Rivièra Maison sofa
Håndklædestativ
The English Soap Company
WOUD træfigurer

Stjernetegn: Skytte - Skyttens tegn
Månedshoroskop for: Januar 2019
Fødselsdag i perioden: 23. november til 21. december
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Ved Nymånen den 6. januar, vil kærligheden og harmoniens planet, Venus, bevæge sig ind i dit tegn og sætte gang i en række lykkelige begivenheder. Tiden er ideel for venskaber, børn og for romantiske forhold i dit liv. Det er den perfekte tid for at date og dyrke romantiske forhold, for lige nu har andre mennesker nemt ved at få øje på din charme og din sjove og positive natur.

Det siges, at Skytter fra naturens side, har meget held i livet, og når Venus slutter sig til Jupiter i midten af januar, kan Skytten forvente held i en særlig grad, som sandsynligvis er forbundet med en romantisk begivenhed, eller med børn og deres forhold. I denne periode tilsmiler held, lykke og anerkendelse særligt ægteskaber og kreativ succes.

Som i alle aspekter af livet, så kommer held og lykke sjældent uden udfordringer, og selvom januar på alle måder fremstår som en lykkelig måned, så kan der muligvis opstå situationer af privat art, som kan være kilde til skuffelse.

Hen mod slutningen af måneden ser tiden på nogle områder særlig gunstig ud. Det drejer sig særligt om muligheden for udvidelse af horisonter gennem grupperejser eller kulturelle aktiviteter, der foregår i grupper.

Januar er en dejlig måned for Skytten, verden er din og smuk at beundre.     

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skyttens tegn:

Walt Disney, Churchill, Tove Ditlevsen, Frank Sinatra, Scarlett Johannson, John F. Kennedy Jr., Tina Turner, Bruce Lee, Jimi Hendrix, Ed Harris, Ben Stiller, Bette Midler,  Woody Allen, Britney Spears, Gianni Versace, Daryl Hannah, Jeff Bridges, Tyra Banks, Kim Basinger, Sinead O'Connor, Donny Osmond, Jamie Foxx, Don Johnson, Liv Ullman, Brad Pitt, Katie Holmes, Keith Richards, Steven Spielberg, Christina Aguilera, Jake Gyllenhaal, Jane Fonda, Kiefer Sutherland og Samuel L. Jackson.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Tre idéer til at fremhæve din vinsamling

Tre idéer til at fremhæve din vinsamling

Gode råd til lidt mindre stress i julen

Gode råd til lidt mindre stress i julen

Kimono Prepair

Kimono Prepair

Ur på fod Rivièra Maison

Ur på fod Rivièra Maison

Send en hilsen
^