Sengetøj i smukke nuancer
Polstret bænk Riviera Maison
Birkenstock i kobberfarvet skind
Ganni - St. Pierre Crepe Dress
Kategori: Kogebøger
Sund junkfood, af Katrine Tuborgh
Redaktionen

Til dig der er glad for junkfood, men gerne vil gøre en indsats i køkkenet for at få den sundeste af slagsen, har kogebogsforfatter og madfotograf Katrine Tuborgh skrevet en inspirerende og indbydende bog.

Målet med 'Sund junkfood' er først og fremmest, at give læserne indsigt i, hvad det er de går og putter i munden, hvilke ingredienser der indgår i retterne, og hvordan man nemt kan pimpe hjemmelavet junkfood med flere grønne ingredienser - uden at ungerne rynker på næsen.
"Min mission er at gøre kosten mere gennemsigtig. Vi skal vide, hvad vi spiser og vi skal lære vores børn, at god mad ikke er noget, man bare køber færdiglavet" siger forfatteren. 

Ifølge Katrine handler det ikke om, at vi ikke længere må forkæle os selv og familien med de retter og snacks vi holder aldermest af. Tværtimod byder 'Sund junkfood' netop på opskrifter på klassisk junkfood. Her er blandt andet opskrifter på nuggets, pizza, hotdog, milkshakes, cookies, vafler og donuts. Nogle opskrifter bliver bragt i flere variationer, som fx burgerboller.
"Når jeg har valgt f.eks. at præsentere hele fem forskellige slags burgerboller, så er det jo fordi, det er op til folk selv, om de vil gøre deres mad lidt grønnere, undgå gluten - eller bare ha´klassikeren. Samtidig kan jeg garantere, at uanset hvilken opskrift, man vælger, vil den altid være sundere end de færdiglavede boller fra supermarket" lover forfatteren.

Når det kommer til gode madoplevelser, så handler det ifølge forfatteren især om to ting: Om at bruge gode råvarer og om at hygge sig - både med ungerne, med madlavningen og med at spise maden. Og med 'Sund junkfood' bliver det måske lidt nemmere at lokke både små og store børn med i køkkenet, for nu kan de selv være med til at tilberede deres yndlingsretter.

Titel: Sund Junk Food du selv kan lave af rene råvarer
Forfattere: Katrine Tuborgh
Forlag: Gyldendal
Bestilling: Bogen kan bestilles her

Syltedronningen - Moderne syltning til alle måltider, af Helena Grayston

Det er sjovt og slet ikke så svært, at sylte. Og så er det temmelig tilfredsstillende, når man når der til, hvor man kan nyde de hjemmesyltede delikatesser.

Læs mere
Fantasilater, af Aiah Noack

Har du lyst til at lave delikate salater, der bugner af smukke blomster fra haven, så er du rigtig godt hjulpet med Aiah Noacks store, smukke bog, 'Fantasilater'. Bogen beskriver nøje mere end 100 almindelige haveblomster og vilde planter, der smager dejligt og ser fantastiske ud i salater - eller...

Læs mere
Toptrimmede tarme, af Mette Borre

Stadig flere bliver vegetarer eller vælger generelt bare at spise mere grønt og indføre kødfrie dage. Samtidig har 10 procent af befolkningen irritabel tarm, og kan have særlig gavn af mere grønt. For grøn kost er godt for fordøjelsen, fastslår forfatterne bag den nye bog ’Toptrimmede tarme’.

Læs mere
Forunderlig Mad, af Katrin Joensen-Næs

Brød med rødvin. Røget makrel og ærtesoufflé. Wasabigedeost og bagte jordbær. Med bogen ’Forunderlig mad: Serveringer, der overrumpler dine sanser’, har færøske Katrin Joensen-Næs skrevet en bog, som - nøjagtig som bogens titel antyder - er fuld af opskrifter på mad med nye, anderledes og...

Læs mere
Vild - Naturen ind i køkkenet, Thomas Laursen

Til alle, der nyder at samle og bruge ingredienser fra den vilde naturs spisekammer, har en af landets absolutte pionerer indenfor moderne dansk vildmad skrevet en formidabel guide.

Thomas Laursen har hele sit liv været betaget af den danske natur og har gennem årene tilegnet sig en enorm viden om...

Læs mere
Holms Mad, af Claus Julius Holm

Med 'Holms mad' kommer den folkekære kok, Claus Holm, med sin måske mest personlige kogebog til dato. Her får fans ikke kun opskrifterne på al den skønne hverdags- og gæstemad, der har været med til at gøre ham kendt, bogen åbner også en dør ind til Holms eget køkkenbibliotek med opskrifter på...

Læs mere
Rigtig god fordøjelse, af Mette W Ravn og Mette Borre

Når fordøjelsen ikke fungerer, kan det føre til mistrivsel og sygdomme. Mange af os spiser generelt for meget salt, sødt, fedt og blødt, og det kan ind i mellem sætte fordøjelsen, samtidig kan en uhensigtsmæssig kostsammensætning og livsstil betyde, at mængden og arten af de bakterier vi har i...

Læs mere
Plantemad af Mia Gardum

Har du lyst til mere grønt i din mad? Overvejer du måske at blive vegetar eller veganer? Måske bare nogle af ugens dage? Så er opskriftsamlingen 'Plantemad', der er skrevet af den passionerede blogger, grøntsagsentusiast og skribent, Mia Gardum, lige noget for dig!

Læs mere
Blomsterbergs Bedste, af Mette Blomsterberg

Mette Blomsterberg er kagedronningen over dem alle. Konditoren, som har fået hele Danmark til at bage. Hun står bag intet mindre end seks kage- og dessertbøger og nyder samtidig stor popularitet på tv, hvor hun lige nu er aktuel som den hårde, men også retfærdige, søde og sjove dommer, når folk...

Læs mere
God mad - Let at sylte, af Marianne Kastberg og Kirsten Høgh Fogt

Med Marianne Kastberg og Kirsten Høgh Fogts syltebog "God mad - let at sylte" kan du nemt fremstille marmelader med masser af smag, og saft sprængfyldt med vitaminer. Du kan også opgradere din hotdog med egen ketchep, sennep, nyristede løg og hjemmesyltede agurker.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Strikkede bomuldsklude

Strikkede bomuldsklude

Magnetisk knagerække

Magnetisk knagerække

Madlavning bliver nemmere med det rette udstyr

Madlavning bliver nemmere med det rette udstyr

Bakker med fluenet

Bakker med fluenet

Nye Bøger
^