Hormoner i balance

Kategori: Menopause

Hormoner i balance

Hormoner i balance 

Med bogen "Hormoner i balance" giver læge Charlotte Bech, sit bud på hvordan du bedst tackler hedeture, træthed og hormonelle forandringer og kommer styrket ind i overgangsalderen - uden kunstige hormoner.

Med bogen Hormoner i balance giver læge Charlotte Bech, sit bud på hvordan du bedst tackler hedeture, træthed og hormonelle forandringer og kommer styrket ind i overgangsalderen - uden kunstige hormoner.
”Overgangsalder er nok et af de mest uskønne ord, jeg kan præsentere for dig”, skriver Charlotte Bech indledningsvist i bogens forord. ”Men hvad nu hvis jeg fortæller dig, at det ikke er en selvfølge, at livet efter de 40 er lig med hedeture, svedeture og tudeture? Hvad nu, hvis jeg fortæller dig, at du kan bruge overgangen konstruktivt og glide ud på den anden side – slankere, sundere, stærkere, mere fri og meget mere dig selv end nogensinde før?”
Med disse lovende ord, sætter forfatteren sig for at vise, at ikke blot er det muligt, det er også meningen, at et nyt og vidunderligt kapitel begynder efter de 40.

I sin bog forener hun vestlig moderne lægevidenskab med østens årtusindegamle traditionelle sundhedssystem ayurveda og vedisk medicin. Den ayurvediske videnskab indeholder en lang række konkrete livsstilsråd, som viser dig, hvordan du ved selvhjælp kan tackle forandringer, der naturligt følger med overgangsfasen. Ifølge Charlotte Bech rummer Ayurvedaen hidtil ukendte og virksomme råd mod alt lige fra mormorarme og væskeophobninger til træthed og hidsighedsanfald. Bogen rummer endvidere råd til, hvordan du lettere kan tabe dig, få mere energi, sove bedre og få en sundere hud.

Titel: Hormoner i balance
Forfatter: Charlotte Bech
Forlag: Politikens Forlag

Bestil online

Lægens bord - overgangsalderen
Lægens bord - overgangsalderen

I sit daglige arbejde som gynækolog har Øjvind Lidegaard mødt kvinder i og efter overgangsalderen og kender de spørgsmål og ønsker, som melder sig i denne fase af livet...

Læs mere
Det er hormonerne
Det er hormonerne

Bogen behandler hormonforstyrrelser og overgangsalder og giver blandt andet gode råd til hvordan man gennem kost og motion kan forbygge symptomerne naturlig.

Læs mere
Naturlig hormonbehandling
Naturlig hormonbehandling

I forfatteren Jan Clark´s bog beretter forskellige kvinder om deres oplevelser med såvel kunstige hormoner som naturlige alternativer....

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Havebog: Skærehave med planteliv - Dyrk dine egne blomster til buketter
Shopping
^