Altankasser med selvvanding
Paper Collective
Tallerkensmækker - Frø til dyrkning
Rivièra Maison Haveromantik

Stjernetegn: Løve - Løvens tegn
Månedshoroskop for: Maj 2018
Fødselsdag i perioden: 22. juli til 22. august
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Selvom måneden byder på betydeligt pres, der gør dagligdagen til en udfordring, så er maj samtidig en tid, hvor du finder harmonisk sameksistens med kollegaer og autoriteter, der har tendens til at presse dig.

Din kapacitet for lederskab er værdsat, og andre mennesker synes mere indstillet på at arbejde for dig end i mod dig. Denne oplevelse af harmoni er vigtig, for maj er en måned, hvor du er klar til at lave vigtige forandringer i forbindelse med din karriere. For nogle Løver, kan det betyde, at man oplever en øget følelse af selvstændighed eller frihed, for andre, kan der være tale om jobmuligheder, der åbner op for noget nyt og spændende de kommende år.

Omkring midten af maj kommer en tid, hvor uventede forandringer og muligheder opstår, når du mindst venter det. Det kan betyde en pludselig rejse, møde med internationale kontakter og med mennesker, der har tendens til at gå til yderligheder. Tiden kan også byde på en ny mulighed i form af et nyt initiativ, som du kan vælge at overveje. For selvom du måske ikke umiddelbart er indstillet på forandringer, vil du hurtigt kunne tilpasse dig. Henover den sidste uge af måneden, vil du opdage nogle helt nye muligheder, der kan give dig adgang til et nyt og dynamisk netværk af ligesindet mennesker. 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Løvens tegn:
Woody Harrelson, Alfred Hitchcock, Napoleon, Mick Jagger, Anne Linnet, Henning Moritzen, Henry Ford, Fidel Castro, Mussolini, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, Yves Saint Laurent, Martha Stewart, Martin Sheen, Steve Martin, Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Dustin Hoffman, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Danielle Steel, Halle Berry, Ben Affleck, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Robert Redford og Bill Clinton.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
ABC plakater

ABC plakater

Plakat med garder fra Min Streg

Plakat med garder fra Min Streg

Let og feminint business look

Let og feminint business look

Sådan tager man det perfekte billede<BR>fra 6.700 meters højde

Sådan tager man det perfekte billede
fra 6.700 meters højde

Send en hilsen
^