Kunstbog: The Age of Collage
Lange fingerløse handsker
Field Table We Do Wood
Riviera Maison olie-/eddike

Stjernetegn: Krebs - Krebsens tegn
Månedshoroskop for: Februar 2018
Fødselsdag i perioden: 22. juni til 21. juli
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Når måneden starter er der kraftig fokus på økonomiske muligheder, og det er et godt tidspunkt til at høste frugterne af tidligere indsatser. International økonomi foretrækkes, og det er en god ide at holde en dialog åben til folk som du ønsker at gøre forretninger med. Kolleger er optimistiske og udadvendte, og der er en kan-godt attitude, som åbner mange døre af muligheder. 

Samtidig er det ikke en god ide at strække dig for langt økonomisk eller at være mere tillidsfuld end du burde være. Du er endnu ikke i en ret stærk position, men du er stadig opsat på at gamle på kreative forretninger. Det er OK at tage en chance, men der skal være en beregnet risiko, da du stadig er afhængig af andre. 

Der er en vigtig transition omkring den tredje uge af februar, og fokus skifter fra tryghed og økonomiske problemer til muligheder i udlandet og mulighed for åndelig udvikling eller en realisering af kreative ideer. Det føles som om dine åndelige antenner er slået helt ud på det tidspunkt, og inspirationen kommer væltende. Det er en dejlig tid til rejser eller studier, men det er også en tid, hvor du mangler jordforbindelse og realisme, især når det gælder arbejdsprojekter. Du har måske høje forventninger på grund af kollegers løfter, men kan de levere?

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Krebsens tegn:
Meryl Streep, George Michael, Tobey Maguire, John Cusack, Dan Aykroyd, Liv Tyler, Princess Diana, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Huey Lewis, Dalai Lama, George W. Bush, 50 Cent, Ingmar Bergman, Rembrandt, Meryl Streep, Tom Hanks, Nelson Mandela, Frits Helmuth, Ernst Hemingway, Prinsesse Alexandra, Louis Armstrong, Kevin Bacon, Tom Hanks, Jessica Simpson, Giorgio Armani, Prince William,  Harrison Ford, Matthew Fox, Linda Ronstadt, Nelson Mandela, Carlos Santana og Robin Williams.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Slip for dug og kondens på vinduer

Slip for dug og kondens på vinduer

Tryghed hos tandlægen

Tryghed hos tandlægen

5 cool gaveidéer til små og store drenge

5 cool gaveidéer til små og store drenge

Utilfreds med dine former?

Utilfreds med dine former?

^