Altankasser med selvvanding
Viskestykker i hør
Tøjstativ fra Yamazaki
Rivièra Maison Haveromantik

Stjernetegn: Skytte - Skyttens tegn
Månedshoroskop for: Juli 2018
Fødselsdag i perioden: 23. november til 21. december
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Juli måned byder på en tid, hvor du føler stilstand. Det føles som om, at du har gjort, hvad der skal gøres, så hvad så nu? Meningen med denne periode er at udvide din forståelse for essensen i livet og udforske følelsen af isolation, ud fra bevidstheden om, at vi alle bliver nødt til at være alene på et tidspunkt i livet. I ensomheden er der bedst mulighed for at tune ind på spiritualitet, kosmos og naturen omkring os.

Du kan forvente livlige diskussioner med partnere og folk, du møder på dine rejser denne måned. Det er folk som er fokuseret på formål og som, i modsætning til dig, føler sig som en del af et fællesskab af mennesker fra alle verdens hjørner. 

Der er en enorm aktivitet omkring dig, både hjemme og sandsynligt også i dit arbejdsmiljø. De forandringer du ser omkring dig, er tegn på, at en ny tid er på vej.

Juli bliver et vendepunkt for dig, hvor du afklarer dine indre værdier, spirituelle vækst og psykologiske indsigter. I november vil du finde vej ud af skyggerne og begynde at sprede din egen personlige agenda, påtage dig mere ansvar og styre dit liv mere proaktivt.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skyttens tegn:
Walt Disney, Churchill, Tove Ditlevsen, Frank Sinatra, Scarlett Johannson, John F. Kennedy Jr., Tina Turner, Bruce Lee, Jimi Hendrix, Ed Harris, Ben Stiller, Bette Midler,  Woody Allen, Britney Spears, Gianni Versace, Daryl Hannah, Jeff Bridges, Tyra Banks, Kim Basinger, Sinead O'Connor, Donny Osmond, Jamie Foxx, Don Johnson, Liv Ullman, Brad Pitt, Katie Holmes, Keith Richards, Steven Spielberg, Christina Aguilera, Jake Gyllenhaal, Jane Fonda, Kiefer Sutherland og Samuel L. Jackson.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Optimal kontorindretning

Optimal kontorindretning

Vedligeholdelse af vvs installationer

Vedligeholdelse af vvs installationer

Psykoterapi som behandling af panikangst

Psykoterapi som behandling af panikangst

Reparation af lamper

Reparation af lamper

Send en hilsen
^