Lædernøglering med kvast
Lysfad Living By Heart
Dansk mode storsælger i udlandet
Sort Læderjakke - Sofie

Stjernetegn: Jomfru - Jomfruens tegn
Månedshoroskop for: April 2017
Fødselsdag i perioden:
23. august til 22. september
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

I løbet af den første del af april er der fokus på at udvide dine kulturelle horisonter gennem studier eller rejser, men begivenheder omkring den 10. kan betyde at du må sætte dine planer på hold. Du kan se denne tid som en tid til at lave en indledende strategi, men måske er der visse økonomiske ting som du er nødt til at løse først. Vigtige møder omkring den 20. fører til at du genovervejer nogle spændende muligheder, og den sidste del af april er tiden til at gense nogle mennesker, især hvis de har penge til dig.

Når den dynamiske Mars går ind i dit horoskop i forbindelse med karrieren den 21. vil en opfindsom person, som du har en produktiv forbindelse til, måske ønske at tage nogle kommunikationsinitiativer. Der er masser af arbejde forude, og det er ikke nu at du skal skære hjørnerne af. Du kan godt tage nogle chancer, og det vil sikkert kunne betale sig, men det betyder ikke at du behøver at være for naiv og godtroende.

Når det gælder dine relationer i denne måned har partnere det med rende ind i samme slags magtspil og problemer som de rendte ind i sidste år. Dette kan være i forbindelse med økonomi og gruppe begivenheder, og for at undgå kontroverser er de måske nødt til at gå på kompromis. Basalt set er dette en tid hvor I begge og de mennesker du har med at gøre bør være forsigtige omkring penge, men du kunne også være heldig.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Jomfruens tegn:
Ingrid Bergman, Greta Garbo, Sean Connery, Marianne Jelved, Helle Virkner, Bertel Haarder, Grundtvig, Simon Spies, Preben Elkjær, Claudia Schiffer, Shania Twain, Michael Jackson, Cameron Diaz, Van Morrison, Gloria Estefan, Keanu Reeves, Charlie Sheen, Beyonce Knowles, Adam Sandler, Hugh Grant, Rachel Ward, Sam Neill, Tommy Lee Jones, David Copperfield, Jeremy Irons, Sophia Loren, Stephen King og Eric Stoltz.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Havefigur

Havefigur

Nyd ugebladet på din smartphone

Nyd ugebladet på din smartphone

Fuglebad

Fuglebad

Sort Læderjakke - Sofie

Sort Læderjakke - Sofie

^