Sengetøj i smukke nuancer
Gummistøvle i fin rosa
String Pocket hylder
Ganni - St. Pierre Crepe Dress

Stjernetegn: Fisk - Fiskens tegn
Månedshoroskop for: Juni 2017
Fødselsdag i perioden: 19. februar - 19. marts
Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, World of Wisdom

I de sidste måneder har der været en tendens til at gå tilbage til fortiden, for at undersøge og udforske skjulte områder, din følelsesmæssige omgang med andre, og psykologiske ændringer, som kan foretages for at gøre livet rigere og give mere mening. Når det bliver fuldmåne den 9. juni kommer der et vendepunkt for dig og en overgangstid for vigtige mennesker i dit liv. Du har lært hvad du havde brug for at vide og fokuserer nu på at ændre fokus til fremtidens gang, som vil give innovative forandringer og konsolidere din karriere.

Juni er en god måned til at møde folk og nyde deres selskab, især dem i dit umiddelbare miljø, så som søskende, børn og naboer. Romantikken blomster for mange af dem du holder af, og det er også en god tid for din familie – især omkring den uge der starter den 12. juni.

Der er en tendens til mere uenighed og flere spændinger de sidste 10 dage af måneden, især med børn eller elskere, som kan være ret følsomme eller hidsige. Alle synes at ville have lidt af spændingen og underholdningen, og det er dig der står tilbage for at glatte uenighederne ud. Du kan altid forsøge med en afprøvet og testet Fiske teknik for at undgå problemer - eskapisme.

Analyse af dit horoskop
Mød astrologen og bestil dybtgående astrologisk analyse af dit horoskop World of Wisdom

De er også født i Fiskens tegn:
Albert Einstein, Gorbatjov, Brian Laudrup, George Washington, Cindy Crawford, Ivana Trump, Kurt Cobain, Drew Barrymore, Peter Fonda, George Harrison, Elizabeth Taylor, Harry Belafonte, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Juliette Binoche, Rupert Murdoch, James Taylor, Liza Minnelli, Billy Crystal, Michael Caine, Eva Longoria, Kurt Russell, Rob Lowe, Queen Latifah, Bruce Willis, Glenn Close, Spike Lee og Holly Hunter.

1
Vædder
Vædder
2
Tyr
Tyr
3
Tvilling
Tvillinger
4
Krebs
Kræft
5
Løve
Løv
6
Jomfru
Jomfru
7
Vægt
Vægt
8
Skorpion
Skorpion
9
Skytte
Skytt
10
Stenbuk
Stenbukk
11
Vandmand
Vandmand
12
Fisk
Fisk
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Massageapparat

Massageapparat

Ganni - St. Pierre Crepe Dress

Ganni - St. Pierre Crepe Dress

Kabelskjuler-boks

Kabelskjuler-boks

Fodmassageapparat

Fodmassageapparat

^