Louise Roe glaskugler
Lædernøglering med kvast
Rødvinsglas
Lyshuse i keramik

Stjernetegn: Krebs - Krebsens tegn
Månedshoroskop for: December 2017
Fødselsdag i perioden: 22. juni til 21. juli
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

December bliver sikkert en travl tid på jobbet, med stærk fokus på alle de nye horisonter, der åbner op. Du har banket på mange døre, og folk begynder at åbne dem, hvilket betyder at der er mange løse ender der skal samles, både før og efter jul. Udenlandske forbindelser er vigtige, og det er en meget vigtig tid til at bygge bro fra gamle metoder til nye - med andre ord at modernisere. 

Der er også stærk fokus på kreativitet, både nu og langt ind i det nye år. Du leder måske efter den magiske formel, som både giver succes, men også en masse nydelse. Dette kan være et kreativt projekt, men det kan også handle om en dyb erotisk forbindelse som beriger dit liv. Det er også en dejlig tid for børn og deres drømme. 

Den 21. december går planeten Saturn ind i dit syvende hus, huset for parforhold, hvor den forbliver i to og et halvt år. Dette tyder på en stor overgang fra kampene til at etablere et succesfuldt arbejdsliv, til udfordringer med at opbygge partnerskaber. Det er meget sandsynligt at der etableres et større partnerskab, og dagene omkring jul er tiden til at konferere med en potentiel partner. Enhver der bliver en del af dit team på det tidspunkt vil være magtfuld, men også krævende. Du får brug for at huske på, at succes ikke kommer af at fedte med detaljer nu, men ved at relatere til folk og de grupper de er en del af.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Krebsens tegn:
Meryl Streep, George Michael, Tobey Maguire, John Cusack, Dan Aykroyd, Liv Tyler, Princess Diana, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Huey Lewis, Dalai Lama, George W. Bush, 50 Cent, Ingmar Bergman, Rembrandt, Meryl Streep, Tom Hanks, Nelson Mandela, Frits Helmuth, Ernst Hemingway, Prinsesse Alexandra, Louis Armstrong, Kevin Bacon, Tom Hanks, Jessica Simpson, Giorgio Armani, Prince William,  Harrison Ford, Matthew Fox, Linda Ronstadt, Nelson Mandela, Carlos Santana og Robin Williams.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Humdakin

Humdakin

Lyshuse i keramik

Lyshuse i keramik

Maria Fynsk Norup

Maria Fynsk Norup

Familieferie i Danmark

Familieferie i Danmark

^