Skønne farver i sofaen
Viskestykker i hør
Skænk i jern
Polstret bænk Riviera Maison

Stjernetegn: Fisk - Fiskens tegn
Månedshoroskop for: September 2018
Fødselsdag i perioden: 19. februar - 19. marts
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

September er præget af at du er inde i en periode med spirituel og intellektuel vækst, hvilket udvider dine horisonter psykologisk, spirituelt og geografisk. Sjældent har du været så påvirkelig og så modtagelig over for det, der naturligt former livet og udvikler os. 

Blandt de forandringer du gennemgår, kan nogle være forbundet med de venskaber du har, og de sociale cirkler du bevæger dig i. I september gennemgår du sidste stadie af en sorteringsproces, hvor du får klarhed over, hvilke venskaber du ønsker at bevare og kæmpe for.

Du kan føle dig tvunget til at skulle give udtryk for din holdning, og det vil du kunne uden at lægge fingre imellem. Dette er en tid, hvor broer skal bygges og der skal gøres plads til moderniseringsprocesser.

September er en ekstremt konstruktiv måned, ikke mindst når det kommer til at arbejde med partnere, som synes at have forstået vigtigheden af tid, og det at have de rigtige forbindelser. Du vil have succes med samarbejde, som kan fjerne svage og ikke fungerende led, og koncentrere dig om indflydelsesrige og effektive forhold. I den proces vil der muligvis være grupper af mennesker, der vil forsøge at underminere forløbet, derfor handler det for dig om at holde afstand.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Fiskens tegn:
Albert Einstein, Gorbatjov, Brian Laudrup, George Washington, Cindy Crawford, Ivana Trump, Kurt Cobain, Drew Barrymore, Peter Fonda, George Harrison, Elizabeth Taylor, Harry Belafonte, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Juliette Binoche, Rupert Murdoch, James Taylor, Liza Minnelli, Billy Crystal, Michael Caine, Eva Longoria, Kurt Russell, Rob Lowe, Queen Latifah, Bruce Willis, Glenn Close, Spike Lee og Holly Hunter.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Skiferplader

Skiferplader

Fez Candle Holder

Fez Candle Holder

bGEM Kreafunk

bGEM Kreafunk

Foldeskærm

Foldeskærm

Send en hilsen
^