Louise Roe glaskugler
Rødvinsglas
Riviera Maison vinkøler
Julesok til pakkekalender eller adventsgaver

Stjernetegn: Løve - Løvens tegn
Månedshoroskop for: December 2017
Fødselsdag i perioden: 22. juli til 22. august
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

December ser ud til at blive en meget udadvendt og fornøjelig måned for dig, hvor fuldmånen den 3. medbringer en dåb af venskaber, som kan være rigtig sjovt, men dog ret kaotisk. Det er på en måde en forvirrende tid, faktisk, muligvis drevet af festlige drikkevarer, og dette kan resultere i en ret løs romantisk forbindelse, som gør livet kompliceret senere på måneden.

Det er dog ikke desto mindre en vigtig måned for kærligheden, og særligt interessant hvis der er nogle gamle forbindelse som du ønsker at komme i kontakt med igen. Børn kan også være en kilde til stor inspiration og også til mange udfordringer. Måske handler det om hvor mange strukturer og regler du er nødt til at håndhæve. For den Løve der leder efter mere permanent kærlighed vil dagene op til jul være særligt vigtige. Nymånen den 18. kan betyde et nyt engagement med nogen, som kan være meget frugtbart, og som kan åbne nye horisonter for dig. Det er en god tid til rejser.

Selve juleugen er en tid med betydelige forandringer, som kan have noget at gøre med nogle vigtige nye relationer og tendenser, som vil få indflydelse på dit arbejdsliv. Det er helt sikkert at du vil ønske at få mere struktur i dit daglige liv, og der vil være større opmærksomhed på helbred, fitness og en mere disciplineret tilgang til dette.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Løvens tegn:
Woody Harrelson, Alfred Hitchcock, Napoleon, Mick Jagger, Anne Linnet, Henning Moritzen, Henry Ford, Fidel Castro, Mussolini, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, Yves Saint Laurent, Martha Stewart, Martin Sheen, Steve Martin, Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Dustin Hoffman, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Danielle Steel, Halle Berry, Ben Affleck, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Robert Redford og Bill Clinton.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Planlæg en skiferie for dig og dine veninder

Planlæg en skiferie for dig og dine veninder

Engelbrechts Kevi 2533

Engelbrechts Kevi 2533

Familieferie i Danmark

Familieferie i Danmark

Sådan finder du den helt rigtige julegave

Sådan finder du den helt rigtige julegave

^