Altankasser med selvvanding
Lænestol Riviera Maison
Viskestykker i hør
Rivièra Maison Haveromantik

Stjernetegn: Skorpion - Skorpionens tegn
Månedshoroskop for: Juli 2018
Fødselsdag i perioden: 24. oktober til 22. november
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af juli vil du måske undre dig over, hvorvidt de forandringer, du indførte for nogle måneder siden overhoved har givet resultat. Der er en fornemmelse af stilstand, hvilket påvirker dit private og hjemlige liv. Du kan opleve, at du ikke har været tilstrækkelig radikal, når det kommer til dine fremtidsplaner. Selvom det burde være unødvendigt, så er det nødvendigt, at alting gennemføres helt og fuldt ud.

Forandringerne er på vej, men for at de skal gennemføres, så skal du fortsætte med at konfrontere de mennesker og omstændigheder, der har forhindret at forandringerne gennemføres. Processen synes forbundet med et anderledes eller internationalt miljø, og som tingene er lige nu, kan det betyde at du må bevæge dig frem og tilbage mellem to punkter. Lige nu bliver du nødt til at vende tilbage, senere vil du kunne bevæge dig frem og videre til det sidste mål.

Det er ved fuldmånen i løbet af den sidste uge i måneden, at du føler behovet for at komme i bevægelse. Det kan indebære rejse, og kontrasten mellem hjem og det ukendte, vil føles stærk. Mennesker omkring dig vil komme med råd, men du vil ikke lytte - hvorfor skulle du? Du ved, at et modigt brud med fortiden er krævet.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skorpionens tegn:
Sally Field, Demi Moore, Picasso, Bille August, Bill Gates, Jodie Forster, Hillary Clinton, Kevin Kline, Julia Roberts, Richard Dreyfuss, Winona Ryder, K.D. Lang, Sally Field, Joni Mitchell, Leonardo DiCaprio, Whoopi Goldberg, Prince Charles of Windsor, Danny DeVito, Martin Scorsese, Calvin Klein, Bo Derek, Bjork og Goldie Hawn.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Optimal kontorindretning

Optimal kontorindretning

Hudpleje fra e.l.f. Cosmetics

Hudpleje fra e.l.f. Cosmetics

Aluminiumfri og økologisk deodorantserie<BR>fra Dr. Organic

Aluminiumfri og økologisk deodorantserie
fra Dr. Organic

Erhvervsflytning

Erhvervsflytning

Send en hilsen
^