Mos Mosh Blake Sport Blazer
Love & Divine kjole
FreeQuent imiteret læderbuks
Boliginteriør fra Riviera Maison hos Rosen-lund.dk

Stjernetegn: Løve - Løvens tegn
Månedshoroskop for: Oktober 2017
Fødselsdag i perioden: 22. juli til 22. august
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Begyndelsen af oktober måned er en intens tid med mental aktivitet, som er alletiders for kommunikation og rejser. Du er interesseret og tunet ind på andre mennesker og er villig til at indgå kompromis, for at sikre at alt foregår harmonisk. På jobbet, kan der dog være en konfrontation, og da du sikkert befinder dig i en svag position, er du nødt til at vige tilbage frem for at diskutere dine synspunkter.
Omkring nymånen den 19. er der forandring på vej, hvilket markeres af nye horisonter der pludselig åbnes op, hvilket giver dig mere frihed og plads. Det er et godt tidspunkt for internationale eller indenlandske rejser, og til at sige velkommen til nye ideer. At gå på kompromis bliver mindre vigtigt, og du vil opdage at du er langt mere fokuseret på hjem og familieemner på dette tidspunkt, og mindre interesseret i at have relationer til alle du møder nu.
Der kan indvies en massiv ny udvikling i løbet af den sidste uge af måneden, i forbindelse med nye mennesker som har indflydelse på miljøet, eller der kommer nye mennesker ind i familien. Det er en vigtig tid for byggeprojekter eller hjemlige investeringer på den ene side, og givende følelsesmæssige interaktioner på den anden side. Du opdager skjulte dybder i dig selv og i det indre liv af dem du elsker.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Løvens tegn:
Woody Harrelson, Alfred Hitchcock, Napoleon, Mick Jagger, Anne Linnet, Henning Moritzen, Henry Ford, Fidel Castro, Mussolini, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, Yves Saint Laurent, Martha Stewart, Martin Sheen, Steve Martin, Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Dustin Hoffman, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Danielle Steel, Halle Berry, Ben Affleck, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Robert Redford og Bill Clinton.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Modetøj og smykker

Modetøj og smykker

Hvad er søvnproblemer, <BR>og hvad kan du gøre ved dem?

Hvad er søvnproblemer,
og hvad kan du gøre ved dem?

Guide: Vælg den rigtig sut til dit barn

Guide: Vælg den rigtig sut til dit barn

Er din bolig sundhedsskadelig?

Er din bolig sundhedsskadelig?

^