Altankasser med selvvanding
Paper Collective
Tallerkensmækker - Frø til dyrkning
Rivièra Maison Haveromantik

Stjernetegn: Krebs - Krebsens tegn
Månedshoroskop for: Juni 2018
Fødselsdag i perioden: 22. juni til 21. juli
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af juni, er der et stærkt fokus på forhold, og du kan se, at det er dig, der kan være årsagen til at der gydes olie på vandene. Du vil opdage, at nogle mennesker er følelsesmæssigt støttende, generøse og varme, hvilket du også selv har en tendens til at være, men samtidig oplever du også, at nogle mennesker er mindre modtagelige overfor din charme. Sørg for ikke at give andre magten over dit liv og dit humør, og kæmp imod, hvis du mærker behov for det.

Du fortrækker at holde lav profil og trække dig lidt tilbage. Der er mange problemer, der ligger dig på sinde og stressniveauet er højt, så du har brug for tid og rum til at få tingene på plads for dig selv.

Du vil opdage, at det kan blive en temmelig vild periode i dit sociale liv, med langsigtede ændringer, der fører til nye og konstruktive forhold med nye og anderledes venner og gruppe. Denne tendens er særlig markant i den anden halvdel af måneden, hvor der er nogle anspændte underliggende strømninger, som kan være forbundet med pengesager.

 

Der kan være særligt én person eller et problem, som kan virke forstyrrende på nye gruppers harmoni i flere måneder fremover. Til gengæld er den sidste del af juni en tid med gensidig respekt, og hvor du vil føle og kunne udøve en balanceret kontrol over begivenhederne. 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Krebsens tegn:
Meryl Streep, George Michael, Tobey Maguire, John Cusack, Dan Aykroyd, Liv Tyler, Princess Diana, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Huey Lewis, Dalai Lama, George W. Bush, 50 Cent, Ingmar Bergman, Rembrandt, Meryl Streep, Tom Hanks, Nelson Mandela, Frits Helmuth, Ernst Hemingway, Prinsesse Alexandra, Louis Armstrong, Kevin Bacon, Tom Hanks, Jessica Simpson, Giorgio Armani, Prince William,  Harrison Ford, Matthew Fox, Linda Ronstadt, Nelson Mandela, Carlos Santana og Robin Williams.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Psykoterapi som behandling af panikangst

Psykoterapi som behandling af panikangst

Fix hjemmet op - én lille opgave ad gangen

Fix hjemmet op - én lille opgave ad gangen

Kagefad Cloud fra Muubs

Kagefad Cloud fra Muubs

Aluminiumfri og økologisk deodorantserie<BR>fra Dr. Organic

Aluminiumfri og økologisk deodorantserie
fra Dr. Organic

Send en hilsen
^