Altankasser med selvvanding
Tøjstativ fra Yamazaki
Paper Collective
Rivièra Maison Haveromantik

Stjernetegn: Fisk - Fiskens tegn
Månedshoroskop for: Juli 2018
Fødselsdag i perioden: 19. februar - 19. marts
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, AstroWOW

Juli måned er en god tid for rejser, der går til steder, hvor du før har været. Spirituelle miljøer har en stor tiltrækningskraft på dig, og steder, hvor du kan dykke ned i kulturelle hemmeligheder har din interesse. Du har en følelse af stilstand, og når du når frem til dit rejsemål, har du ikke lyst til at bevæge dig videre. Det er klart, at strand og vand appellerer til dig, men arkitektoniske monumenter og ruiner fra en fjern tid, kan også være noget du ønsker at opleve.

Med nymånen den 13. juli, som falder i dit femte sol-hus og som er forbundet med nydelse, børn og selvudfoldelse, er midten af juli måned en ideel tid til at dyrke familien, have sjov, få gang i kreative initiativer - ligesom enhver aktivitet, som har med stranden, vandet og have at gøre. Musik og film er ligeledes ideelle aktiviteter, som du kan nyde. Nye bekendtskaber dukker op i horisonten, og de kan meget vel ende med at hjælpe dig med dine projekter.

Der er stærk fokus på dine daglige vaner og dit arbejdsliv denne måned, og særligt i den sidste uge af juli, kan der blive en forstyrrende periode, hvor der er nogle kontroverser om, hvem der burde tage styringen. Nogle mennesker omkring dig synes fast besluttet på at sabotere tingene bag scenen, og dette kan skabe uro de kommende måneder. I november vil det til gengæld være dig, der tager kontrol over, hvad der skal ske i din karriere.

Analyse af dit horoskop

Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop AstroWOW

De er også født i Fiskens tegn:
Albert Einstein, Gorbatjov, Brian Laudrup, George Washington, Cindy Crawford, Ivana Trump, Kurt Cobain, Drew Barrymore, Peter Fonda, George Harrison, Elizabeth Taylor, Harry Belafonte, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Juliette Binoche, Rupert Murdoch, James Taylor, Liza Minnelli, Billy Crystal, Michael Caine, Eva Longoria, Kurt Russell, Rob Lowe, Queen Latifah, Bruce Willis, Glenn Close, Spike Lee og Holly Hunter.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Vedligeholdelse af vvs installationer

Vedligeholdelse af vvs installationer

Erhvervsflytning

Erhvervsflytning

Forkostordning til dagens vigtige pause

Forkostordning til dagens vigtige pause

Dansk kreativ portal <BR>gør op med traditionelle hobby-kurser

Dansk kreativ portal
gør op med traditionelle hobby-kurser

Send en hilsen
^