil. Deres ønsker harmonerer muligvis ikke med dine lidt mere konservative ønsker.

Det er en tid med nogen finansiel og følelsesmæssige usikkerhed, hvilket kan række flere måneder frem i tiden inden stabiliteten indfinder sig igen.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW!

De er også født i Stenbukkens tegn:
Diane Keaton, Ghita Nørby, Bodil Udsen, Muhamed Ali, Rod Stewart, Al Capone, Dolly Parton, Ricky Martin, Annie Lennox, Gerard Depardieu, Denzel Washington, Jude Law, Ted Danson, Tiger Woods, Anthony Hopkins, John Denver, Val Kilmer, Stalin, Mel Gibson, Julia Ormond, Marilyn Manson, Robert Duvall, Nicolas Cage, David Bowie, Elvis Presley, Mary J. Blige, Howard Stern, Orlando Bloom, Faye Dunaway, Martin Luther King, Kate Moss, Jim Carrey, og Kevin Costner.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Modvirk alderstegn <BR>med tre fugtgivende ansigtscreme

Modvirk alderstegn
med tre fugtgivende ansigtscreme

Reparation af lamper

Reparation af lamper

Hudpleje fra e.l.f. Cosmetics

Hudpleje fra e.l.f. Cosmetics

Vedligeholdelse af vvs installationer

Vedligeholdelse af vvs installationer

Send en hilsen
^