Lædernøglering med kvast
Lysfad Living By Heart
Silk Pants Ganni
Dansk mode storsælger i udlandet

Stjernetegn: Løve - Løvens tegn
Månedshoroskop for: April 2017
Fødselsdag i perioden: 22. juli til 22. august
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Den største del af april er en spændende tid for dig, hvor der er mange muligheder for at udvide dine horisonter, både intellektuelt og gennem rejser. Der er mange kontroverser nu, især fra den 8. til den 11., hvor du møder betydelig ideologisk modstand. Du udtrykker dig selv på en kraftfuld måde og vinder diskussionerne, men der er en tendens til at vinde kampen men tabe krigen. Prøv at forestille dig, at du kunne have uret, i hvert fald hvis du ønsker at undgå at skabe fjender. Denne periode er god til rejser.

Midten af april er den bedste tid til alle former for partnerskaber, fordi de forstyrrende indflydelser er ovre og din vision for fremtiden møder accept fra dine kære. Nu er det tid til at indgå forpligtelser og til at bygge broer hvor du forener det gamle med det nye.

Der er betydelige forandringer omkring den 20. april, hvor din tegnhersker, Solen, bevæger sig ind i Tyrens tegn og samtidig møder Merkur, hvilket bliver en modsat retning fordi den går retrograd. Vigtige informationer omkring den professionelle økonomi og resurser dukker op, og armeret med denne information kan du lave radikale nye planer for fremtiden. I slutningen af måneden vil ny udvikling på jobbet give dig en følelse af forøget stabilitet og tryghed.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Løvens tegn:
Woody Harrelson, Alfred Hitchcock, Napoleon, Mick Jagger, Anne Linnet, Henning Moritzen, Henry Ford, Fidel Castro, Mussolini, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, Yves Saint Laurent, Martha Stewart, Martin Sheen, Steve Martin, Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Dustin Hoffman, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Danielle Steel, Halle Berry, Ben Affleck, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Robert Redford og Bill Clinton.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Udendørs fakkel fra House Doctor

Udendørs fakkel fra House Doctor

Havepejs

Havepejs

Fra datter til mor

Fra datter til mor

Rå lerpotte

Rå lerpotte

^