House Doctor Udsalg
Black Friday hos KAiKU
Baby sengesæt - H.C. Andersen by Holberg
Black Friday hos Rosen-Lund.dk

Stjernetegn: Løve - Løvens tegn
Månedshoroskop for: November 2018
Fødselsdag i perioden: 22. juli til 22. august
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Begyndelsen af november er en god periode for forhold, og her kan det fx være muligt at genetablere forbindelsen til et rart menneske, som du kender fra rejser eller studier. Hvis romantik er på din dagsorden, så vil måneden ligeledes få en fantastisk begyndelse. Faktisk er dette begyndelsen på en ny og udadvendt periode for dig, hvor du vil have god fokus på kreative planer og selvudfoldelse. For Løver, som ønsker børn, er dette en god periode, ligesom det også er en god periode for forældre til at opmuntre deres børn uddannelsesmæssigt.

Selvom der er store forventninger for denne måned, så kan der også være en tendens til at overvurdere mulighederne, og det kan føre til skuffelser. Venner og børn i omgangskredsen er med til at skrue forventningerne op, og selvom du gerne vil tage del i deres entusiasme, er det vigtigt at du forsøger at holde det på et realistisk plan. Det er ikke tidspunktet til at investere i en urealistisk drøm eller lytte til mennesker, der forsøger at sælge dig et urealistisk projekt. Det er til gengæld et godt tidspunkt for at nyde kreativ adspredelse, film, musik og livet generelt.

Har du brug for at finde et tidspunkt, hvor du med succes kan formidle dig selv og dine talenter, så er mulighederne gode hen mod slutningen af måneden. Her er det også ideelt at lave noget spektakulært i samvær med gode venner.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Løvens tegn

Woody Harrelson, Alfred Hitchcock, Napoleon, Mick Jagger, Anne Linnet, Henning Moritzen, Henry Ford, Fidel Castro, Mussolini, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, Yves Saint Laurent, Martha Stewart, Martin Sheen, Steve Martin, Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Dustin Hoffman, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Danielle Steel, Halle Berry, Ben Affleck, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Robert Redford og Bill Clinton.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
De bedste boggaver

De bedste boggaver

Danske designklassikere

Danske designklassikere

Dekorative kattefigurer

Dekorative kattefigurer

Tips og tricks til før og efter Black Friday

Tips og tricks til før og efter Black Friday

Send en hilsen
^