New arrival: Sengetæppe fra Algan
RUE de FEMME bluse
Håndklædestativ
WOUD træfigurer

Stjernetegn: Stenbuk - Stenbukkens tegn
Månedshoroskop for: Januar 2019
Fødselsdag i perioden: 22. december til 20. januar
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Året begynder med en fantastisk følelse af dynamik. Du er indstillet på langsigtede forpligtelser og fast besluttet på at skabe fremgang i dit liv uanset hvor mange kræfter du skal lægge i det. Du favoriserer dedikerede partnerskaber, og er indstillet på at sætte himmel og jord i bevægelse for at opleve fremgang. Kompromisser er ikke på dagsordenen, for du ved hvad du vil have, og andre mennesker må indstille sig på at tilpasse sig. Du er i en spændende og langsigtet proces, som først aftager ved udgangen af 2020, og du føler dig overbevist om, at alt vil gå som smurt.

Tiden byder på mange forandringer i familielivet, og i begyndelsen af måneden vil et menneske med en frisk og dynamisk indstilling, være parat til at sætte tingene i bevægelse. Der opstår diskussioner, som kan være temmelig drænende, når Nymånen den 6. januar falder i dit tegn, men det er også tid til nye initiativer og engagement, og du er forberedt på at kæmpe for din sag.

Spirituelt er januar en vigtig måned for dig, og hvis du har mulighed for at tage lidt væk fra arbejdet, så kan du møde mennesker med et positivt syn på livet, som kan give dig en større forståelse for andre mennesker.

 

Januar kan også byde på gode nyheder i familien, men da du har tendens til at fremhæve det negative, bør du forsøge at komme dig selv i forkøbet og gøre dig umage for at fremstå mere positiv og opmuntrende.   

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW!

De er også født i Stenbukkens tegn:

Diane Keaton, Ghita Nørby, Bodil Udsen, Muhamed Ali, Rod Stewart, Al Capone, Dolly Parton, Ricky Martin, Annie Lennox, Gerard Depardieu, Denzel Washington, Jude Law, Ted Danson, Tiger Woods, Anthony Hopkins, John Denver, Val Kilmer, Stalin, Mel Gibson, Julia Ormond, Marilyn Manson, Robert Duvall, Nicolas Cage, David Bowie, Elvis Presley, Mary J. Blige, Howard Stern, Orlando Bloom, Faye Dunaway, Martin Luther King, Kate Moss, Jim Carrey, og Kevin Costner.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Hoody i uld

Hoody i uld

Ur på fod Rivièra Maison

Ur på fod Rivièra Maison

Super hot chilisauce fra Camilla Plum

Super hot chilisauce fra Camilla Plum

Liberté Alma buks

Liberté Alma buks

Send en hilsen
^