Sengetøj i smukke nuancer
String Pocket hylder
Polstret bænk Riviera Maison
Tassel øreringe

Stjernetegn: Skorpion - Skorpionens tegn
Månedshoroskop for: August 2017
Fødselsdag i perioden: 24. oktober til 22. november
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Nu hvor solen og Mars befinder sig i dit tiende hus, som styrer dine professionelle ambitioner, er der stærk fokus på at arbejde med karismatiske ledere for at skabe en stærk tilstedeværelse. Det er ikke tiden til at skjule dine talenter; nu skal du skabe kraftfulde foranstaltninger for at udbrede hvad du tror på.

Alt ser ud til at der er succes på vej i din retning, og at du vil gå fra styrke til styrke i denne måned. Du arbejder godt med veletablerede og magtfulde mennesker og organisationer, og kan langsomt men sikkert opbygge ressourcerne og langsigtet velstand. Parforhold kan være lidt mere tricky, særligt i midten af august. Dette kan være fordi en du holder af er usikker og under intenst pres, som kan betyde at kommunikationslinjerne og følelsesmæssig udveksling er amputeret. Du kan blive så indfanget af dine egne ambitioner, at du glemmer at bemærke hvordan andre bliver usikre.

I løbet af den sidste uge af august, er der større fokus på social udstrækning og organisering, og det er meget sandsynligt at en ven, som du har haft mange eskapader med i fortiden, vil ønske at genoptage kontakten til dig. Du kan blive meget involveret med denne person og foretage konstruktivt arbejde sammen i den kommende måned.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Skorpionens tegn:
Sally Field, Demi Moore, Picasso, Bille August, Bill Gates, Jodie Forster, Hillary Clinton, Kevin Kline, Julia Roberts, Richard Dreyfuss, Winona Ryder, K.D. Lang, Sally Field, Joni Mitchell, Leonardo DiCaprio, Whoopi Goldberg, Prince Charles of Windsor, Danny DeVito, Martin Scorsese, Calvin Klein, Bo Derek, Bjork og Goldie Hawn.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Kalkmaling: Antique Cream

Kalkmaling: Antique Cream

Kalkmaling: Sort 'Black velvet'

Kalkmaling: Sort 'Black velvet'

Skandinavisk design

Skandinavisk design

Gavepapir

Gavepapir

^