Suveræne succeser

Kategori: Kogebøger

Suveræne succeser

Suveræne succeser 

Med "Suveræne succeser" har Sonja Bock og Tina Scheftelowitz plukket de bedste af de bedste opskrifter fra alle deres værker og suppleret med en samling spritnye opskrifter. Her får du opskriften på Andebryst i orangelage, lige til at printe ud...

Titel: Suveræne Succeser - Greatest hits med ekstranumre
Pris kr. 249,00
Forfatter: Tina Scheftelowitz, Sonja Bock
Omfang: 512 sider
Forlag: Politikens Forlag


Suveræne Succeser - Greatest hits med ekstranumre
Sonja Bock og Tina Scheftelowitz´s suveræne succeser startede faktisk allerede tilbage i 1997 med bestselleren Suveræne Salater og Brillante Buffeter, og er siden fulgt op af en hel serie af rappe kogebøger i den velkendte, uhøjtidelige stil.

Forfatternes mission har hele tiden været at formidle lettilgængelige opskrifter med grøntsagerne som omdrejningspunkt, og fokus på velsmag og sundhed, og man må sige, at det er lykkedes.

I Suveræne succeser har Sonja Bock og Tina Scheftelowitz håndplukket de bedste af de bedste opskrifter fra alle deres værker og suppleret disse Greatest Hits med en samling spritnye opskrifter. Her finder du et væld af opskrifter lige fra sunde salater, superbe supper, geniale gryderetter og andre varme retter til sandwich, smørrebrød og burgere. For slet ikke at tale om brillante buffeter, suverænt sammensatte middage, de dejligste desserter og kalorierige kager.

Vi bringer her en af en af de skønne - og lidt juleagtige opskrifter her, lige til at printe ud:

Andebryst braiseret i orangelage
Ingredienser: 700g (2-3 stk.)andebryster, 1 usprøjtet økologisk appelsin. Lage: 2 spsk. mørk muscovadosukker (eller farin), 1 1/2 dl. hvidvin, skal og saft af 1 usprøjtet/økologisk appelsin, 6 stjerneanis, 2 hele nelliker, salt og peber.

Kom alle ingredienser til lagen i en gryde og lad lagen simre uden låg i 10-15 minutter.
Skær appelsinen i 8 stykker. Brun andebryster og appelsinstykker på begge sider på en pande og hæld fedtet fra. Tag appelsinstykkerne af panden og sæt dem til side.
Hæld lagen over andebrystet og lad det småkoge uden låg i 20-25 minutter, til andebrysterne er rosa indeni. Vend dem en gang undervejs. Lad andebrysterne hvile i 5 minutter, skær dem i skiver og hæld den varme lage tilsat appelsinstykker over.
Bestil online

Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Salattøsens - Sunde Fyldige Salater, af Mette Løvbom

Salater som hovedret er et hit, måske især fordi man føler sig godt tilpas efter en fyldig salat. For tii forskel fra tunge kødretter, så er middagssalater lette, mættende og nemmere at fordøje - og så er grøntsagerne jo fulde af vigtige næringsstoffer.

Salater kan sammensættes af lige præcis de…

Læs mere
Sunde grønne retter: Mummum - Kun Aftensmad, af Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen

Nemme, sunde, grønne retter. Det er udgangspunktet for Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsens kogebog 'Mummum - Kun Aftensmad'.

Læs mere
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Læs mere
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
Mad I Fad - af Anne Van Der Merwed

At tilberede mad i fad, er ikke kun nemt og praktisk, men giver også en særlig intens oplevelse af, hvordan ingredienserne fungerer sammen.

Med Anne Van Der Merwedes bog ’Mad I Fad’ får man øjnene op for de mange muligheder og variationer, der er, når man tilbereder måltider i fad.

Læs mere
Valdemarsro – Aftensmad

Med mere end 50.000 solgte eksemplarer, er ’Valdemarsro – Aftensmad’, tidens absolutte bestseller indenfor kogebøger.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Havebog: Skærehave med planteliv - Dyrk dine egne blomster til buketter
Shopping
^