Loungesofa nordisk stil
Mos Mosh Blake Sport Blazer
Stig P hvid skjorte
FreeQuent imiteret læderbuks

Stjernetegn: Skorpion - Skorpionens tegn
Månedshoroskop for: Oktober 2017
Fødselsdag i perioden: 24. oktober til 22. november
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Den første del af oktober karakteriseret ved en udvikling i dine sociale relationer, som oprindeligt var fyldt med forvirring og deraf følgende fyldt med udfordringer.
Økonomiske restriktioner kan tvinge dig til at begrænse dine engagementer eller til at arbejde med et meget lavt budget. Skaf dig af med unødvendige udgifter.
Partnere og deres børn har det med at være i problemer, og på trods af dine indsats er det svært at løse problemerne. Når du har taget dig af et problem, så kommer der bare et andet.
Men så forandres tingene, og det har delvist at gøre med en gavnlig effekt fra Jupiter, som kommer ind i dit tegn for første gang i 12 år, hvilket er begyndelsen på en tid med vækst, og med lidt held, en succes, der kan vare et helt år. Økonomiske goder kan komme i din retning, og du vil have adgang til de ressourcer du har brug for, for at opnå mange af dine kreative drømme.
I løbet af den anden halvdel af oktober, kommer folk ind i dit liv, som kan have en mægtig indflydelse. Du er måske ikke klar til at drage fordel af tingene så tidligt, og du vil foretrække at holde en lav profil rent personligt. Men i mellemtiden handler folk på dine vegne, for at sørge for nogle store oplevelser, som kan have forbindelse til børn eller et kreativt projekt, eller med uddannelse og grupper. Du har et naturtalent for undersøgelser og psykologisk indsigt, og det er en tid hvor du foretager store opdagelser.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Skorpionens tegn:
Sally Field, Demi Moore, Picasso, Bille August, Bill Gates, Jodie Forster, Hillary Clinton, Kevin Kline, Julia Roberts, Richard Dreyfuss, Winona Ryder, K.D. Lang, Sally Field, Joni Mitchell, Leonardo DiCaprio, Whoopi Goldberg, Prince Charles of Windsor, Danny DeVito, Martin Scorsese, Calvin Klein, Bo Derek, Bjork og Goldie Hawn.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
5 sætninger mænd siger,<BR> når de reelt mener noget andet

5 sætninger mænd siger,
når de reelt mener noget andet

Ganni kjole

Ganni kjole

Rosemunde klassisk cardigan cashmere

Rosemunde klassisk cardigan cashmere

FreeQuent imiteret læderbuks

FreeQuent imiteret læderbuks

^