Luksus fra Care By Me
Viskestykker i hør
Skænk i jern
Uhmm Box

Stjernetegn: Skorpion - Skorpionens tegn
Månedshoroskop for: September 2018
Fødselsdag i perioden: 24. oktober til 22. november
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Septembers første uge går med at arbejde effektivt på at løse nogle sager og opgaver forbundet med kommunikation, studier og rejser. Omkring den 10. september kan der opstå forandringer, som betyder at du kan komme videre med projekter, som tidligere har været sat på pause. Det kan ændre dine private og professionelle mål og ambitioner radikalt.

Når Venus og Mars skifter henover anden uge i september, vægtes forholdet. Men forhold vil også være kilde til forstyrrelser, hvilket sker som en del af de langsigtede forandringer, som har særlig indflydelse på dig i år.

Potentielle partnere er villige til at strække sig langt for at tingene udvikler sig, som du gerne vil have det. Det er meget du beder om, men du har brug for at bryde fri fra normerne og eksperimentere med dit liv. Det er derfor også sandsynligt, at der vil opstå perioder med adskillelse og muligvis rejser, som har forbindelse til kærlighed og romantik.

Midt september er en ideel tid, når det handler om at få forbindelse til nye bekendtskaber og skabe nye venskaber. Særligt mennesker, som har gjort sig tanker omkring livet, kan være en særlig kilde til inspiration. 

Nye broer bliver bygget både socialt og intellektuelt, og det er, som om at du er nået til et punkt mellem fortid og fremtid, og mellem gamle og nye tanker og metoder.

Sørg for at få det meste ud af dine sociale forbindelser. Det vil åbne nye horisonter.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skorpionens tegn:
Sally Field, Demi Moore, Picasso, Bille August, Bill Gates, Jodie Forster, Hillary Clinton, Kevin Kline, Julia Roberts, Richard Dreyfuss, Winona Ryder, K.D. Lang, Sally Field, Joni Mitchell, Leonardo DiCaprio, Whoopi Goldberg, Prince Charles of Windsor, Danny DeVito, Martin Scorsese, Calvin Klein, Bo Derek, Bjork og Goldie Hawn.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
bGEM Kreafunk

bGEM Kreafunk

Foldeskærm

Foldeskærm

Rundt stuebord

Rundt stuebord

Servietring

Servietring

Send en hilsen
^