Loungesofa nordisk stil
Mos Mosh Blake Sport Blazer
Love & Divine kjole
Boliginteriør fra Riviera Maison hos Rosen-lund.dk

Stjernetegn: Skytte - Skyttens tegn
Månedshoroskop for: Oktober 2017
Fødselsdag i perioden: 23. november til 21. december
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Der er stor fokus på dit professionelle liv, i begyndelsen af oktober, og det ser ud til at der er den ene store bureaukratiske opgave efter den anden, hvilket binder alles mentale energi og ressourcer. Du har sådan set afsluttet et projekt eller en proces, som har varet over et år, og det sidste du ønsker lige nu, er at blive irriteret med detaljer. Der sker en kæmpe forandring for dig denne måned, og det er på grund af at Jupiter, som er forbundet til dit tegn, bevæger sig ind i den mørke og hemmelighedsfulde Skorpion, efter at have være i Vægten et år. Så der hvor du tidligere var involveret i gruppeprocesser og social interaktion, vil du efter den 10. føle et langt større behov til at trække dig ud af sociale engagementer og nyde de fornøjelser som privatliv og afsondrethed byder på.
I løbet af det kommende år vil der være fokus på dit indre liv, åndelige interesser, og psykologisk forandring og vækst. Omkring midten af oktober vil nogen slå sig sammen med dig, som føles som en naturlig partner, og som deler dine interesser for selv-udforskning. Det er ikke så meget en rationel proces, som det er en intuitiv og følelsesmæssig rejse, som giver dig mulighed for at kigge ind i skjulte fordybninger i dit sind. Din naturlige filantropiske og uselviske side er der stærk fokus på i denne periode med åndelig vækst.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Skyttens tegn:
Walt Disney, Churchill, Tove Ditlevsen, Frank Sinatra, Scarlett Johannson, John F. Kennedy Jr., Tina Turner, Bruce Lee, Jimi Hendrix, Ed Harris, Ben Stiller, Bette Midler,  Woody Allen, Britney Spears, Gianni Versace, Daryl Hannah, Jeff Bridges, Tyra Banks, Kim Basinger, Sinead O'Connor, Donny Osmond, Jamie Foxx, Don Johnson, Liv Ullman, Brad Pitt, Katie Holmes, Keith Richards, Steven Spielberg, Christina Aguilera, Jake Gyllenhaal, Jane Fonda, Kiefer Sutherland og Samuel L. Jackson.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Co'Couture top

Co'Couture top

Derfor hitter jagtrejser

Derfor hitter jagtrejser

Modetøj og smykker

Modetøj og smykker

Guide: Sådan forstår du nemmere din vægt

Guide: Sådan forstår du nemmere din vægt

^