Lænestol Riviera Maison
Tøjstativ fra Yamazaki
Paper Collective
Rivièra Maison Haveromantik

Stjernetegn: Jomfru - Jomfruens tegn
Månedshoroskop for: Juli 2018
Fødselsdag i perioden:
23. august til 22. september
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Måneden begynder med nogle lidt negative vibrationer, hvilket kan være forbundet med uenigheder eller kontroverser omkring principsager med kollegaer. Forsøg at undgå at involvere dig, og lad andre tro, hvad de vil. Du er ikke tvunget til at ændre dine synspunkter.

I løbet af månedens anden uge bevæger kærlighedens planet, Venus, sig ind i dit tegn, hvilket fremhæver den blide og milde side af din natur. Det er en god tid for såvel rejser som arbejde - muligvis i form af sundhedsrelateret ferie. Hen mod midten af måneden er du åben og forstående overfor mennesker du møder, villig til at hjælpe og inspireret af en spirituel, kreativ eller kunstnerisk vision.

Din styrende planet, Merkur, bevæger sig faktisk retrogradt, hvilket den gør tre gange om året. Det indikerer, at du foretrækker at holde lav profil i både juli og august, og i stedet koncentreret dig om at dyrke dine egne idéer, hobbyer og interesser. 

Det er en periode, hvor du måske ikke er i øjenhøjde med en partner, men det kan betale sig at lytte, spørge og udveksle synspunkter. Partnere kan nemlig have en meget vis tilgang til livets mysterier, men de vil ikke dele den med dig med mindre du spørger…

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Jomfruens tegn:
Ingrid Bergman, Greta Garbo, Sean Connery, Marianne Jelved, Helle Virkner, Bertel Haarder, Grundtvig, Simon Spies, Preben Elkjær, Claudia Schiffer, Shania Twain, Michael Jackson, Cameron Diaz, Van Morrison, Gloria Estefan, Keanu Reeves, Charlie Sheen, Beyonce Knowles, Adam Sandler, Hugh Grant, Rachel Ward, Sam Neill, Tommy Lee Jones, David Copperfield, Jeremy Irons, Sophia Loren, Stephen King og Eric Stoltz.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Reparation af lamper

Reparation af lamper

Forkostordning til dagens vigtige pause

Forkostordning til dagens vigtige pause

Psykoterapi som behandling af panikangst

Psykoterapi som behandling af panikangst

Hudpleje fra e.l.f. Cosmetics

Hudpleje fra e.l.f. Cosmetics

Send en hilsen
^