Grafisk enkelthed
Ecooking - Mild og effektiv hudpleje
Senegal Alibabakurve
Baby sengesæt - H.C. Andersen by Holberg

Stjernetegn: Skytte - Skyttens tegn
Månedshoroskop for: November 2018
Fødselsdag i perioden: 23. november til 21. december
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

November kan byde på store forandringer, fordi dit tegns hersker, Jupiter, bevæger sig ind i Skytten, hvor den vil blive det kommende år. Det kan tyde på, at du har et år i vente, som vil være fuld af entusiasme, rejser og udvikling. Samtidig vil der, i begyndelsen af november, være et nyt fokus på forhold, og partnere vil være fristet til at følge dit eksempel og være med på dine idéer.

I november vil du opleve at komme ud af en periode, hvor du har været isoleret og oplevet betydelig spirituel vækst, og ind i en ny periode, hvor du vil føle dig mere udadvendt og proaktiv. Selvom partnere, i både dit professionelle liv og i dit privatliv, er meget motiveret til at hjælpe dig med at træffe beslutninger, så betyder det ikke at deres beslutninger nødvendigvis er gode. Den vise Skytte lytter til sine partners entusiastiske idéer, men hverken dømmer eller forpligter sig umiddelbart. Det kan blandt andet skyldes at planerne er for urealistiske og har brug for at blive genovervejet, hvilket vil kræve unødvendig brug af energi. 

I anden halvdel af november, bevæger Solen sig ind i Skytten for at slutte sig til Jupiter og Merkur, hvilket understreger en meget aktiv periode i dit liv. Nogle skjulte ting, der kommer frem i lyset, tyder på, at du er blevet snydt eller ledt på afveje. Men du er i kontrol, og mennesker omkring dig vil respektere din dømmekraft.   

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skyttens tegn:

Walt Disney, Churchill, Tove Ditlevsen, Frank Sinatra, Scarlett Johannson, John F. Kennedy Jr., Tina Turner, Bruce Lee, Jimi Hendrix, Ed Harris, Ben Stiller, Bette Midler,  Woody Allen, Britney Spears, Gianni Versace, Daryl Hannah, Jeff Bridges, Tyra Banks, Kim Basinger, Sinead O'Connor, Donny Osmond, Jamie Foxx, Don Johnson, Liv Ullman, Brad Pitt, Katie Holmes, Keith Richards, Steven Spielberg, Christina Aguilera, Jake Gyllenhaal, Jane Fonda, Kiefer Sutherland og Samuel L. Jackson.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Black Friday hos KAiKU

Black Friday hos KAiKU

Baby sengesæt - H.C. Andersen by Holberg

Baby sengesæt - H.C. Andersen by Holberg

Makeuppung i velour

Makeuppung i velour

Få de populære Y.A.S kjoler hos Trendday

Få de populære Y.A.S kjoler hos Trendday

Send en hilsen
^