New arrival: Sengetæppe fra Algan
Rivièra Maison sofa
Håndklædestativ
Lampe PTMD Collection

Stjernetegn: Krebs - Krebsens tegn
Månedshoroskop for: Februar 2019
Fødselsdag i perioden: 22. juni til 21. juli
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Februar får en spændende begyndelse, og det er en ideel periode for både opdagelser på et internationalt plan samt økonomi og forbindelser med større organisationer. Arbejdsmæssigt kan du føle dig udadvendt og opleve succes idet store, ekstraordinære initiativer bliver sat i gang. Fokus kan meget vel være på mere internationale grupper og især på individer med nye, revolutionære idéer samt på teknologi og sociale medier.

I denne periode har de forhold og partnerskaber du indgår i stor indflydelse, men de mennesker, du er i kontakt med, er samtidig professionelle, organiserede og realistiske. Det stiller krav til dig både privat og professionelt, og du må fokusere på at levere et godt stykke arbejde og gode rammer for vækst.

Omkring den 19. februar kan fuldmånen betyde, at der må ske et skift i dit fokus. Det kan blive begyndelsen på en periode præget af kaos, og den kan samtidig komme til at vare noget længere end forventet. Det er ganske vist en god periode for kreative idéer, men der kan til gengæld være samarbejdspartnere, der ikke er i stand til at holde, hvad de lover - også selvom de både har vilje og hjertet på rette sted. 

Du kan således få brug for at fokusere på at organisere dig ud af nogle kaotiske situationer, der opstår omkring dig, og du må samtidig væbne dig med tålmodighed, når det kommer til at se resultater. 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Krebsens tegn:

Meryl Streep, George Michael, Tobey Maguire, John Cusack, Dan Aykroyd, Liv Tyler, Princess Diana, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Huey Lewis, Dalai Lama, George W. Bush, 50 Cent, Ingmar Bergman, Rembrandt, Meryl Streep, Tom Hanks, Nelson Mandela, Frits Helmuth, Ernst Hemingway, Prinsesse Alexandra, Louis Armstrong, Kevin Bacon, Tom Hanks, Jessica Simpson, Giorgio Armani, Prince William,  Harrison Ford, Matthew Fox, Linda Ronstadt, Nelson Mandela, Carlos Santana og Robin Williams.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Bliv den kvinde du gerne vil være

Bliv den kvinde du gerne vil være

Yogamåtte The Organic Company

Yogamåtte The Organic Company

Børneplakater med dyr

Børneplakater med dyr

Toilettaske - hvid Sences

Toilettaske - hvid Sences

Send en hilsen
^