String Pocket hylder
Polstret bænk Riviera Maison
Magnetisk knagerække
Tassel øreringe

Stjernetegn: Jomfru - Jomfruens tegn
Månedshoroskop for: August 2017
Fødselsdag i perioden:
23. august til 22. september
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Din tegnhersker, Merkur, befinder sig i øjeblikket i Jomfruen, hvor den forbliver de kommende tre måneder, på grund af den retrograde bevægelse. Det er basalt set en temmelig god periode for dig. Du føler klarhed i sindet og ved hvad du vil, og du kan derfor forvente positiv udvikling på mange områder af dit liv. Men august er også en intens og kompliceret måned, hvor der foregår en masse bag kulisserne og udenfor din indflydelse.

Du har en stærk allieret i form af en ven eller en mentor, og du har sikkert også en robust økonomi. Dog vil der omkring midten af august være en økonomisk fase omkring behov for økonomisk omstrukturering, og der kan være tab inkluderet. Dette kan have med en partner at gøre, som forsøger at trække sig ud af de truende problemer. Når dette er gjort, ser de langsigtede udsigter for økonomisk vækst godt ud.

Den sidste uge af måneden, når solen møder Merkur i dit tegn, er der tale om en tid hvor der er masser af omorganisering. Når der planlægges skal man huske at du er i en forvirret periode, hvor det er svært at stole på andre mennesker. Du er nødt til at konferere med andre, hvis evner du respekterer, og justere dine planer her efter. Den følgende måned vil blive en tid med ekstremt hårdt arbejde i et team.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Jomfruens tegn:
Ingrid Bergman, Greta Garbo, Sean Connery, Marianne Jelved, Helle Virkner, Bertel Haarder, Grundtvig, Simon Spies, Preben Elkjær, Claudia Schiffer, Shania Twain, Michael Jackson, Cameron Diaz, Van Morrison, Gloria Estefan, Keanu Reeves, Charlie Sheen, Beyonce Knowles, Adam Sandler, Hugh Grant, Rachel Ward, Sam Neill, Tommy Lee Jones, David Copperfield, Jeremy Irons, Sophia Loren, Stephen King og Eric Stoltz.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Kalkmaling: Vintage voks

Kalkmaling: Vintage voks

Retroinspireret mode

Retroinspireret mode

Stilfuld nordisk indretning med beton og træ

Stilfuld nordisk indretning med beton og træ

Kosttilskud krom (chrom)

Kosttilskud krom (chrom)

^