Loungesofa nordisk stil
Mos Mosh Blake Sport Blazer
Love & Divine kjole
FreeQuent imiteret læderbuks

Stjernetegn: Jomfru - Jomfruens tegn
Månedshoroskop for: Oktober 2017
Fødselsdag i perioden:
23. august til 22. september
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Når Venus og Mars mødes i dit tegn først i oktober, er der mange kampe som har indflydelse på vigtige relationer i dit liv. Det er forvirring der regerer i forbindelse med andres motivationer og hvilken retning du bør tage, og dette forværres i løbet af den anden uge af måneden, på grund af bestemte familie realiteter, som ikke kan ignoreres. Du får brug for tålmodighed for at bevare magten. Nu hvor din tegnhersker, Merkur, er tæt på solen er stressfaktorerne høje, og det er muligt at du vil være nødt til at overtage på et område, hvor en anden er for svag.
Økonomisk er det yderst vigtigt at skære tab væk og fjerne udgifter som er baserede på en falsk følelse af pligt. Det er en god ide at starte forandringer i forbindelse med, hvordan du tjener penge og organiserer dine ressourcer. Alting ændrer sig efter midten af oktober, ikke mindst på grund af at partnere befinder sig i en ny situation. Nymånen den 19. bringer forandring, og det er et godt tidspunkt til at mødes med nogen, som du har et naturligt bånd til.
Uddannelsesmæssigt er det en storartet tid, og mentalt vil du være involveret i undersøgelser, som vil afdække skjulte hemmeligheder og sandheder. Der starter en enormt berigende periode, som afdækker fantasiens og forestillingsevnens magt til at ændre dit liv og din tankegang.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Jomfruens tegn:
Ingrid Bergman, Greta Garbo, Sean Connery, Marianne Jelved, Helle Virkner, Bertel Haarder, Grundtvig, Simon Spies, Preben Elkjær, Claudia Schiffer, Shania Twain, Michael Jackson, Cameron Diaz, Van Morrison, Gloria Estefan, Keanu Reeves, Charlie Sheen, Beyonce Knowles, Adam Sandler, Hugh Grant, Rachel Ward, Sam Neill, Tommy Lee Jones, David Copperfield, Jeremy Irons, Sophia Loren, Stephen King og Eric Stoltz.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Hvad er søvnproblemer, <BR>og hvad kan du gøre ved dem?

Hvad er søvnproblemer,
og hvad kan du gøre ved dem?

Derfor hitter jagtrejser

Derfor hitter jagtrejser

Håndtér dit affald korrekt

Håndtér dit affald korrekt

Sådan handler kvinderne online

Sådan handler kvinderne online

^