Loungesofa nordisk stil
Love & Divine kjole
Stig P hvid skjorte
FreeQuent imiteret læderbuks

Stjernetegn: Fisk - Fiskens tegn
Månedshoroskop for: Oktober 2017
Fødselsdag i perioden: 19. februar - 19. marts
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

I starten af oktober vil der være en del problemer i forbindelse med at arbejde sammen med andre, især i professionelle partnerskaber. Folk insisterer på at gå i detaljer, hvilket faktisk keder dig, og du er desperat for at komme videre til andre horisonter. Dit ønske opfyldes i midten af oktober, hvor en ny epoke gryer, og der udfoldes begivenheder som er langt mere i harmoni med din basale natur. Du har klaret dig ret godt det sidste år, du har hjulpet magtfulde mennesker og skubbet til tingene, men du har ikke befundet dig i din komfort zone.
Nu åbnes der for nye horisonter, som giver dig adgang til et helt nyt spektre af fantasifuld magt, som du er en mester i. Det kommende år bliver en tid med store rejser, hvor du opdager store hemmeligheder i livet og tilføjer dem kreativt for at forandre din verden.
Omkring nymånen den 19. kan du forvente at en soul mate eller en ligesindet person dukker op, som er lige så interesseret i det livets mysterier som du er. Der kan være rejser sammen, enten psykisk eller i fantasiens rige. Det er også en perfekt tid til at velkomme studier, som kan vare et årstid eller sådan. Interessefelter nu kan være psykologi, åndeligt og det okkulte, eller andre områder som kræver en detektiv ånd.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Fiskens tegn:
Albert Einstein, Gorbatjov, Brian Laudrup, George Washington, Cindy Crawford, Ivana Trump, Kurt Cobain, Drew Barrymore, Peter Fonda, George Harrison, Elizabeth Taylor, Harry Belafonte, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Juliette Binoche, Rupert Murdoch, James Taylor, Liza Minnelli, Billy Crystal, Michael Caine, Eva Longoria, Kurt Russell, Rob Lowe, Queen Latifah, Bruce Willis, Glenn Close, Spike Lee og Holly Hunter.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Sådan handler kvinderne online

Sådan handler kvinderne online

Modetøj og smykker

Modetøj og smykker

Derfor hitter jagtrejser

Derfor hitter jagtrejser

5 gode råd mod overspisning

5 gode råd mod overspisning

^