Sengetøj i smukke nuancer
Gummistøvle i fin rosa
String Pocket hylder
Birkenstock i kobberfarvet skind

Stjernetegn: Løve - Løvens tegn
Månedshoroskop for: Juni 2017
Fødselsdag i perioden: 22. juli til 22. august
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Juni måned handler først og fremmest om dine sociale forbindelser, og din roller er at være en person som folk gerne samles omkring. Du starter måneden med mange idealer og drømme, men hurtigt vil disse håb måske vise sig at være urealistiske, især i forbindelse med økologiske idealer, hvor der er for meget snak og for lidt handling. Forbindelser til udlandet er nøglen til moderniserende ideer, og helt generelt er det som tæller i juni din evne til at række ud, netværke og kommunikere. Starten af juni er et godt tidspunkt til uddannelse, møder og lokale rejser.

Fuldmånen den 9. juni giver en aktiv og udadvendt tid, som sætter fokus på det faktum, at mange af dine forbindelser har været i en overgangsfase og nu har bevæget sig videre, mens nye venner dukker op for at støtte dine ideer. Det er en tid hvor der kan være yderligere ansvar i forbindelse med børn eller partnere, hvor du forsøger at jonglere med modsatte behov og forskellige muligheder.

Den sidste uge af juni er en tid hvor du foretrækker at trække dig tilbage fra det hektiske sociale liv, og du ønsker enten en stille ferie med familien, eller bare at arbejde på nogle private projekter. Hvis du virkelig ønsker ro i sindet, så skal du undgå diskussioner med højrøstede og påståelige mennesker, som har det med at dramatisere tingene.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Løvens tegn:
Woody Harrelson, Alfred Hitchcock, Napoleon, Mick Jagger, Anne Linnet, Henning Moritzen, Henry Ford, Fidel Castro, Mussolini, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, Yves Saint Laurent, Martha Stewart, Martin Sheen, Steve Martin, Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Dustin Hoffman, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Danielle Steel, Halle Berry, Ben Affleck, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Robert Redford og Bill Clinton.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Lewis Mumford ure

Lewis Mumford ure

Birkenstock i kobberfarvet skind

Birkenstock i kobberfarvet skind

Kasse til køleskabet

Kasse til køleskabet

Massageapparat

Massageapparat

^