Polstret bænk Riviera Maison
Magnetisk knagerække
Birkenstock i kobberfarvet skind
Ganni - St. Pierre Crepe Dress

Stjernetegn: Skytte - Skyttens tegn
Månedshoroskop for: August 2017
Fødselsdag i perioden: 23. november til 21. december
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Måneden begynder med et sjældent intenst aspekt mellem din tegnhersker, Jupiter, og Pluto, hvilket er noget som sker i serier på tre, som sker hvert 13. år. Dette er den sidste i serien, som har haft en kraftfuld effekt i 2017 og som sætter dig i en spændt psykologisk situation, med masser af pres, som når det er værst kan få dig til at være bange for hvad fremtiden bringer.

Der er kraftig fokus på denne indflydelse i løbet af ugen der starter med den 14. august, og dette har forbindelse til et tabu emne, eller en magtkamp som kan handle om penge eller tryghed. Hvis du er i tvivl, er det tiden til at skære ned på tab, eller at amputere usunde forbindelser. Faktisk vil handlinger på nuværende tidspunkt vise sig, selv under de mest svære omstændigheder, at være af gensidig gavnlighed i en helt ekstraordinær grad.

Det er i den sidste del af august at Jupiter laver den endelige harmoniske forbindelse til Saturn i Skyttens tegn, og det indikerer at et mål du har stilet efter nu er indenfor rækkevidde. Alt er til din fordel. Det er en særlig god tid til rejser og studier, og til at præsentere projekter som kan have en overtalende effekt på andre mennesker. Det er slutspillet nu, og du ender med at vinde.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Skyttens tegn:
Walt Disney, Churchill, Tove Ditlevsen, Frank Sinatra, Scarlett Johannson, John F. Kennedy Jr., Tina Turner, Bruce Lee, Jimi Hendrix, Ed Harris, Ben Stiller, Bette Midler,  Woody Allen, Britney Spears, Gianni Versace, Daryl Hannah, Jeff Bridges, Tyra Banks, Kim Basinger, Sinead O'Connor, Donny Osmond, Jamie Foxx, Don Johnson, Liv Ullman, Brad Pitt, Katie Holmes, Keith Richards, Steven Spielberg, Christina Aguilera, Jake Gyllenhaal, Jane Fonda, Kiefer Sutherland og Samuel L. Jackson.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Kurve i pil med låg

Kurve i pil med låg

Stilfuld nordisk indretning med beton og træ

Stilfuld nordisk indretning med beton og træ

Kalkmaling: Sort 'Black velvet'

Kalkmaling: Sort 'Black velvet'

Retroinspireret mode

Retroinspireret mode

^