Solon Handmade
Nyt, hot og klassisk gråt
Maileg – Dansk prisbelønnet legetøj
Snowball Nicolas Vahé

Stjernetegn: Fisk - Fiskens tegn
Månedshoroskop for: November 2018
Fødselsdag i perioden: 19. februar - 19. marts
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Du kan forvente store forandringer i november, fordi det er en periode, hvor du kan bruge den visdom og viden, du har samlet henover det sidste år, til at nå professionelle og arbejdsmæssige mål. Du kan i forbindelse med promoveringen af en vision eller idé, overveje at slutte dig til partnere og særligt fantasifulde mennesker, som vil inspirere andre.

Du er på mange måder på toppen lige nu, men du skal være opmærksom på begynderfejl, særligt hvis du tillader andre mennesker plads i dine projekter. Dine bekendte har måske ikke samme intellektuelle kapacitet som dig, og du har samtidig ikke råd til blindt at stole på, at andre kan gennemføre dine idéer.

I midten af november, løber nogle overentusiastiske partnere ind i problemer, som de selv har skabt, fordi de har lovet for meget, og der er brug for retræte, som du må gennemføre med autoritet.

På dette tidspunkt går energien og drivkræftens planet, Mars, for første gang i lang tid, ind i Fiskene. Konstellationen kan bidrage til et behov for at udforske og rejse, men det kan også repræsentere en tid, hvor du er i konflikt med dig selv, og hvor du insisterer for hårdt på at gennemføre dine egne meninger og agendaer.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Fiskens tegn:

Albert Einstein, Gorbatjov, Brian Laudrup, George Washington, Cindy Crawford, Ivana Trump, Kurt Cobain, Drew Barrymore, Peter Fonda, George Harrison, Elizabeth Taylor, Harry Belafonte, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Juliette Binoche, Rupert Murdoch, James Taylor, Liza Minnelli, Billy Crystal, Michael Caine, Eva Longoria, Kurt Russell, Rob Lowe, Queen Latifah, Bruce Willis, Glenn Close, Spike Lee og Holly Hunter.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Danske designklassikere

Danske designklassikere

Få de populære Y.A.S kjoler hos Trendday

Få de populære Y.A.S kjoler hos Trendday

Giv børnene timevis af leg i julegave

Giv børnene timevis af leg i julegave

Snowball Nicolas Vahé

Snowball Nicolas Vahé

Send en hilsen
^