Lænestol Riviera Maison
Viskestykker i hør
Tøjstativ fra Yamazaki
Paper Collective

Stjernetegn: Krebs - Krebsens tegn
Månedshoroskop for: August 2018
Fødselsdag i perioden: 22. juni til 21. juli
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af august kan din kreativitet betyde, at du bliver i stand til at håndtere nogle nye uforudsigelige udviklinger, som har indflydelse på din økonomi. Det kan dreje sig om justeringer, du bliver nødt til at foretage for at håndtere usikre finansielle omstændigheder hos andre.

Hvis det er muligt, så undlad at bruge penge på genstande, som umiddelbart synes at kunne forbedre din status. Den slags investeringer kan lede dig ud på dybt vand.

I løbet af anden uge af august, vil du have brug for at fordøje nogle beslutninger, du har truffet i forbindelse med dine penge og ejendele. Selvom fristelserne er store, så vil en vis tilbageholdenhed være fornuftig.

Når solformørkelsen den 11. august aktiverer dit andet finansielle hus, kan der ske vigtige og positive forandringer. På hjemmefronten forbedrer tingene sig, og der er samtidig en god portion spænding, som kan have forbindelse til at færdes i et uforudsigeligt miljø.

Den sidste måned i august bringer et helt anderledes fokus, som handler om udsigt til nye horisonter og drømme for fremtiden. Store og signifikante forandringer kan finde sted for både dig og din partner, hvilket betyder, at du kommer til at opholde dig i en ny og anderledes social cirkel med mulighed for at bygge et sæt helt nye forhold.

Din planlægning og din timing er perfekt, og resultatet kan blive langsigtet og tilfredsstillende.

 

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Krebsens tegn:
Meryl Streep, George Michael, Tobey Maguire, John Cusack, Dan Aykroyd, Liv Tyler, Princess Diana, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Huey Lewis, Dalai Lama, George W. Bush, 50 Cent, Ingmar Bergman, Rembrandt, Meryl Streep, Tom Hanks, Nelson Mandela, Frits Helmuth, Ernst Hemingway, Prinsesse Alexandra, Louis Armstrong, Kevin Bacon, Tom Hanks, Jessica Simpson, Giorgio Armani, Prince William,  Harrison Ford, Matthew Fox, Linda Ronstadt, Nelson Mandela, Carlos Santana og Robin Williams.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Gode råd til bedre sikkerhed mens du ordner have

Gode råd til bedre sikkerhed mens du ordner have

Loftlampe i marokkansk stil

Loftlampe i marokkansk stil

Sådan indretter du et hjem, <BR>der omfavner alle generationer

Sådan indretter du et hjem,
der omfavner alle generationer

Vinreol - stilren og funktionel

Vinreol - stilren og funktionel

Send en hilsen
^