Mos Mosh Blake Sport Blazer
Love & Divine kjole
Stig P hvid skjorte
Boliginteriør fra Riviera Maison hos Rosen-lund.dk
Kategori: Kogebøger
Sund junkfood, af Katrine Tuborgh
Redaktionen

Til dig der er glad for junkfood, men gerne vil gøre en indsats i køkkenet for at få den sundeste af slagsen, har kogebogsforfatter og madfotograf Katrine Tuborgh skrevet en inspirerende og indbydende bog.

Målet med 'Sund junkfood' er først og fremmest, at give læserne indsigt i, hvad det er de går og putter i munden, hvilke ingredienser der indgår i retterne, og hvordan man nemt kan pimpe hjemmelavet junkfood med flere grønne ingredienser - uden at ungerne rynker på næsen.
"Min mission er at gøre kosten mere gennemsigtig. Vi skal vide, hvad vi spiser og vi skal lære vores børn, at god mad ikke er noget, man bare køber færdiglavet" siger forfatteren. 

Ifølge Katrine handler det ikke om, at vi ikke længere må forkæle os selv og familien med de retter og snacks vi holder aldermest af. Tværtimod byder 'Sund junkfood' netop på opskrifter på klassisk junkfood. Her er blandt andet opskrifter på nuggets, pizza, hotdog, milkshakes, cookies, vafler og donuts. Nogle opskrifter bliver bragt i flere variationer, som fx burgerboller.
"Når jeg har valgt f.eks. at præsentere hele fem forskellige slags burgerboller, så er det jo fordi, det er op til folk selv, om de vil gøre deres mad lidt grønnere, undgå gluten - eller bare ha´klassikeren. Samtidig kan jeg garantere, at uanset hvilken opskrift, man vælger, vil den altid være sundere end de færdiglavede boller fra supermarket" lover forfatteren.

Når det kommer til gode madoplevelser, så handler det ifølge forfatteren især om to ting: Om at bruge gode råvarer og om at hygge sig - både med ungerne, med madlavningen og med at spise maden. Og med 'Sund junkfood' bliver det måske lidt nemmere at lokke både små og store børn med i køkkenet, for nu kan de selv være med til at tilberede deres yndlingsretter.

Titel: Sund Junk Food du selv kan lave af rene råvarer
Forfattere: Katrine Tuborgh
Forlag: Gyldendal
Bestilling: Bogen kan bestilles her

Hverdag, af Anne Hjernøe

Anne Hjernøes nye store kogebog 'Hverdag' indeholder over 200 opskrifter på gode hverdagsretter og er gennemillustreret med skønne fotos. En bog, der bør stå på køkkenhylden hos enhver moderne familie anno 2017.

Læs mere
Majas kager, af Maja Vase

Hvis du elsker at bage, så har du formentlig ofte været forbi Majavase.dk. Med mere end 223.000 følgere, er Maja Vase en af Danmarks mest populære kage- og dessertbloggere, kendt for sin kreativitet og sin evne til at få næsten hvilken som helst hjemmebagte til at ligne et konditorværk.

På sin...

Læs mere
Salat snedker, af Ditte Ingemann

Med sin nye bog 'Salat snedker', får salat- og grøntsagseksperten, Ditte Ingemann, redefineret begrebet 'salat', så ordet forstås i sin bredeste forstand. Grøn salat kan nemlig meget, meget mere end blot serveres med traditionelle salatgrøntsager som tomat, agurk og peber. Således præsenterer bogen...

Læs mere
Syltedronningen - Moderne syltning til alle måltider, af Helena Grayston

Det er sjovt og slet ikke så svært, at sylte. Og så er det temmelig tilfredsstillende, når man når der til, hvor man kan nyde de hjemmesyltede delikatesser.

Læs mere
Fantasilater, af Aiah Noack

Har du lyst til at lave delikate salater, der bugner af smukke blomster fra haven, så er du rigtig godt hjulpet med Aiah Noacks store, smukke bog, 'Fantasilater'. Bogen beskriver nøje mere end 100 almindelige haveblomster og vilde planter, der smager dejligt og ser fantastiske ud i salater - eller...

Læs mere
Toptrimmede tarme, af Mette Borre

Stadig flere bliver vegetarer eller vælger generelt bare at spise mere grønt og indføre kødfrie dage. Samtidig har 10 procent af befolkningen irritabel tarm, og kan have særlig gavn af mere grønt. For grøn kost er godt for fordøjelsen, fastslår forfatterne bag den nye bog ’Toptrimmede tarme’.

Læs mere
Forunderlig Mad, af Katrin Joensen-Næs

Brød med rødvin. Røget makrel og ærtesoufflé. Wasabigedeost og bagte jordbær. Med bogen ’Forunderlig mad: Serveringer, der overrumpler dine sanser’, har færøske Katrin Joensen-Næs skrevet en bog, som - nøjagtig som bogens titel antyder - er fuld af opskrifter på mad med nye, anderledes og...

Læs mere
Vild - Naturen ind i køkkenet, Thomas Laursen

Til alle, der nyder at samle og bruge ingredienser fra den vilde naturs spisekammer, har en af landets absolutte pionerer indenfor moderne dansk vildmad skrevet en formidabel guide.

Thomas Laursen har hele sit liv været betaget af den danske natur og har gennem årene tilegnet sig en enorm viden om...

Læs mere
Holms Mad, af Claus Julius Holm

Med 'Holms mad' kommer den folkekære kok, Claus Holm, med sin måske mest personlige kogebog til dato. Her får fans ikke kun opskrifterne på al den skønne hverdags- og gæstemad, der har været med til at gøre ham kendt, bogen åbner også en dør ind til Holms eget køkkenbibliotek med opskrifter på...

Læs mere
Rigtig god fordøjelse, af Mette W Ravn og Mette Borre

Når fordøjelsen ikke fungerer, kan det føre til mistrivsel og sygdomme. Mange af os spiser generelt for meget salt, sødt, fedt og blødt, og det kan ind i mellem sætte fordøjelsen, samtidig kan en uhensigtsmæssig kostsammensætning og livsstil betyde, at mængden og arten af de bakterier vi har i...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Design selv wallstickers

Design selv wallstickers

Bakker med fluenet

Bakker med fluenet

HAY - S&B Colour glass - Rødvin (2 stk. i en æske)

HAY - S&B Colour glass - Rødvin (2 stk. i en æske)

Kasse til køleskabet

Kasse til køleskabet

Nye Bøger
^