Altankasser med selvvanding
Paper Collective
Tallerkensmækker - Frø til dyrkning
Rivièra Maison Haveromantik

Stjernetegn: Fisk - Fiskens tegn
Månedshoroskop for: Maj 2018
Fødselsdag i perioden: 19. februar - 19. marts
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

For en stor del af 2018, vil dit liv være præget af en magtfuld og harmonisk kombination af Neptun og Jupiter. Begge planeter er forbundet med dit tegn og give dig en særlig ophøjet ro, som kan sammenlignes med at ligge og slappe af i solen, vuggende på en stor lystbåd. Med denne følelse af spirituel fred, vil du opnå nye indsigter i livet, og kunne se, hvordan det kan blive beriget af livsforbedrende filosofier, musik, film og kreativitet.

Du vil opleve, at verden omkring dig i mellemtiden vil bevæge sig med hektisk fart, og at ufred præger gode venners liv og tilværelse. Det kan dreje sig om tiltrækning af ekstreme trosretninger, hvilket kan resultere i fremmedgørelse og social udstødelse. Selvom du forsøger at være støttende og accepterende overfor ekstremer, så vil begivenhederne betyde, at din bekendtskabskreds vil blive reduceret til selskab, du virkelig sætter pris på.

 

I den sidste del af maj, er tiden ideel til at fokusere på kærlighed, familie og børn. Du er motiveret til at pleje og støtte de mennesker, du holder af, selv hvis det betyder, at du skal bære et ekstra ansvar.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Fiskens tegn:
Albert Einstein, Gorbatjov, Brian Laudrup, George Washington, Cindy Crawford, Ivana Trump, Kurt Cobain, Drew Barrymore, Peter Fonda, George Harrison, Elizabeth Taylor, Harry Belafonte, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Juliette Binoche, Rupert Murdoch, James Taylor, Liza Minnelli, Billy Crystal, Michael Caine, Eva Longoria, Kurt Russell, Rob Lowe, Queen Latifah, Bruce Willis, Glenn Close, Spike Lee og Holly Hunter.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Ferien skal foregå midt i naturen

Ferien skal foregå midt i naturen

Rivièra Maison Haveromantik

Rivièra Maison Haveromantik

Zoologisk have plakater

Zoologisk have plakater

Undgå tørre og solsvedne læber

Undgå tørre og solsvedne læber

Send en hilsen
^