Skønne farver i sofaen
Skønne farver
Viskestykker i hør
Velourpolstret stol House Doctor

Stjernetegn: Skytte - Skyttens tegn
Månedshoroskop for: September 2018
Fødselsdag i perioden: 23. november til 21. december
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Den tredje og sidste harmoniske forbindelse mellem dit tegns hersker, Jupiter, og Pluto, finder sted tidligt i september. Det er en position, der kun opstår hvert fjortende år, og det giver dig nogle særlige muligheder for at igangsætte nogle personlige forandringer og skabe et følelsesmæssigt spring fremad. 

Du synes at have være igennem en periode, hvor du har arbejdet succesfuldt på økonomisk planlægning og omstrukturering, og det vil give dig medvind de kommende år. Ved at fjerne elementer fra fortiden, kan du frigøre en ny strøm, der kan gøre fattigdom til overflod.

Den første halvdel af september er en ideel tid for partnerskaber og forretningsvækst. Både partnere og andre omkring dig, synes præcist at vide, hvordan de skal følge med tiden. Nye arbejdsmetoder, modernisering, reformer og måder at organisere opgaverne på, løfter forretningslivet op på et helt nyt niveau. Det er absolut en ideel tid for forretningspartnerskaber, hvor den optimale rolle for dig er at fungere som rådgiver og bag scenen, mens en partner sørger for at få lukket og afsluttet tingene.

Hen mod slutningen af september, er der stærkt fokus på dit sociale liv og forbindelser, men også på dejlige oplevelser med en elsket. Både partnere og venner er imødekommende og udadvendte, og vil gerne have, at du involverer dig - også selvom du måske fortrækker alenetid.   

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skyttens tegn:
Walt Disney, Churchill, Tove Ditlevsen, Frank Sinatra, Scarlett Johannson, John F. Kennedy Jr., Tina Turner, Bruce Lee, Jimi Hendrix, Ed Harris, Ben Stiller, Bette Midler,  Woody Allen, Britney Spears, Gianni Versace, Daryl Hannah, Jeff Bridges, Tyra Banks, Kim Basinger, Sinead O'Connor, Donny Osmond, Jamie Foxx, Don Johnson, Liv Ullman, Brad Pitt, Katie Holmes, Keith Richards, Steven Spielberg, Christina Aguilera, Jake Gyllenhaal, Jane Fonda, Kiefer Sutherland og Samuel L. Jackson.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Velourpolstret stol House Doctor

Velourpolstret stol House Doctor

Lechuza selvvandingskrukker

Lechuza selvvandingskrukker

Gulvstage

Gulvstage

Loftlampe i marokkansk stil

Loftlampe i marokkansk stil

Send en hilsen
^