Gummistøvle i fin rosa
Polstret bænk Riviera Maison
Magnetisk knagerække
Tassel øreringe

Stjernetegn: Løve - Løvens tegn
Månedshoroskop for: August 2017
Fødselsdag i perioden: 22. juli til 22. august
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Du er gået ind i en særlig periode af dit liv, fordi dit tegn, på grund af formørkelsescyklussen, har bevæget sig ind i Løven, hvor den bliver i over et år. Dette betyder, at der vil være stærk fokus på din livsstil og dine relationer. Måneformørkelsen den 7. august sætter lys på dine relationer, og det er en tid med mange møder med folk fra nær og fjern, som kommer med en smag på det eksotiske i dit liv.

Du føler dig i øjeblikket stærk og karismatisk, og du har måske en fornemmelse af at du befinder dig midt i en række af sejre. Det er ikke tiden til at gemme dit lys under en skæppe – nu skal du vinde hjerter og sind og få dine budskaber ud, og gøre det helt klart hvor meget du har at tilbyde de mennesker som vælger dit firma.

Solformørkelsen den 22. august fremhæver en spændende ny udvikling i dit personlige liv, som er et resultat af internationale forbindelser, rejser og elektriske ideer som ændrer din måde at se på livet på. Der er en følelse af at du befinder dig på rette sted til rette tid, og mange områder af dit liv vil blive påvirket af de positive tendenser. Det er en ganske særlig tid for parforhold og børn, og noget du længe har arbejdet hen imod kan blive gjort permanent. Det er et godt tidspunkt til at indgå langtids forpligtelser.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Løvens tegn:
Woody Harrelson, Alfred Hitchcock, Napoleon, Mick Jagger, Anne Linnet, Henning Moritzen, Henry Ford, Fidel Castro, Mussolini, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, Yves Saint Laurent, Martha Stewart, Martin Sheen, Steve Martin, Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Dustin Hoffman, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Danielle Steel, Halle Berry, Ben Affleck, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Robert Redford og Bill Clinton.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Kalkmaling: Vintage voks

Kalkmaling: Vintage voks

Kosttilskud krom (chrom)

Kosttilskud krom (chrom)

Kurve i pil med låg

Kurve i pil med låg

Stilfuld nordisk indretning med beton og træ

Stilfuld nordisk indretning med beton og træ

^