New arrival: Sengetæppe fra Algan
Håndklædestativ
The English Soap Company
WOUD træfigurer

Stjernetegn: Løve - Løvens tegn
Månedshoroskop for: Januar 2019
Fødselsdag i perioden: 22. juli til 22. august
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af det nye år står Solen, som er dit tegns hersker, i planeten Saturn. Det indikerer en periode med stor opmærksomhed og følelse af forpligtelse omkring de udfordringer, der ligger forude. Trods udfordringerne, er det en god periode for partnerskaber og forpligtelser, fordi alle omkring dig synes motiveret og dedikeret. Omkring Nymåne den 5. januar føler du dig arbejdsmæssigt klar til at kaste dig ud i noget nyt, særligt hvis du planlægger at forlade opgaver, som har været drænende.

Romantisk set, så lader januar til at være en særlig tid. I forlængelse af arbejdet opstår gode muligheder for at tage ud og have det sjovt. Der kan både være mulighed for festlige sammenkomster, rejser eller andre underholdende indslag.

Hvis du er på udkig efter kærlighed, så er midten af januar en ideel tid til at finde en date, som har set og oplevet verdenen og som ser den fra et tolerant kulturelt perspektiv. Midten af januar er ligeledes en god tid for børn og deres forhold.

 

Den 21. januar falder Fuldmånen i dit tegn, og åbner et vindue til positive forandringer i dine personlige og sociale forhold. Det er begyndelsen på en vidunderlig periode i privatlivet med masser af optimisme, glæde og selvtillid, hvilket kan lede til mulighed for rejse, kreative aktiviteter og fest.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Løvens tegn

Woody Harrelson, Alfred Hitchcock, Napoleon, Mick Jagger, Anne Linnet, Henning Moritzen, Henry Ford, Fidel Castro, Mussolini, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, Yves Saint Laurent, Martha Stewart, Martin Sheen, Steve Martin, Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Dustin Hoffman, Melanie Griffith, Whitney Houston, Antonio Banderas, Danielle Steel, Halle Berry, Ben Affleck, Madonna, Robert De Niro, Sean Penn, Robert Redford og Bill Clinton.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Hoody i uld

Hoody i uld

Ur på fod Rivièra Maison

Ur på fod Rivièra Maison

Tips mod vintertræthed

Tips mod vintertræthed

NAGA magnettavle

NAGA magnettavle

Send en hilsen
^