Grafisk enkelthed
Solon Handmade
Senegal Alibabakurve
Rivièra Maison Greenwich Globe With Dôme

Stjernetegn: Jomfru - Jomfruens tegn
Månedshoroskop for: November 2018
Fødselsdag i perioden:
23. august til 22. september
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

I begyndelsen af november bevæger dit tegns hersker, Merkur, sig ind i Skytten, og derefter går Jupiter, for første gang i 12 år, ind i Skytten. Dette varsler begyndelsen på en flerårig periode, der byder på nye muligheder og åbner nye horisonter for dig, dit privatliv, dit hjem og dine familiemedlemmer. 

Du har mange drømme, men du går samtidig en tid i møde, hvor du er bedst stillet med at bevare jordforbindelsen, så du ikke risikere skuffelser. Lyt til en partner eller et familiemedlem, som også er optimist, men som måske har en smule mere realistisk tilgang til tingene.

Du har i denne periode tendens til at møde mennesker, som ikke er helt troværdige, hvilket især er væsentligt at huske hen mod slutningen af måneden, hvor eventuelle fejl opgøres. Hvis du instinktivt føler dig overbevist om, at nogen snyder dig, så tag advarselssignalerne alvorligt. 

Den sidste uge af november, er en vigtig tid i forbindelse med nogle sager omkring familien og hjemmet. Noget stort er på vej, og det kan muligvis handle om at en partner oplever succes og anerkendelse. Du kan have lyst til at gøre en indsats for at øge din egen status, fx ved at erhverve dig land eller ejendom, eller ved at flytte, men sørg for, at du har fuldstændig styr på alle fakta og omstændigheder inden du tager en beslutning.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Jomfruens tegn:

Ingrid Bergman, Greta Garbo, Sean Connery, Marianne Jelved, Helle Virkner, Bertel Haarder, Grundtvig, Simon Spies, Preben Elkjær, Claudia Schiffer, Shania Twain, Michael Jackson, Cameron Diaz, Van Morrison, Gloria Estefan, Keanu Reeves, Charlie Sheen, Beyonce Knowles, Adam Sandler, Hugh Grant, Rachel Ward, Sam Neill, Tommy Lee Jones, David Copperfield, Jeremy Irons, Sophia Loren, Stephen King og Eric Stoltz.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Shop julegaven til ham online på Black Friday

Shop julegaven til ham online på Black Friday

Baby sengesæt - H.C. Andersen by Holberg

Baby sengesæt - H.C. Andersen by Holberg

De bedste boggaver

De bedste boggaver

Feminine plus size-styles

Feminine plus size-styles

Send en hilsen
^