Sengetøj i smukke nuancer
Gummistøvle i fin rosa
Magnetisk knagerække
Tassel øreringe
Mit hjem i Hampstead

Tag i biffen og se den skønne og livsbekræftende 'Mit hjem i Hampstead' med Diane Keaton og Brendan Gleesoner. En herlig feelgood-film om, at kærligheden findes de mest uventede steder - og at alder ikke er en hindring for at starte helt forfra.

Læs mere

Danserinden

Bag meter af silke tryllebandt Loie Fuller cremen af ??Paris' natklubpublikum i slutningen af 1800-tallet. Hendes dans var som intet andet og gjorde hende til et farverigt ikon for en hel generation. Intet syntes, at kunne stoppe hendes succes - ikke før en ny danser viste sig på scenen - en ung...

Læs mere

Tulipanfeber

Oscarvinder Alicia Vikander fra ’Den danske pige’ er tilbage i et elegant og medrivende drama om kærlighed og begær, hvor hun spiller over for Christoph Waltz og Judi Dench. Filmdramaet 'Tulipanfeber' udspiller sig i Amsterdam i 1600-tallet. Den velhavende og aldrende købmand Cornelis Sandvoort...

Læs mere

Sælgeren

Emad og Rana bor i Teheran, han er lærer, og sammen er de med i en teatertrup. De skal spille hovedrollerne i truppens kommende opsætning, Arthur Millers stykke 'En sælgers død'.

Parret har det godt sammen, bor sammen i en lejlighed og overvejer at få børn. Et byggeri på nabogrunden truer...

Læs mere

Miss Peregrine's Home For Peculiar Children

Fra den visionære instruktør Tim Burton og baseret på bestselleren 'Miss Peregrine's Home for Peculiar Children' kommer en uforglemmelig filmoplevelse.

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Tassel øreringe

Tassel øreringe

Skandinavisk design

Skandinavisk design

Rejse: Malta - Middelhavets juvel

Rejse: Malta - Middelhavets juvel

Kalkmaling: Sort 'Black velvet'

Kalkmaling: Sort 'Black velvet'

^