Skønne farver i sofaen
Lænestol Riviera Maison
Paper Collective
Rundt stuebord
Kategori: Kogebøger
Sund junkfood, af Katrine Tuborgh
Redaktionen

Til dig der er glad for junkfood, men gerne vil gøre en indsats i køkkenet for at få den sundeste af slagsen, har kogebogsforfatter og madfotograf Katrine Tuborgh skrevet en inspirerende og indbydende bog.

Målet med 'Sund junkfood' er først og fremmest, at give læserne indsigt i, hvad det er de går og putter i munden, hvilke ingredienser der indgår i retterne, og hvordan man nemt kan pimpe hjemmelavet junkfood med flere grønne ingredienser - uden at ungerne rynker på næsen.
"Min mission er at gøre kosten mere gennemsigtig. Vi skal vide, hvad vi spiser og vi skal lære vores børn, at god mad ikke er noget, man bare køber færdiglavet" siger forfatteren. 

Ifølge Katrine handler det ikke om, at vi ikke længere må forkæle os selv og familien med de retter og snacks vi holder aldermest af. Tværtimod byder 'Sund junkfood' netop på opskrifter på klassisk junkfood. Her er blandt andet opskrifter på nuggets, pizza, hotdog, milkshakes, cookies, vafler og donuts. Nogle opskrifter bliver bragt i flere variationer, som fx burgerboller.
"Når jeg har valgt f.eks. at præsentere hele fem forskellige slags burgerboller, så er det jo fordi, det er op til folk selv, om de vil gøre deres mad lidt grønnere, undgå gluten - eller bare ha´klassikeren. Samtidig kan jeg garantere, at uanset hvilken opskrift, man vælger, vil den altid være sundere end de færdiglavede boller fra supermarket" lover forfatteren.

Når det kommer til gode madoplevelser, så handler det ifølge forfatteren især om to ting: Om at bruge gode råvarer og om at hygge sig - både med ungerne, med madlavningen og med at spise maden. Og med 'Sund junkfood' bliver det måske lidt nemmere at lokke både små og store børn med i køkkenet, for nu kan de selv være med til at tilberede deres yndlingsretter.

Titel: Sund Junk Food du selv kan lave af rene råvarer
Forfattere: Katrine Tuborgh
Forlag: Gyldendal
Bestilling: Bogen kan bestilles her

30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner

Med Louisa Lorangs kogebog '30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner', får man konkrete tips og opskrifter på, hvordan man laver lækker mad - nemt, sundt og billigt. Alle bogens opskrifter er ernæringsberegnet og indeholder masser af grønt og godt. Som Louisa selv siger:

Læs mere
Happy Food

De seneste år har forskere fundet ud af, at forbindelsen mellem tarmen og hjernen er meget stærkere, end vi i vores vildeste fantasi kunne havde forestillet os. Maden på tallerkenen påvirker således ikke bare kroppen, men også vores humør og sanser, og muligvis også udviklingen af alvorlige psykiske...

Læs mere
Hey! Det er snyd - Skyd genvej i køkkenet

Med bogen 'Hey! Det er snyd – Skyd genvej i køkkenet' for du madskribenten Julie Heys smukke, inspirerende samling af super nemme opskrifter på mad til hverdag og fest.

Læs mere
Friske spirer – en guide til spiring

Forestil dig at fremdyrke en bred vifte af skønne sprøde og sunde spirer hjemme i dit eget køkken. Nemt og enkelt. Helt uden jord på fingrene. Oven i købet langt billigere end de kedelige spirer fra supermarkedet. Lyder det fristende?! Så kast dig ud i spirerdyrkning.

Læs mere
Hverdag, af Anne Hjernøe

Anne Hjernøes nye store kogebog 'Hverdag' indeholder over 200 opskrifter på gode hverdagsretter og er gennemillustreret med skønne fotos. En bog, der bør stå på køkkenhylden hos enhver moderne familie anno 2017.

Læs mere
Majas kager, af Maja Vase

Hvis du elsker at bage, så har du formentlig ofte været forbi Majavase.dk. Med mere end 223.000 følgere, er Maja Vase en af Danmarks mest populære kage- og dessertbloggere, kendt for sin kreativitet og sin evne til at få næsten hvilken som helst hjemmebagte til at ligne et konditorværk.

På sin...

Læs mere
Salat snedker, af Ditte Ingemann

Med sin nye bog 'Salat snedker', får salat- og grøntsagseksperten, Ditte Ingemann, redefineret begrebet 'salat', så ordet forstås i sin bredeste forstand. Grøn salat kan nemlig meget, meget mere end blot serveres med traditionelle salatgrøntsager som tomat, agurk og peber. Således præsenterer bogen...

Læs mere
Syltedronningen - Moderne syltning til alle måltider, af Helena Grayston

Det er sjovt og slet ikke så svært, at sylte. Og så er det temmelig tilfredsstillende, når man når der til, hvor man kan nyde de hjemmesyltede delikatesser.

Læs mere
Fantasilater, af Aiah Noack

Har du lyst til at lave delikate salater, der bugner af smukke blomster fra haven, så er du rigtig godt hjulpet med Aiah Noacks store, smukke bog, 'Fantasilater'. Bogen beskriver nøje mere end 100 almindelige haveblomster og vilde planter, der smager dejligt og ser fantastiske ud i salater - eller...

Læs mere
Toptrimmede tarme, af Mette Borre

Stadig flere bliver vegetarer eller vælger generelt bare at spise mere grønt og indføre kødfrie dage. Samtidig har 10 procent af befolkningen irritabel tarm, og kan have særlig gavn af mere grønt. For grøn kost er godt for fordøjelsen, fastslår forfatterne bag den nye bog ’Toptrimmede tarme’.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Bakker med fluenet

Bakker med fluenet

Kasse til køleskabet

Kasse til køleskabet

Tips: Sådan bager du lækkert brød

Tips: Sådan bager du lækkert brød

Sådan opbevarer du bedst dine madvarer

Sådan opbevarer du bedst dine madvarer

Nye Bøger
Send en hilsen
^