Sengetøj i smukke nuancer
String Pocket hylder
Polstret bænk Riviera Maison
Magnetisk knagerække

Stjernetegn: Fisk - Fiskens tegn
Månedshoroskop for: August 2017
Fødselsdag i perioden: 19. februar - 19. marts
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

Der er i øjeblikket kæmpe fokus på dit daglige liv, og det ser ud til at du har overflod af energi til rådighed. Magtfulde motiverede kolleger danner team med dig, og i løbet af august lægges byggestenene til succes på plads, en efter en. Planer du har arbejdet på i måneder bærer nu frugt, og dem der sidder med indflydelsen vil skrive kontrakt med dig for at få gensidig givende aftaler.

Samtidig er det her i august at Jupiter og Pluto former den tredje i en sjælden serie af tæt kontakt, hvilket sætter fokus på kriser, som har haft indflydelse på din følelsesmæssige eller økonomiske komfort og tryghed i mange måneder. I løbet af ugen med den 14. august vil du føle denne indflydelse på det personlige plan i forbindelse med en nær relation til en elsker eller et barn. Hvis du tænker på penge eller gæld, er det nu du skal skære ned på udgifterne og få gælden af vejen eller forbindelser som underminerer dig. Når du er fri af den følelsesmæssige afpresning eller økonomiske stramninger, vil der intet stå i vejen for din succes.

I slutningen af august, efter en intens og fascinerende udvikling på jobbet, er tiden kommet til at arbejde tæt med andre omkring praktiske ting. Du er nødt til at konferere med en partner og revidere en plan.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Fiskens tegn:
Albert Einstein, Gorbatjov, Brian Laudrup, George Washington, Cindy Crawford, Ivana Trump, Kurt Cobain, Drew Barrymore, Peter Fonda, George Harrison, Elizabeth Taylor, Harry Belafonte, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Juliette Binoche, Rupert Murdoch, James Taylor, Liza Minnelli, Billy Crystal, Michael Caine, Eva Longoria, Kurt Russell, Rob Lowe, Queen Latifah, Bruce Willis, Glenn Close, Spike Lee og Holly Hunter.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Kurve i pil med låg

Kurve i pil med låg

Vintage glas med låg

Vintage glas med låg

Gavepapir

Gavepapir

Kosttilskud krom (chrom)

Kosttilskud krom (chrom)

^