Lædernøglering med kvast
Lysfad Living By Heart
Riviera Maison stol
Dansk mode storsælger i udlandet

Stjernetegn: Stenbuk - Stenbukkens tegn
Månedshoroskop for: April 2017

Fødselsdag i perioden: 22. december til 20. januar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Set på den lange bane føler du måske at du er nået til enden på en vigtig cyklus i dit liv. Måske har det været svært at realisere dine mål i de seneste år, og måske føler du at det ikke har være særlig let at starte på noget nyt, eller bare at finde ud af hvad du skulle starte. Men nu bygges der bro fra det gamle til det nye, og i disse vigtige måneder kan du stole på støtte fra folk med indflydelse. I slutningen af året er du klar til at tage kontrol over dit liv.

Midten af april er et godt tidspunkt til familieemner og partnerskaber, og folk der står dig nært er fyldte med entusiasme omkring nye initiativer. Der er forandringer på hjemmefronten på agendaen; gamle problemer bliver løste og det åbner for nye muligheder for hele familien. Det er også en spændende tid i dit professionelle liv. Selvom der kan være leder kriser, vil enhver form for professionel reform være til fordel for dig, især omkring den 18.

Der er en vigtig udfordring i denne måned. En relation til en i dit miljø, et barn, nabo eller søskende måske, kræver din opmærksomhed. Et problem der ikke er blevet løst ordenligt for flere uger siden kommer tilbage og jagter dig, og det er vigtigt at forstå hvad der er kilde til utilfredsheden og så gøre noget ved det.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom!

De er også født i Stenbukkens tegn:
Diane Keaton, Ghita Nørby, Bodil Udsen, Muhamed Ali, Rod Stewart, Al Capone, Dolly Parton, Ricky Martin, Annie Lennox, Gerard Depardieu, Denzel Washington, Jude Law, Ted Danson, Tiger Woods, Anthony Hopkins, John Denver, Val Kilmer, Stalin, Mel Gibson, Julia Ormond, Marilyn Manson, Robert Duvall, Nicolas Cage, David Bowie, Elvis Presley, Mary J. Blige, Howard Stern, Orlando Bloom, Faye Dunaway, Martin Luther King, Kate Moss, Jim Carrey, og Kevin Costner.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Liggestol Muubs

Liggestol Muubs

Haveværktøjsbælte

Haveværktøjsbælte

Rå lerpotte

Rå lerpotte

Sommerhat

Sommerhat

^