Gavekort: Hotelophold med middag for 2
12 uundværlige tips til rejsen
Verdenskort med dyr, plakat.
Duftende sæber fra Cozy Room

Stjernetegn: Krebs - Krebsens tegn
Månedshoroskop for: April 2018
Fødselsdag i perioden: 22. juni til 21. juli
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Som Krebs er du meget påvirket af månen, og da april lægger ud med fuldmåne, vil du opdage, at der er en intens fokus på karriererelaterede sager på den ene side, og hjemlige sager på den anden. Det er lige præcis nu, at nyhederne kommer til dig, og forskning giver resultater, som du skal handle efter.

April er karakteriseret af det faktum, at de tre mest udfordrende planeter i astrologi; Mars, Merkur og Pluto, alle er sammen i dit modsatte tegn, Stenbukken, hvilket garanterer, at du vil være op imod en form for uforsonlig autoritet. Der er meget lidt blødhed eller fleksibilitet her, så du vil blive nødt til at få det bedste ud af dine ressourcer, som blandt andet inkluderer dynamik og tro på dine professionelle evner. Hvis det var en krig, ville magterne i mod dig være uovervindelige, men du har overraskelsesmomentet.

I meget af april vil du blive nødt til at tage hånd om svære forhold, og prøve én løsning og så en anden, med meget lidt fleksibilitet fra dem imod dig. Uanset hvad, så kan du, når nymånen slutter sig til den uforudsigelige Saturn den 16., benytte dig af muligheden for at gøre noget fuldstændigt nyt. Det kan være en positiv tid for konstruktive partnerskaber med magtfulde spillere, hvis du udnytter dine alliancer. 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Krebsens tegn:
Meryl Streep, George Michael, Tobey Maguire, John Cusack, Dan Aykroyd, Liv Tyler, Princess Diana, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Huey Lewis, Dalai Lama, George W. Bush, 50 Cent, Ingmar Bergman, Rembrandt, Meryl Streep, Tom Hanks, Nelson Mandela, Frits Helmuth, Ernst Hemingway, Prinsesse Alexandra, Louis Armstrong, Kevin Bacon, Tom Hanks, Jessica Simpson, Giorgio Armani, Prince William,  Harrison Ford, Matthew Fox, Linda Ronstadt, Nelson Mandela, Carlos Santana og Robin Williams.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Gevalia udvider sortimentet med hele bønner

Gevalia udvider sortimentet med hele bønner

Det skal du have med på festival

Det skal du have med på festival

Sådan tager man det perfekte billede<BR>fra 6.700 meters højde

Sådan tager man det perfekte billede
fra 6.700 meters højde

Tallerkensmækker - Frø til dyrkning

Tallerkensmækker - Frø til dyrkning

^