Sengetøj i smukke nuancer
Gummistøvle i fin rosa
Birkenstock i kobberfarvet skind
Ganni - St. Pierre Crepe Dress

Stjernetegn: Krebs - Krebsens tegn
Månedshoroskop for: Juni 2017
Fødselsdag i perioden: 22. juni til 21. juli
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Når Mars går ind i dit tegn den 4. juni, starter juni med energi og ønsker om at få tingene gjort. Når Mars og Venus samtidig går i harmoni, bliver det alletiders periode i dit sociale og dit kærlighedsliv, og du vil ønske at nyde alle de fornøjelser der er ved hjem, venner og familie. Det er også en dejlig måned til at nyde de økonomiske frugter af de seneste initiativer i din karriere.

Op til fuldmånen den 10. juni vil dit arbejdsliv være af den største vigtighed. Udfordringen nu er at organisere din dag, således at du får maksimum effektivitet ud af den, men det er også vigtigt at lave en overgang fra de gamle metoder til nye. Du kan måske føle dig lidt ineffektiv på det tidspunkt, så det er vigtigt at uddelegere til folk der forstår nødvendigheden af at modernisere metoder.

Du får langt mere kontrol over tingene, når solen bevæger sig ind i dit tegn den 21. juni, og nymånen flere dage efter, varsler om en ekstremt dynamisk periode, hvor du kæmper for dine ideer og indsamler dampen til at skubbe på, for de ting du tror på. Dette sætter scenen for en meget aktiv sommer, hvor du er villig til at foretage store forandringer i din livsstil, uden at lade andre få dig til at sætte tempoet ned. Stressniveauet er højt, så du børn sørge for at holde lidt ferie så du ikke brænder helt ud.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Krebsens tegn:
Meryl Streep, George Michael, Tobey Maguire, John Cusack, Dan Aykroyd, Liv Tyler, Princess Diana, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Huey Lewis, Dalai Lama, George W. Bush, 50 Cent, Ingmar Bergman, Rembrandt, Meryl Streep, Tom Hanks, Nelson Mandela, Frits Helmuth, Ernst Hemingway, Prinsesse Alexandra, Louis Armstrong, Kevin Bacon, Tom Hanks, Jessica Simpson, Giorgio Armani, Prince William,  Harrison Ford, Matthew Fox, Linda Ronstadt, Nelson Mandela, Carlos Santana og Robin Williams.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Luksus sælger

Luksus sælger

Massageapparat

Massageapparat

Champagneglas i krystal

Champagneglas i krystal

Bakker med fluenet

Bakker med fluenet

^