Mos Mosh Blake Sport Blazer
Love & Divine kjole
Stig P hvid skjorte
FreeQuent imiteret læderbuks

Stjernetegn: Krebs - Krebsens tegn
Månedshoroskop for: Oktober 2017
Fødselsdag i perioden: 22. juni til 21. juli
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

I den første del af oktober er der fokus på det hjemlige miljø, og det er en tid hvor du kan fordøje de mange begivenheder der er foregået i hjemmet og i familien i løbet af det sidste år, hvilket forhåbentlig vil sætte dig et godt sted. Fuldmånen den 5. er også en tid for karriere opfyldelse og dynamiske initiativer, som vil spille ud senere på måneden.
Op til midten af oktober er der også kæmpe fokus på kommunikation og planlægning, og du kan forvente at rende ind i vejspærringer, som det er svært at planlægge dig ud af. Realiteten på jobbet betyder at tingene går langsomt, og det ser ud til at der mange regler og love du skal mestre.
Nymånen den 19. oktober viser en spændende og måske uventet udvikling, og i din karriere kan der være nye internationale eller teknologisk retninger at undersøge. Nye omstændigheder opstår, som sætter langt mere fokus på kreative projekter og aktiviteter hvor du kan udtrykke dine ideer. Det er en dejlig tid for børn og deres uddannelsesmæssige succes, og det er også en berigende tid romantisk eller erotisk. Der er fantastiske muligheder når måneden går mod enden, for at gøre noget der stikker dybt.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Krebsens tegn:
Meryl Streep, George Michael, Tobey Maguire, John Cusack, Dan Aykroyd, Liv Tyler, Princess Diana, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Huey Lewis, Dalai Lama, George W. Bush, 50 Cent, Ingmar Bergman, Rembrandt, Meryl Streep, Tom Hanks, Nelson Mandela, Frits Helmuth, Ernst Hemingway, Prinsesse Alexandra, Louis Armstrong, Kevin Bacon, Tom Hanks, Jessica Simpson, Giorgio Armani, Prince William,  Harrison Ford, Matthew Fox, Linda Ronstadt, Nelson Mandela, Carlos Santana og Robin Williams.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Hvad er søvnproblemer, <BR>og hvad kan du gøre ved dem?

Hvad er søvnproblemer,
og hvad kan du gøre ved dem?

FreeQuent imiteret læderbuks

FreeQuent imiteret læderbuks

5 gode råd mod overspisning

5 gode råd mod overspisning

Håndtér dit affald korrekt

Håndtér dit affald korrekt

^