Solon Handmade
Adventskrans - stativ fra Jeanne d'Arc Living
Snowball Nicolas Vahé
Baby sengesæt - H.C. Andersen by Holberg

Stjernetegn: Stenbuk - Stenbukkens tegn
Månedshoroskop for: November 2018
Fødselsdag i perioden: 22. december til 20. januar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Her i november vil der ske en mængde vigtige forandringer i dit sociale liv. Måske handler det om, at nogle venner eller bekendte vælger at forlade den sociale scene for at forfølge andre interesser. Dette giver dig plads og mulighed for at konsolidere din egen status og styrke tilhørsforholdet med mennesker, der er omkring dig og som du med succes kan arbejde og danne partnerskaber med.

Måneden bliver en begyndelse på en periode, hvor der er stærk interesse omkring spirituel udvikling, altruisme og ønsket om at opnå en dybere forståelse for de underliggende kræfter, som styrer samfundet, menneskers adfærd, særligt i en ideologisk eller religiøs forbindelse. 

Du udvikler en større interesse for at uddanne dig selv gennem kreative og spirituelle studier, og din normalt meget praktiske og pragmatiske tilgang til tingene ændres gennem diskussioner med mennesker, som vægter fantasi og spiritualitet. Du kan møde mennesker med idéer og idealer, der fremstår misvisende og forvirrende, og det er derfor vigtigt, at du hele tiden forsøger at vurdere, hvad der er sandhed og faktuelt og hvad der er fantasi.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW!

De er også født i Stenbukkens tegn:

Diane Keaton, Ghita Nørby, Bodil Udsen, Muhamed Ali, Rod Stewart, Al Capone, Dolly Parton, Ricky Martin, Annie Lennox, Gerard Depardieu, Denzel Washington, Jude Law, Ted Danson, Tiger Woods, Anthony Hopkins, John Denver, Val Kilmer, Stalin, Mel Gibson, Julia Ormond, Marilyn Manson, Robert Duvall, Nicolas Cage, David Bowie, Elvis Presley, Mary J. Blige, Howard Stern, Orlando Bloom, Faye Dunaway, Martin Luther King, Kate Moss, Jim Carrey, og Kevin Costner.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Giv børnene timevis af leg i julegave

Giv børnene timevis af leg i julegave

Black Friday 25-30% på FOREO

Black Friday 25-30% på FOREO

Danske designklassikere

Danske designklassikere

Shop julegaven til ham online på Black Friday

Shop julegaven til ham online på Black Friday

Send en hilsen
^