Lange fingerløse handsker
Field Table We Do Wood
Riviera Maison olie-/eddike
Heathcote & Ivory Morris & Co.

Stjernetegn: Jomfru - Jomfruens tegn
Månedshoroskop for: Marts 2018
Fødselsdag i perioden:
23. august til 22. september
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

I begyndelsen af marts, er en magtfuld fuldmåne i dit tegn, hvilket ligger fokus på udviklinger i de vigtige forhold i dit liv. Der er mange forskellige slags mennesker du møder i øjeblikket. Nogle meget kreative og inspirerende, og berigende partnerskaber kan blive skabt. Andre er kaotiske og upålidelige, så du bliver nød til at bruge dine evner til at diskriminere. 

Tingene ændrer sig henover den sidste uge på måneden, og i de kommende uger vil du være langt mindre naiv og langt mere udfordrende. Du er bestemt villig til at tage nogle følelsesmæssige risici, men du løber hurtigt ind i forhindringer, som vil tvinge dig til at genoverveje planer. Børn og elskede repræsenterer begrænsninger som tvinger dig til at mere forsigtig. Det kan ikke betale sig at være naiv, hverken romantisk eller når det kommer til at dele og økonomien. Regler bliver nød til at blive lavet, og det er dit job at sørge for at de bliver overholdt. 

Over de sidste 10 dage i marts, kan du se dig selv skilles fra en person, som er villig til at risikere mere end dig ved at kaste sig fremad. Du ser fordelen i at stoppe før det er for sent. Partnere ser også dyden i at tage en pause og sørge for at alting er på plads før i går i gang. 

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Jomfruens tegn:
Ingrid Bergman, Greta Garbo, Sean Connery, Marianne Jelved, Helle Virkner, Bertel Haarder, Grundtvig, Simon Spies, Preben Elkjær, Claudia Schiffer, Shania Twain, Michael Jackson, Cameron Diaz, Van Morrison, Gloria Estefan, Keanu Reeves, Charlie Sheen, Beyonce Knowles, Adam Sandler, Hugh Grant, Rachel Ward, Sam Neill, Tommy Lee Jones, David Copperfield, Jeremy Irons, Sophia Loren, Stephen King og Eric Stoltz.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Slip for dug og kondens på vinduer

Slip for dug og kondens på vinduer

Tips til træningssko

Tips til træningssko

12 uundværlige tips til rejsen

12 uundværlige tips til rejsen

3 skridt til en sundere livsstil

3 skridt til en sundere livsstil

^