Hübsch smykkeskrin
Silk Pants Ganni
Dansk mode storsælger i udlandet
Liggestol Muubs

Stjernetegn: Skytte - Skyttens tegn
Månedshoroskop for: April 2017
Fødselsdag i perioden: 23. november til 21. december
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Starten af april markeres af den anden af tre svære aspekter fra din tegnhersker, Jupiter, til Pluto. Den første var sidst i november og den sidste vil være i september i år, og dette markerer en æra, hvor du har at gøre med virkelig magtfulde personer og grupper. Du er måske grebet af en stræk vision om retfærdighed og omkring hvad der skal til for at ændre ting, men der er en tendens til fanatisme hos nogle af dem du har med at gøre. Hvis du føler at det psykologiske pres er for stort, så hjælper det at eliminere nogle af dine forbindelser.

På den anden side er det også en spændende tid rent socialt og i forbindelse med venskaber, og du bliver nok optaget af en entusiastisk gruppe mennesker med vilde og kreative ideer. Det er tid til at feste og det er dejligt at møde mennesker fra alle samfundslag. Disse spændende tendenser fortsætter hele måneden og kommer med et skub i kreativiteten.

Når Mars bevæger sig ind i dit 7. hus (huset for parforhold) den 21. er der mere aktivitet i dit liv, og du kan forvente rejser og møder. Partnere er ekstremt aktive nu og fyldt med vilde og skønne forslag. Det er måske også en tid hvor uventede muligheder, som du troede du havde forpasset, nu kommer tilbage. Slutningen af måneden er alletiders for kærlighedseventyr.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Skyttens tegn:
Walt Disney, Churchill, Tove Ditlevsen, Frank Sinatra, Scarlett Johannson, John F. Kennedy Jr., Tina Turner, Bruce Lee, Jimi Hendrix, Ed Harris, Ben Stiller, Bette Midler,  Woody Allen, Britney Spears, Gianni Versace, Daryl Hannah, Jeff Bridges, Tyra Banks, Kim Basinger, Sinead O'Connor, Donny Osmond, Jamie Foxx, Don Johnson, Liv Ullman, Brad Pitt, Katie Holmes, Keith Richards, Steven Spielberg, Christina Aguilera, Jake Gyllenhaal, Jane Fonda, Kiefer Sutherland og Samuel L. Jackson.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Derfor er smukke designermøbler en god investering

Derfor er smukke designermøbler en god investering

Sort Læderjakke - Celine

Sort Læderjakke - Celine

Nyd ugebladet på din smartphone

Nyd ugebladet på din smartphone

Fra datter til mor

Fra datter til mor

^