Eventyrlig påskepynt
Keramikæg med chokoladefyld
Heathcote & Ivory Morris & Co.
Canett Furniture glasstager

Stjernetegn: Stenbuk - Stenbukkens tegn
Månedshoroskop for: Marts 2018
Fødselsdag i perioden: 22. december til 20. januar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Det er en drømmende start på måneden, særligt når det kommer til vigtige forhold i dit liv. Fremmede miljøer lokker dig, og aktiviteter kan umiddelbart virke fortryllende. Nye udviklinger bringer dig til gengæld hurtigt tilbage til virkeligheden, for der er et behov for at ligge en dæmper på overflod og hensynsløshed som enten er forbundet med kollegaer eller familieaffærer. 

I løbet af marts, vil Mars gå ind i dit tegn og bevæge sig frem for at slutte sig til Saturn, som står i Stenbukken de kommende år. Kombinationen af Mars og Saturn er en magtfuld kombination, som mobiliserer enorm viljestyrke og beslutsomhed. Du udvikler en plan, og slet intet kommer til at stoppe dig í at sætte den i gang - også selvom du møder meget modstand. 

Den første modstandslinje er fra folk i familien, som føler at dine planer begrænser deres frihed. Det er ikke tiden til komplet frihed, og for de mennesker, et barn måske, som foretrækker oprør, bliver konsekvenserne ikke gode. Din plan er den rigtige plan, selvom du implementerer den en smule for autokratisk. Den anden modstandslinje kommer fra nogen du respekterer. Alle genovervejer en smule, og resultatet bliver en fred mellem ligemænd. 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom!

De er også født i Stenbukkens tegn:
Diane Keaton, Ghita Nørby, Bodil Udsen, Muhamed Ali, Rod Stewart, Al Capone, Dolly Parton, Ricky Martin, Annie Lennox, Gerard Depardieu, Denzel Washington, Jude Law, Ted Danson, Tiger Woods, Anthony Hopkins, John Denver, Val Kilmer, Stalin, Mel Gibson, Julia Ormond, Marilyn Manson, Robert Duvall, Nicolas Cage, David Bowie, Elvis Presley, Mary J. Blige, Howard Stern, Orlando Bloom, Faye Dunaway, Martin Luther King, Kate Moss, Jim Carrey, og Kevin Costner.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Paia Copenhagen - Milde, rene duftlys

Paia Copenhagen - Milde, rene duftlys

Selecteddesigners.dk <BR>Her præsenteres tidens smykke-darlings

Selecteddesigners.dk
Her præsenteres tidens smykke-darlings

3 skridt til en sundere livsstil

3 skridt til en sundere livsstil

Utilfreds med dine former?

Utilfreds med dine former?

^