Luksus fra Care By Me
Skålesæt fra Villa Collection i bambus
Skænk i jern
Polstret bænk Riviera Maison

Stjernetegn: Krebs - Krebsens tegn
Månedshoroskop for: Oktober 2018
Fødselsdag i perioden: 22. juni til 21. juli
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I oktober er der fortsat fokus på privatlivet og vigtige forhold i dit liv, som blandt andet handler om ny energi omkring dine sociale forhold og forbindelser. 

Først i måneden vil der være beslutninger der skal træffes, men det kan muligvis ikke ske på din vanlige og fortrukne diplomatiske stil. Der er andre, der styrer showet og for ikke at blive overrumplet, må du anerkende deres handlekraft og godtage deres vurderinger.

Efter Nymånen den 9. oktober, er der stærk fokus på intimitet, og der kan være tabuer fremme, som kan være forbundet med dig eller et familiemedlem. Det lader til, at nogen er kommet så langt uden for deres komfortzone, at det stopper fremtidige planer. At fortsætte denne kurs, er en dårlig idé.

I midten af oktober kan der opstå intense diskussioner med en elsket omkring følelsesmæssige problemer, og der kan opstå konfrontationer, fordi de underliggende følelsesmæssige stemninger ikke værdsættes.

Fuldmånen i Tyren omkring den 24. oktober, kan blive en særlig intens tid for dig, fordi en ven eller bekendt tager en radikal beslutning om at vælge en ny vej for at komme ind, hvor de trives.  

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Krebsens tegn:
Meryl Streep, George Michael, Tobey Maguire, John Cusack, Dan Aykroyd, Liv Tyler, Princess Diana, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Huey Lewis, Dalai Lama, George W. Bush, 50 Cent, Ingmar Bergman, Rembrandt, Meryl Streep, Tom Hanks, Nelson Mandela, Frits Helmuth, Ernst Hemingway, Prinsesse Alexandra, Louis Armstrong, Kevin Bacon, Tom Hanks, Jessica Simpson, Giorgio Armani, Prince William,  Harrison Ford, Matthew Fox, Linda Ronstadt, Nelson Mandela, Carlos Santana og Robin Williams.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Ramme til børnetegninger

Ramme til børnetegninger

Ibu Jewels - Perlebesatte skindarmbånd

Ibu Jewels - Perlebesatte skindarmbånd

Modetendenser efterår: Lun fra top til tå

Modetendenser efterår: Lun fra top til tå

Brødkurve i søgræs

Brødkurve i søgræs

Send en hilsen
^