New arrival: Sengetæppe fra Algan
Rivièra Maison sofa
RUE de FEMME bluse
WOUD træfigurer

Stjernetegn: Skorpion - Skorpionens tegn
Månedshoroskop for: Januar 2019
Fødselsdag i perioden: 24. oktober til 22. november
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Du tager hul på det nye år med masser af entusiasme omkring dit arbejdsliv. De noget kaotiske tilstande, du har oplevet, kan du lægge bag dig og i stedet begynde at koncentrere dig om den lyse fremtid.

I begyndelsen af måneden gøres du fri af nogle forpligtende forhold, og der opstår et nyt positivt fokus på økonomiske initiativer, som kan føre til øget succes i dit arbejdsliv. Den 6. januar vil Nymånen give mulighed for særlig fokus på uddannelse og kommunikation.

Måske oplever du, at der opstår kritik og spændinger omkring nogle af dine initiativer. Ved at sætte dig i dine samarbejdspartners sted, acceptere at de har brug for en gennemarbejdet planlægning og ved, for en stund, at beherske din entusiasme omkring dine initiativer, kan du opnå succes og et strålende resultat.

 

I denne tid blomstrer forholdet til partnere, og mange penge kan genereres, hvis I arbejder sammen omkring kreative projekter. Der kan blive behov for at overveje balancen mellem indsats, risiko og resultat, men hvis du spiller dine kort rigtigt, så kan du forvente en væsentlig forøgelse af dine indtægter. 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Skorpionens tegn:

Sally Field, Demi Moore, Picasso, Bille August, Bill Gates, Jodie Forster, Hillary Clinton, Kevin Kline, Julia Roberts, Richard Dreyfuss, Winona Ryder, K.D. Lang, Sally Field, Joni Mitchell, Leonardo DiCaprio, Whoopi Goldberg, Prince Charles of Windsor, Danny DeVito, Martin Scorsese, Calvin Klein, Bo Derek, Bjork og Goldie Hawn.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Super hot chilisauce fra Camilla Plum

Super hot chilisauce fra Camilla Plum

Ur på fod Rivièra Maison

Ur på fod Rivièra Maison

Soulmade strik

Soulmade strik

Fotoramme fra Rivièra Maison

Fotoramme fra Rivièra Maison

Send en hilsen
^