Skandinavisk duftlys - HYGGE duftlys i sand
Rødvinsglas
Lyshuse i keramik
Julepynt sølv 'Driving home for christmas'

Stjernetegn: Jomfru - Jomfruens tegn
Månedshoroskop for: December 2017
Fødselsdag i perioden:
23. august til 22. september
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Først i december er en tid, hvor du har intens fokus på udfordringer i hjemmet, som kan have forbindelse til dit arbejde, dine børn, eller bare et familieproblem. Hvis du har lovet for meget om noget, så bliver du kaldet til regnskab. Det betyder at du må gennemse dine skridt og sikre at jobbet er gjort ordenligt. Du vil måske også opdage at du bærer på nyheder som er uvelkomne eller forstyrrende, så du er nødt til at træde lidt varsomt. 

Julemåneden er den perfekte tid til at genskabe kontakt til familie, især forældre og måske en søster, eller et familiemedlem som er på besøg fra udlandet, især omkring weekenden den 16. Der er fokus på rejser, både i forbindelse med din karriere (i den første uge af december) og måske også senere i juleferien. 

Når det bliver jul kan du forvente en traditionel sammenkomst, med stærk fokus på børn. Der sker noget nyt - måske er der voksne børn der planlægger at blive gift, eller en anden form for livsændrende begivenheder i forbindelse med børn, eller måske med en ven. Kærlighed, graviditet, formelle engagementer og des lige kan være på dagsordenen, og det er en nøgleperiode for store forpligtelser. Du vil opdage at folk du relationer til på en dag-til-dag basis er ret hemmelighedsfulde.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Jomfruens tegn:
Ingrid Bergman, Greta Garbo, Sean Connery, Marianne Jelved, Helle Virkner, Bertel Haarder, Grundtvig, Simon Spies, Preben Elkjær, Claudia Schiffer, Shania Twain, Michael Jackson, Cameron Diaz, Van Morrison, Gloria Estefan, Keanu Reeves, Charlie Sheen, Beyonce Knowles, Adam Sandler, Hugh Grant, Rachel Ward, Sam Neill, Tommy Lee Jones, David Copperfield, Jeremy Irons, Sophia Loren, Stephen King og Eric Stoltz.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Tabubelagte hverdagsgener<BR> - og hvordan du kommer af med dem

Tabubelagte hverdagsgener
- og hvordan du kommer af med dem

Pure Biotic Kvinde

Pure Biotic Kvinde

Twice lampe fra House Doctor

Twice lampe fra House Doctor

Julepynt sølv 'Driving home for christmas'

Julepynt sølv 'Driving home for christmas'

^