Badekåbe i hør
Gummistøvle i fin rosa
String Pocket hylder
Ganni - St. Pierre Crepe Dress

Stjernetegn: Skytte - Skyttens tegn
Månedshoroskop for: Juni 2017
Fødselsdag i perioden: 23. november til 21. december
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

I flere måneder har du arbejdet på reparationer og forberedelser på at give potentialet for personlig vækst og sociale ansvar de bedste betingelser og det har indflydelse på det meste året indtil nu. Når du er involveret i et socialt projekt som kræver eksperimenter og forandring, for hvilke der ikke findes en skabelon for vækst, er det meget vigtigt at de nødvendige planer og mekanismer er tilstede. At have at gøre med ekstreme synspunkter er en af de udfordringer der har optaget dine tanker.

Fuldmånen den 9. juni signalerer at mange ting bærer frugt, både i personlige og sociale relationer, og det varsler om en tid med rejser og udvidelse, samt etablering af retningslinjer for fremtidig vækst. Det er et vendepunkt og en tid med overgange, hvor der ikke længere skal laves forberedelser – nu bør du tage mål og følge den bane du har ønsket at være på. Relationer trives, og du påtager dig mere ansvar, bliver fokus for aftaler som venner og bekendte ønsker at lave.

Den sidste del af måneden giver en mere intens periode, hvor der kan være nogle overophedede diskussioner eller uenigheder, især i forbindelse med hvordan resurserne skal administreres. Hvis folk overfalder dig med følelsesmæssige argumenter, skal du svære med diplomati og fornuft.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Skyttens tegn:
Walt Disney, Churchill, Tove Ditlevsen, Frank Sinatra, Scarlett Johannson, John F. Kennedy Jr., Tina Turner, Bruce Lee, Jimi Hendrix, Ed Harris, Ben Stiller, Bette Midler,  Woody Allen, Britney Spears, Gianni Versace, Daryl Hannah, Jeff Bridges, Tyra Banks, Kim Basinger, Sinead O'Connor, Donny Osmond, Jamie Foxx, Don Johnson, Liv Ullman, Brad Pitt, Katie Holmes, Keith Richards, Steven Spielberg, Christina Aguilera, Jake Gyllenhaal, Jane Fonda, Kiefer Sutherland og Samuel L. Jackson.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Frosted folie til vinduet

Frosted folie til vinduet

Champagneglas i krystal

Champagneglas i krystal

Birkenstock i kobberfarvet skind

Birkenstock i kobberfarvet skind

Strikkede bomuldsklude

Strikkede bomuldsklude

^