Kategori: Krimier

Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks 

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med den mand, de begge elsker. Men du tager fejl, og vil blive rystet, når du forstår, hvordan hele dette trekantsdrama hænger sammen...

"En djævelsk snedig katten-efter-musen-thriller." - New York Times
"Den bedste domestic suspense-roman siden Kvinden der forsvandt." - In Touch Weekly
"En intelligent thriller med mesterlige plottwist." - Karin Slaughter

Titel: Kvinden Mellem Os
Forfattere: Sarah Pekkanen & Greer Hendricks
Forlag: Gyldendal
Bestilling: Bogen kan bestilles online

De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
Mercedes-Snittet, Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancocks 'Mercedes-snittet' er andet selvstændige bind i krimiserien om Kaldan og Schäfer. En nervepirrende psykologisk krimi om hævn, synsbedrag og ar i hjertet.

Læs mere
Kastanjemanden, Søren Sveistrup

Søren Sveistrups romandebut 'Kastanjemanden' har modtaget forrygende anmeldelser fra krimifans. En uhyggelig historie om fundet af en dræbt, yngre kvinde, der er efterladt på en legeplads under en lille figur af kastanjer.

Læs mere
Heksen, Camilla Läckberg

Med Fjällbacka krimien 'Heksen', har den svenske stjerneforfatter, Camilla Läckberg, skrevet en elegant, kompliceret og nervepirrende kriminalroman om kvinders rolle, nye generationer og angsten for det, vi ikke kender eller forstår.

Læs mere
Kvinden i vinduet, A. J. Finn & Dan Mallory

A. J. Finn og Dan Mallorys thriller 'Kvinden i vinduet' er skamrost af nogle af verdens største krimiforfattere og har nummer et på New York Times bestsellerliste.

Læs mere
Det Andet Ansigt, Mari Jungstedt

Fra den populære forfatter, Mari Jungstedt, kommer endnu en ægte svensk krimi om kærlighed, bedrag og dødeligt begær. 'Det Andet Ansigt' er den trettende, fritstående bog i serien om kriminalkommissær Anders Knutas og hans kolleger fra Visby Politi.

Læs mere
Glasvinge, Katrine Engberg

'Glasvinge' er tredje krimi i Katrine Engbergs bestseller-serie om Jeppe Kørner og Anette Werner. Senest har hun udgivet Glasvinge og Blodmåne. Hun har tidligere udgivet Krokodillevogteren og Blodmåne.

Læs mere
Havets Børn, Anna Ekberg

Anna Ekberg gør det igen. Denne gang med en roman om uretfærdighed, og om at finde håbet, selv der hvor intet håb synes muligt. Det er en episk fortælling om en mor og en datter, om mennesker der rækker ud efter hinanden, på tværs af kontinenter, om kærlighed, længsel, om at overkomme det umulige.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^