Louise Roe glaskugler
Skandinavisk duftlys - HYGGE duftlys i sand
Rødvinsglas
Riviera Maison vinkøler

Stjernetegn: Stenbuk - Stenbukkens tegn
Månedshoroskop for: December 2017
Fødselsdag i perioden: 22. december til 20. januar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Når december starter bliver du sikkert involveret i alle mulige aktiviteter, men der vil være en underlig følelse af, at din forbindelse til dem alle er afbrudt. Det som så mange mennesker omkring dig betragter som vigtigt vil miste sin betydning for dig. Alt dramaet på jobbet, al sladderen og intrigerne – det vil alt sammen synes irrelevant. Du har større fisk at stege. 

Årets slutning er også slutningen på en æra. 2018 ser ud til at blive radikalt anderledes end 2017. Dette er noget du har arbejdet på i længere tid, og du har faktisk klaret at opbygge rammen til en bro, som officielt vil blive åbnet når juleugen kommer. En tid med isolation er slut, og følelsen af at den indsats du har gjort blot er løbet gennem dine fingre som sand, nu er ovre. 

Juledag vil kærlighedsplaneten, Venus, bevæge sig ind i dit tegn. Det er godt for kærligheden og for relationer på dine betingelser. Her mødes den med Saturn og solen (og lidt senere også Pluto), hvilket er starten på en ny æra omhandlende personlig indflydelse og magt. Det er kun starten, men planer der udformes nu, vil skabe rammerne for en lang periode med personlig udvikling og genopdagelsen af dine udøvende evner. Tiden mellem jule og det nye år er en tid med seriøs planlægning.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom!

De er også født i Stenbukkens tegn:
Diane Keaton, Ghita Nørby, Bodil Udsen, Muhamed Ali, Rod Stewart, Al Capone, Dolly Parton, Ricky Martin, Annie Lennox, Gerard Depardieu, Denzel Washington, Jude Law, Ted Danson, Tiger Woods, Anthony Hopkins, John Denver, Val Kilmer, Stalin, Mel Gibson, Julia Ormond, Marilyn Manson, Robert Duvall, Nicolas Cage, David Bowie, Elvis Presley, Mary J. Blige, Howard Stern, Orlando Bloom, Faye Dunaway, Martin Luther King, Kate Moss, Jim Carrey, og Kevin Costner.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Humdakin

Humdakin

Sådan finder du den helt rigtige julegave

Sådan finder du den helt rigtige julegave

Julepynt sølv 'Driving home for christmas'

Julepynt sølv 'Driving home for christmas'

Blazer Mos Mosh

Blazer Mos Mosh

^