Loungesofa nordisk stil
Mos Mosh Blake Sport Blazer
FreeQuent imiteret læderbuks
Boliginteriør fra Riviera Maison hos Rosen-lund.dk

Stjernetegn: Stenbuk - Stenbukkens tegn
Månedshoroskop for: Oktober 2017
Fødselsdag i perioden: 22. december til 20. januar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Der er en del besværligheder først i oktober i forbindelse med relationsemner og trosretninger. Det ser ud til at folk er optagede af regler, regulativer og pedantiske overvejelser, og selv om du helt forstår behovet for et system og for regler, er der tider, at det ville være bedre at forenkle tingene for at opnå større effektivitet. Forsøg at holde dig ude af diskussioner på nuværende tidspunkt, og hold en lav profil. Du føler at tingene forandres. Hvis du ser et par måneder frem, ved du at du vil være et andet sted og i en langt stærkere position.
En vigtig professionel allieret bevæger sig videre denne måned, og efterlader dig egentlig mere isoleret, men det vil vise sig at der er mange venlige ansigter i magtens korridorer, som ønsker at arbejde sammen med dig i løbet af måneden. Ydermere vil du opdage at der er nye indflydelser på den sociale scene, som åbner døre til særlige informationer, som vil være værdifulde for dig. Det du bør stile efter de næste par måneder er en forandring fra de gamle til de nye tider. Gamle metoder kan have været udmærkede førhen, men nu er det tid til at slippe udslidte strategier og modernisere, at sige velkommen til nye systemer og nye grupper med en utraditionel tilgang til tingene.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom!

De er også født i Stenbukkens tegn:
Diane Keaton, Ghita Nørby, Bodil Udsen, Muhamed Ali, Rod Stewart, Al Capone, Dolly Parton, Ricky Martin, Annie Lennox, Gerard Depardieu, Denzel Washington, Jude Law, Ted Danson, Tiger Woods, Anthony Hopkins, John Denver, Val Kilmer, Stalin, Mel Gibson, Julia Ormond, Marilyn Manson, Robert Duvall, Nicolas Cage, David Bowie, Elvis Presley, Mary J. Blige, Howard Stern, Orlando Bloom, Faye Dunaway, Martin Luther King, Kate Moss, Jim Carrey, og Kevin Costner.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Sådan får du mest ud af at arbejde hjemmefra

Sådan får du mest ud af at arbejde hjemmefra

Derfor hitter jagtrejser

Derfor hitter jagtrejser

Boliginteriør fra Riviera Maison hos Rosen-lund.dk

Boliginteriør fra Riviera Maison hos Rosen-lund.dk

5 gode råd mod overspisning

5 gode råd mod overspisning

^