House Doctor Udsalg
Black Friday hos KAiKU
Baby sengesæt - H.C. Andersen by Holberg
Black Friday hos Rosen-Lund.dk

Stjernetegn: Skorpion - Skorpionens tegn
Månedshoroskop for: November 2018
Fødselsdag i perioden: 24. oktober til 22. november
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af november vil Venus, kærlighedens og partnerskabets planet, bevæge sig ud af dit tegn, hvilket kan betyde, at det besværlige men tætte forhold, du har til en magtfuld person, bliver sat på pause. Der kan fx være tale om partnere, som føler sig draget af eventyr eller arbejde fjerntliggende steder. Tiden er til gengæld god, når det kommer til kærlighed, og især hvis det drejer sig om forhold til et menneske, som er svær at nå ind til. Husk, at selvom I ikke har mulighed for at være fysisk sammen, så kan I være det i ånden.

Tidligt i november bevæger også Jupiter sig ud af dit tegn, hvor den har været det seneste år. Det kan betyde afslutningen på en lang periode med rejse, udvidelse og indre vækst, og begyndelsen på en periode, hvor du har lyst til at nyde de velfortjente materielle goder, som livet har at tilbyde. Du kan have høje forventninger i denne periode, men du skal være forsigtig. Anden halvdel af måneden, bliver en energisk periode, hvor du vil kunne give dig fuldt ud og udleve dine drømme, men overforbrug eller økonomisk dårlige beslutninger, kan gøre dig sårbar. 

Slutningen af november kan blive en kreativ periode, som er ideel til aktiviteter som film, musik og enhver form for selvudfoldelse. Husk at tøjle dine vildeste idéer, da de kan føre dig på afveje.   

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skorpionens tegn:

Sally Field, Demi Moore, Picasso, Bille August, Bill Gates, Jodie Forster, Hillary Clinton, Kevin Kline, Julia Roberts, Richard Dreyfuss, Winona Ryder, K.D. Lang, Sally Field, Joni Mitchell, Leonardo DiCaprio, Whoopi Goldberg, Prince Charles of Windsor, Danny DeVito, Martin Scorsese, Calvin Klein, Bo Derek, Bjork og Goldie Hawn.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Snowball Nicolas Vahé

Snowball Nicolas Vahé

Tips og tricks til før og efter Black Friday

Tips og tricks til før og efter Black Friday

Få de populære Y.A.S kjoler hos Trendday

Få de populære Y.A.S kjoler hos Trendday

Black Friday hos KAiKU

Black Friday hos KAiKU

Send en hilsen
^