Luksus fra Care By Me
Skønne farver
Viskestykker i hør
Skænk i jern

Stjernetegn: Jomfru - Jomfruens tegn
Månedshoroskop for: September 2018
Fødselsdag i perioden:
23. august til 22. september
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Efter en periode, hvor du har tilbragt tid i dit eget selskab, kan du have lyst til forandring. Du har måske været koncentreret omkring nogle kreative idéer og opgaver, og er nu klar til at præsentere dem. 

Torsdag den 6. september kan være et godt tidspunkt at fremlægge dine planer, og du synes at vide præcis, hvordan du både kan tilpasse dig nogle nye forandringer og samtidig bygge bro mellem fortid og fremtid. Dette er en ideel tid for såvel kreativt arbejde som for din karriere generelt - også arbejde med store grupper af mennesker og børn.

I midten af september, kan du opleve at blive konfronteret med en velkendt situation på arbejdet, som skal håndteres. Det kan dreje sig om kollegaer som ikke kan enes eller nye idéer, der introduceres, men som skaber forstyrrelser og opleves som besværlige at få tilpasset. Det ville være en hjælp, hvis de involverede var mere diplomatiske, men det er de ikke.

Hen over den sidste del af måneden, får du sandsynligvis en forståelse for, hvordan du kan få mennesker omkring dig til at arbejde bedre sammen. Måske har folk brug for mere frihed til at handle, eller måske er der brug for økonomisk motivation og opmuntring for at få implementeret de nye idéer.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Jomfruens tegn:
Ingrid Bergman, Greta Garbo, Sean Connery, Marianne Jelved, Helle Virkner, Bertel Haarder, Grundtvig, Simon Spies, Preben Elkjær, Claudia Schiffer, Shania Twain, Michael Jackson, Cameron Diaz, Van Morrison, Gloria Estefan, Keanu Reeves, Charlie Sheen, Beyonce Knowles, Adam Sandler, Hugh Grant, Rachel Ward, Sam Neill, Tommy Lee Jones, David Copperfield, Jeremy Irons, Sophia Loren, Stephen King og Eric Stoltz.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Rundt stuebord

Rundt stuebord

Loftlampe i marokkansk stil

Loftlampe i marokkansk stil

bGEM Kreafunk

bGEM Kreafunk

Velourpolstret stol House Doctor

Velourpolstret stol House Doctor

Send en hilsen
^