Louise Roe glaskugler
Skandinavisk duftlys - HYGGE duftlys i sand
Lyshuse i keramik
Julesok til pakkekalender eller adventsgaver

Stjernetegn: Fisk - Fiskens tegn
Månedshoroskop for: December 2017
Fødselsdag i perioden: 19. februar - 19. marts
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

I begyndelsen af december er der en harmonisk kontakt mellem Jupiter og Neptun, og fordi begge disse planeter er forbundet til Fiskene, er dette yderst vigtigt for dig. Denne kombination af planeter åbner døren til den åndelige verden og giver stor indsigt, som kan kanaliseres intellektuelt, kreativt og især gennem rejser til magiske destinationer. Da du af naturen er en drømmer, er du nødt til at passe på at du ikke hælder helt overbord, men hvad du end gør, er det givende tid, og der vil være mange muligheder i det næste år, til at komme tilbage og udvide dine oplevelser nu. 

På den professionelle bane er det en meget aktiv tid, med mange løse ender der skal fæstnes, og folk takler det ene problem efter det andet. Slutningen af 2017 kommer med slutningen på en karriereepoke, og store resultater bliver afsluttede, så det er helt nye udfordringer du skal i gang med næste år. 

Juleugen ser ud til at blive en ekstraordinær tid for dig rent socialt, for der dukker nye folk op på scenen. Dette kan være nye venner, eller andre folks børn, eller en forpligtelse til en organisation. Uanset hvad det er, vil du opleve at socialt engagement vil kræve mere og mere af din tid og energi, og at der er en form for præsentation af magthaverne i samfundet.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Fiskens tegn:
Albert Einstein, Gorbatjov, Brian Laudrup, George Washington, Cindy Crawford, Ivana Trump, Kurt Cobain, Drew Barrymore, Peter Fonda, George Harrison, Elizabeth Taylor, Harry Belafonte, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Juliette Binoche, Rupert Murdoch, James Taylor, Liza Minnelli, Billy Crystal, Michael Caine, Eva Longoria, Kurt Russell, Rob Lowe, Queen Latifah, Bruce Willis, Glenn Close, Spike Lee og Holly Hunter.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Planlæg en skiferie for dig og dine veninder

Planlæg en skiferie for dig og dine veninder

Julesok til pakkekalender eller adventsgaver

Julesok til pakkekalender eller adventsgaver

Maria Fynsk Norup

Maria Fynsk Norup

Familieferie i Danmark

Familieferie i Danmark

^