Louise Roe glaskugler
Lyshuse i keramik
Julesok til pakkekalender eller adventsgaver
Julepynt sølv 'Driving home for christmas'

Stjernetegn: Skytte - Skyttens tegn
Månedshoroskop for: December 2017
Fødselsdag i perioden: 23. november til 21. december
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

December ser ud til at blive en meget travl måned for dig, hvor der er mange der søger dit selskab, både for at dele problemer, og for at give dig dejlige oplevelser. Når den sociale Venus går ind i dit tegn den 1., kan du forvente at en rigtig god ven dukker op og præsenterer dig for interessante nye horisonter og muligheder. Samtidig kæmper du måske med et særligt udfordrende problem, sikkert i forbindelse med arbejdet, og du får brug for al den hjælp du kan få, for at klare ufærdige ting og få løst alle misforståelser. 

Fuldmånen falder i dit modsatte tegn i løbet af den første uge af december, hvilket sætter fokus på de mange travle relationer i dit liv, og i midten af december falder fuldmånen i selve Skytten, hvilket vidner om at der sker noget vigtigt i dit liv. Faktisk er det på dette tidspunkt at Saturn - de hårde lektioners lærer - forlader dit tegn og bevæger sig ind i Stenbukken, og dette vidner om en intens tid med store ansvar går mod enden. 

Behovet for at indtage en lavere profil fortsætter i omkring et år, og dette betyder at ambitioner og udadvendte sociale prioriteter sættes på lavt blus. Det der er vigtigt for dig nu er at udforske dit indre liv. Så når du finder tiden til at trække dig tilbage fra den sociale hvirvel i december, vil du begrave dig dybt i de magiske og hemmelige ting i kosmos.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Skyttens tegn:
Walt Disney, Churchill, Tove Ditlevsen, Frank Sinatra, Scarlett Johannson, John F. Kennedy Jr., Tina Turner, Bruce Lee, Jimi Hendrix, Ed Harris, Ben Stiller, Bette Midler,  Woody Allen, Britney Spears, Gianni Versace, Daryl Hannah, Jeff Bridges, Tyra Banks, Kim Basinger, Sinead O'Connor, Donny Osmond, Jamie Foxx, Don Johnson, Liv Ullman, Brad Pitt, Katie Holmes, Keith Richards, Steven Spielberg, Christina Aguilera, Jake Gyllenhaal, Jane Fonda, Kiefer Sutherland og Samuel L. Jackson.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Tabubelagte hverdagsgener<BR> - og hvordan du kommer af med dem

Tabubelagte hverdagsgener
- og hvordan du kommer af med dem

Engelbrechts Kevi 2533

Engelbrechts Kevi 2533

Pure Biotic Tarm

Pure Biotic Tarm

Advent 2017

Advent 2017

^