Eventyrlig påskepynt
Keramikæg med chokoladefyld
Heathcote & Ivory Morris & Co.
Canett Furniture glasstager

Stjernetegn: Løve - Løvens tegn
Månedshoroskop for: Marts 2018
Fødselsdag i perioden: 22. juli til 22. august
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Størstedelen af marts er ganske desorienterende, og det kan føles svært at gøre indtryk og få opmærksomhed. På den anden side er det et følelsesmæssig kreativ periode, hvor du er åben og sensitiv over for andre menneskers følelser og idéer, langt ud over det normale. Du kan ønske at der var mere sikkerhed eller stabilitet, men fokus er virkelig på de psykologiske indsigter, og en mere dybdegående forståelse for dit indre liv og behovene hos de mennesker du er tæt på. 

Ganske tidligt på måneden opstår en ny fokus på at udvide din horisont igennem kontakter ude i verden, gennem højere studier eller kulturel aktivitet. Muligheder lader til at være begrænset på grund af strukturerne og ansvaret i arbejdsmiljøet. Det er en essentielt at du mestrer regler og love hen over de næste to måneder, og den viden der kræves til at få dit liv til at foregå glat. 

Denne prioritet bliver langt mere akut i de sidste 10 dage på måneden, hvor du har en meget klarere ide om hvad du vil have og hvor du er på vej hen. Du kan forvente at løbe ind i ekstremt svære udfordringer på arbejdet, og kollegaer kan være meget svære at omgås. Du vil få brug for al den viljestyrke og beslutsomhed som du overhovedet kan mobilisere for at få din vilje, og du kan ikke vinde alle kampene. 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Løvens tegn:
Woody Harrelson, Alfred Hitchcock, Napoleon, Mick Jagger, Anne Linnet, Henning Moritzen, Henry Ford, Fidel Castro, Mussolini, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, Yves Saint Laurent, Martha Stewart, Martin Sheen, Steve Martin, Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Dustin Hoffman, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Danielle Steel, Halle Berry, Ben Affleck, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Robert Redford og Bill Clinton.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Sorte kurve fra Broste Copenhagen

Sorte kurve fra Broste Copenhagen

Slip for dug og kondens på vinduer

Slip for dug og kondens på vinduer

Tryghed hos tandlægen

Tryghed hos tandlægen

12 uundværlige tips til rejsen

12 uundværlige tips til rejsen

^