Luksus fra Care By Me
Skønne farver
Viskestykker i hør
Skænk i jern

Stjernetegn: Stenbuk - Stenbukkens tegn
Månedshoroskop for: September 2018
Fødselsdag i perioden: 22. december til 20. januar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Du har sandsynligvis bemærket, at du netop nu gennemgår en utrolig spændende periode i dit liv. Dit tegns hersker, Saturn, er i dit tegn, hvor den vil blive de kommende år, og det skaber en yderst harmonisk kontakt med forandringens og revolutionens planet, Uranus. Det kan føles som at bygge en bro mellem to gerdener, men hvor det normalt er omstændighederne, der hersker, så hersker du nu over omstændighederne.

I begyndelsen af september føles det, som har du klaret og overkommet alle de forandringer der har været krævet af dig. Nu er du helt klar til at bevæge dig stille og roligt fremad mod dine nye mål, som kan handle om kreativ selvudfoldelse og en ny og spændende livsstil. Lige nu er det den perfekte tid til at udvide dine horisonter fx gennem studier eller rejser, ligesom det er berigende at udveksle tanker og idéer med spændende mennesker fra hele verden.

Hen mod slutningen af måneden, kan du have meget fokus på karriere og arbejde, og du kan ende med at skulle forsøge at reparere et svagt lederskab, hvor flertallets synspunkter har ledt til usikkerhed og ubeslutsomhed. Det er op til dig at sørge for struktur, og for tilstrækkelig vejledning, så tingene kan fungere. Heldigvis er der kollegaer, der er i besiddelse af netop de idéer omkring teknologiske- og sociale tiltag der er krævet, for at opnå succes. 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW!

De er også født i Stenbukkens tegn:
Diane Keaton, Ghita Nørby, Bodil Udsen, Muhamed Ali, Rod Stewart, Al Capone, Dolly Parton, Ricky Martin, Annie Lennox, Gerard Depardieu, Denzel Washington, Jude Law, Ted Danson, Tiger Woods, Anthony Hopkins, John Denver, Val Kilmer, Stalin, Mel Gibson, Julia Ormond, Marilyn Manson, Robert Duvall, Nicolas Cage, David Bowie, Elvis Presley, Mary J. Blige, Howard Stern, Orlando Bloom, Faye Dunaway, Martin Luther King, Kate Moss, Jim Carrey, og Kevin Costner.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Servietring

Servietring

Foldeskærm

Foldeskærm

bGEM Kreafunk

bGEM Kreafunk

Adezz - Bålfad og havepejs

Adezz - Bålfad og havepejs

Send en hilsen
^