Badekåbe i hør
Sengetøj i smukke nuancer
Gummistøvle i fin rosa
Polstret bænk Riviera Maison

Stjernetegn: Skorpion - Skorpionens tegn
Månedshoroskop for: Juni 2017
Fødselsdag i perioden: 24. oktober til 22. november
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Den første uge af juni handler om eksperimenter og forandringer, som har indflydelse på dit privatliv og dit arbejdsmiljø. Der er en stærk forbindelse til en kollega, som befinder sig i en proces med at etablere sig selv på en mere uafhængig måde. Du har været igennem en tid med mange mentale forandringer og hemmeligheder, og der er brug for forandring.

Denne forandring sker omkring den 5. juni og i de følgende dage, og når kærlighedsplaneten Venus, bevæger sig ind i dit 7. hus (huset for partnerskab), kan du forvente en mere stabil og harmonisk periode vil starte i dit kærlighedsliv. Partnere vil være stabile, selvforsynende og vil støtte dine planer for fremtiden, især når det handler om familie, studier og rejser.

Tingene heder op i slutningen af juli, som er en meget aktiv tid for initiativer i forbindelse med at udvide dine horisonter, kulturelt eller uddannelsesmæssigt. Det er den slags tid, hvor en familieferie til udlandet kunne være på dagsordenen. Hvad du end gør nu, skal være intellektuelt stimulerende; det ser ud til at du vil kæmpe for dine ideer og et nyt koncept der handler om fremtiden. Du har tendens til at være for insisterende, så sørg for at din partner hjælper dig med at holde dine følelser under kontrol.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Skorpionens tegn:
Sally Field, Demi Moore, Picasso, Bille August, Bill Gates, Jodie Forster, Hillary Clinton, Kevin Kline, Julia Roberts, Richard Dreyfuss, Winona Ryder, K.D. Lang, Sally Field, Joni Mitchell, Leonardo DiCaprio, Whoopi Goldberg, Prince Charles of Windsor, Danny DeVito, Martin Scorsese, Calvin Klein, Bo Derek, Bjork og Goldie Hawn.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Massageapparat

Massageapparat

Bakker med fluenet

Bakker med fluenet

Fodmassageapparat

Fodmassageapparat

Birkenstock i kobberfarvet skind

Birkenstock i kobberfarvet skind

^