Hübsch smykkeskrin
Lædernøglering med kvast
Lysfad Living By Heart
Liggestol Muubs

Stjernetegn: Krebs - Krebsens tegn
Månedshoroskop for: April 2017
Fødselsdag i perioden: 22. juni til 21. juli
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Den første del af april er en dynamisk tid i dit professionelle liv, hvor du føler stærk trang til at foretage store initiativer, men bliver involveret i magtspil eller differentierende meninger, som kan tvinge dig til at forhandle. Du befinder dig i en stærk position, og er også besluttet på at gøre tingene på din måde, og hvis du holder dig til dine våben, har du alle chancer for at skabe et stærkt partnerskab i midten af måneden.

Hvis du er involveret i planer eller forhandlinger, bør du huske på, at tingene nok ikke falder helt på plads i denne måned. Det hele er lidt uforudsigeligt og det kan blive starten af maj før man kan enes om tingene. Det er et godt tidspunkt til innovation og til at bygge bro fra det gamle til det nye, og for internationale affærer, især lige efter fuldmånen den 11. april. Det er også en god tid for succes på hjemme- og familiefronten.

Nymånen i slutningen af måneden falder i Tyrens tegn, og det lover en langt mere fredfyldt tid med fokus på fornøjelse af venskaber og dit sociale liv. Det betyder dog ikke at karriere problemer ikke stadig er vigtige, for når måneden går mod enden, er der ny kommunikation omkring et spændende projekt, og en der har trukket sig tilbage tidligere vender nu tilbage.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Krebsens tegn:
Meryl Streep, George Michael, Tobey Maguire, John Cusack, Dan Aykroyd, Liv Tyler, Princess Diana, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Huey Lewis, Dalai Lama, George W. Bush, 50 Cent, Ingmar Bergman, Rembrandt, Meryl Streep, Tom Hanks, Nelson Mandela, Frits Helmuth, Ernst Hemingway, Prinsesse Alexandra, Louis Armstrong, Kevin Bacon, Tom Hanks, Jessica Simpson, Giorgio Armani, Prince William,  Harrison Ford, Matthew Fox, Linda Ronstadt, Nelson Mandela, Carlos Santana og Robin Williams.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Turban

Turban

Stråhat

Stråhat

Fra datter til mor

Fra datter til mor

Nyd ugebladet på din smartphone

Nyd ugebladet på din smartphone

^