Lænestol Riviera Maison
Viskestykker i hør
Paper Collective
Rivièra Maison Haveromantik

Stjernetegn: Løve - Løvens tegn
Månedshoroskop for: Juli 2018
Fødselsdag i perioden: 22. juli til 22. august
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Med Merkur i dit tegn i begyndelsen af juli, er der lagt op til en travl og social aktiv periode for dig. Faktisk kan du have brug for at tage en pause, og her er det oplagt at nyde hjemmet, haven og naturen. Venner og bekendte vil kontakte dig, de har meget på hjertet og tilmed idéer til oplevelser og udflugter. De vil dele deres tanker og forsøge at involvere dig i gruppeaktiviteter, men mange har kontroverser, konflikter og provokationer kørerende, hvorfor du foretrækker at blive i din hule.

Tiden hen mod slutningen af måneden er dog lagt mere aktiv og du vil opleve en periode, hvor du har lyst til at være mere udadvendt. Her er det ideelt at tage afsted på en eventyrlig ferie - især, hvis det kan være sammen med mennesker, du kender godt. Du kan være en smule usikker omkring dine økonomiske resurser og det er bestemt ikke tid til at låne eller spille hasard. Så sørg for at du har et fast greb om dine finanser.

Måneformørkelsen i slutningen af måneden finder sted i dit modsatte tegn, Vandbæreren, hvilket fremhæver en ekstrem aktiv og spændende tid for forhold. Her kan du møde nogle ekstraordinære mennesker, som kan udfordre status quo og skabe en masse ustabilitet, hvilket kan få indflydelse på din karriere.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Løvens tegn:
Woody Harrelson, Alfred Hitchcock, Napoleon, Mick Jagger, Anne Linnet, Henning Moritzen, Henry Ford, Fidel Castro, Mussolini, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, Yves Saint Laurent, Martha Stewart, Martin Sheen, Steve Martin, Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Dustin Hoffman, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Danielle Steel, Halle Berry, Ben Affleck, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Robert Redford og Bill Clinton.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Erhvervsflytning

Erhvervsflytning

Beskyt håret mod sol og saltvand<BR>med Mane ’n Tails hårserie

Beskyt håret mod sol og saltvand
med Mane ’n Tails hårserie

Vedligeholdelse af vvs installationer

Vedligeholdelse af vvs installationer

Aluminiumfri og økologisk deodorantserie<BR>fra Dr. Organic

Aluminiumfri og økologisk deodorantserie
fra Dr. Organic

Send en hilsen
^