Sofie Schnoor sandal
Hübsch smykkeskrin
Lædernøglering med kvast
Riviera Maison stol

Stjernetegn: Skorpion - Skorpionens tegn
Månedshoroskop for: April 2017
Fødselsdag i perioden: 24. oktober til 22. november
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Det meste af april træder den kloge Skorpion forsigtigt i relationerne, helt klar over at der er andre der har mere kontrol. Så nu er det tid til at tune ind på og til at tilfredsstille de behov som dem du er intimt involveret med har. I midten af måneden er du måske nødt til at støtte op og hjælpe en partner med at klare en svær situation i forbindelse med økonomien eller måske med børn, og intimiteten vil måske genopblusse i dit kærlighedsliv. Der er romantiske muligheder der har forbindelse til fortiden.

På jobbet er det tid til spænding og forandring, især omkring fuldmånen den 11. april. Broer kan bygges fra det gamle til det nye, og der kan være rejser og internationale kontakter. Du har brug for friheden til at eksperimentere og innovere, og forandringerne er til det bedre denne gang. De ting du sætter i gang nu vil eskalere og give både forstyrrelser og muligheder i slutningen af måneden.

De sidste ti dage af april er karakteriseret ved større følelsesmæssig kompleksitet i dine relationer, og den store udfordring består i at tale om og at udtrykke dine følelser. Det er et dejligt tidspunkt til psykologisk vækst og til at lære mere omkring hvad folk faktisk tænker under overfladen. Du kan ikke være for forsigtig når du analyserer og forstår den hemmelige motivation andre har sidst i april og en stor del af maj.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Skorpionens tegn:
Sally Field, Demi Moore, Picasso, Bille August, Bill Gates, Jodie Forster, Hillary Clinton, Kevin Kline, Julia Roberts, Richard Dreyfuss, Winona Ryder, K.D. Lang, Sally Field, Joni Mitchell, Leonardo DiCaprio, Whoopi Goldberg, Prince Charles of Windsor, Danny DeVito, Martin Scorsese, Calvin Klein, Bo Derek, Bjork og Goldie Hawn.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Trækasse til frø og haveredskaber

Trækasse til frø og haveredskaber

Fuglebad

Fuglebad

Stråhat

Stråhat

Sort Læderjakke - Celine

Sort Læderjakke - Celine

^