Lange fingerløse handsker
Canett Furniture
Riviera Maison olie-/eddike
Canett Furniture glasstager

Stjernetegn: Fisk - Fiskens tegn
Månedshoroskop for: Marts 2018
Fødselsdag i perioden: 19. februar - 19. marts
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Måneden begynder med Solen, Merkur og Venus i dit tegn sammen med Neptun, hvilket indikerer travlhed i begyndelsen af marts med mange krav i forhold og mange forstyrrelser. Partnere og rejsepartnere, kan være lidt korte for hovedet og irritable, måske på grund af arbejde eller familie problemer, men du er støttende og forstående. Tidlig marts er en berigende periode for dig følelsesmæssigt og spirituelt. 

Positive tendenser fortsætter indtil midten af måneden, hvilket er et perfekt tidspunkt for dyb indsigt igennem rejse eller studie. Din indflydelse har vægt og folk søger dit råd. Det er en tid hvor du føler behovet for at tænke tilbage på nogle af de utrolige erfaringer du har haft over de sidste måneder. Der er stadigvæk viden der skal findes.

Den sidste del af marts er en smule mere besværlig, delvist på grund af materielle problemer, penge etc. forbundet med partnerskaber eller udviklinger i dit sociale liv. Der er meget pres her, og partnere har særligt brug for at trække sig tilbage i stedet for at forfølge deres dagsorden skånselsløst. Der er problemer forude for dem, og planer bliver nød til at blive lagt. 

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Fiskens tegn:
Albert Einstein, Gorbatjov, Brian Laudrup, George Washington, Cindy Crawford, Ivana Trump, Kurt Cobain, Drew Barrymore, Peter Fonda, George Harrison, Elizabeth Taylor, Harry Belafonte, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Juliette Binoche, Rupert Murdoch, James Taylor, Liza Minnelli, Billy Crystal, Michael Caine, Eva Longoria, Kurt Russell, Rob Lowe, Queen Latifah, Bruce Willis, Glenn Close, Spike Lee og Holly Hunter.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Slip for dug og kondens på vinduer

Slip for dug og kondens på vinduer

Vandhaner med kogende vand

Vandhaner med kogende vand

Kosmetisk kirurgi

Kosmetisk kirurgi

Familierejse med små børn

Familierejse med små børn

^