Badekåbe i hør
Sengetøj i smukke nuancer
Polstret bænk Riviera Maison
Birkenstock i kobberfarvet skind

Stjernetegn: Jomfru - Jomfruens tegn
Månedshoroskop for: Juni 2017
Fødselsdag i perioden:
23. august til 22. september
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Juni starter stille og konstruktivt, hvor studier, rejser og selvforbedring er på dagsordnen. I slutningen af den første uge vil der dog være mange forandringer, hvor nogle mennesker forlader scenen, og andre ankommer og en generel fluks status. For dig bevæger dit fokus sig mere ind på dine professionelle ønsker, og dette betyder også at finde balancen mellem et travlt familieliv og behovet for at arbejde tæt sammen med lederne i din karriere.

Du er fyldt med ideer, og det eneste du er nødt til at være forsigtig omkring er, ikke at overanstrenge dig – især omkring den 13. juni. Det er alletiders dag til partnerskab og økonomisk held, men det er vigtigt at forblive realistisk eller nede på jorden, hvis du ikke ønsker at det du vinder skal smuldre gennem fingrene på dig.

De sidste 10 dage af juni lover en vigtig overgangsfase for dig, hvor tingene virkelig varmer op og stressfaktorerne er høje. Det er en tid hvor din sociale kalender er fuld, og venner vil forvente din loyale tilstedeværelse. Du ønsker ikke at skuffe nogen, så du vil sikkert hellere brænde dit lys i begge ender. De sidste dage i måneden har det med at være fyld med social rivalisering og kontroverser.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Jomfruens tegn:
Ingrid Bergman, Greta Garbo, Sean Connery, Marianne Jelved, Helle Virkner, Bertel Haarder, Grundtvig, Simon Spies, Preben Elkjær, Claudia Schiffer, Shania Twain, Michael Jackson, Cameron Diaz, Van Morrison, Gloria Estefan, Keanu Reeves, Charlie Sheen, Beyonce Knowles, Adam Sandler, Hugh Grant, Rachel Ward, Sam Neill, Tommy Lee Jones, David Copperfield, Jeremy Irons, Sophia Loren, Stephen King og Eric Stoltz.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Strikkede bomuldsklude

Strikkede bomuldsklude

Bakker med fluenet

Bakker med fluenet

Birkenstock i kobberfarvet skind

Birkenstock i kobberfarvet skind

Kasse til køleskabet

Kasse til køleskabet

^