Kategori: Kogebøger

Mit cowgirlkøkken 

Louisa Lorang har en kæmpe kærlighed til Texas og hele den amerikanske madkultur. I 'Mit cowgirlkøkken' tager hun os med på et gastronomisk roadtrip, hvor hun gavmildt deler ud af sine bedste opskrifter.

Smagen af Texas
Louisa Lorang har en kæmpe kærlighed til Texas og hele den amerikanske madkultur. I 'Mit cowgirlkøkken' tager hun os med på et gastronomisk roadtrip, hvor hun gavmildt deler ud af sine bedste opskrifter.
Som hun skriver i forordet: "Texas er min stat! Jeg har boet der som helt ung. På det tidspunkt i livet, hvor man som en selvfølge suger alt til sig, og det på en måde bliver ens eget. Jeg elsker duften af cedertræ, varmen, der står så stærk som en mur, menneskene, der er gæstfrie, karikerede, hjælpsomme og lidt tossede, lyden af cikader om aftenen – og ikke mindst maden! Maden, der er inspireret af det meste af verden, men som for mig især består af fyldig BBQ, skøn, grøn hippiemad, tung sydstatsmad og selvfølgelig TexMex."
De seneste 10 år har Louisa drømt om at lave en bog om Texas’ køkkener. Endelig er det blevet en realitet, og sidste sommer rejste hun med familien Texas rundt for at finde det bedste af det bedste. "Alt fra tacos, margaritas, BBQ, ferskner, pecannødder, østers og meget mere testede vi på en sommer-road trip med mindst 6 måltider om dagen. Jeg har spist hos fantastiske mennesker, på sjove restauranter, i BBQ-shacks på tankstationer og hos mamasitas, der bikser
mexicanske delikatesser sammen i et skur ved vejen. Vi endte næsten med at være mætte og vi har bare taget en lille bid af denne enorme stat. Man kan aldrig tage et køkken helt med hjem. Men i denne bog får du min version af det bedste fra Texas. Her er mit cowgirlkøkken".
Find opskrifter på f.eks. Tacos med chipotlerejer, kyllinge-enchilladas, salat med gedeost og jalapeno-jam, french toast med ristede ferskner og meget mere. Louisa har selv taget de mange stemningsbilleder fra Texas og Anders Schønnemann har taget bogens lækre madfotos . Om Louisa Lorang
Louisa Lorang er kendt fra Go’ Morgen Danmark og så er hun den karismatiske kok og dommer i TV2-programmet Grillfeber. Herudover leverer Louisa masser af lækre opskrifter hver uge i Alt for Damerne. Louisa har tidligere udgivet en lang række kogebøger. B.la. Spisetid - god mad til store og små, Madpakkebogen, Vild med mad, Grillbar og Juice & Co. Fakta om bogen
Titel: Mit cowgirlkøkken
Forfatter: Louisa Lorang
Omfang: 264 sider

30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner

Med Louisa Lorangs kogebog '30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner', får man konkrete tips og opskrifter på, hvordan man laver lækker mad - nemt, sundt og billigt. Alle bogens opskrifter er ernæringsberegnet og indeholder masser af grønt og godt. Som Louisa selv siger:

Læs mere
Happy Food

De seneste år har forskere fundet ud af, at forbindelsen mellem tarmen og hjernen er meget stærkere, end vi i vores vildeste fantasi kunne havde forestillet os. Maden på tallerkenen påvirker således ikke bare kroppen, men også vores humør og sanser, og muligvis også udviklingen af alvorlige psykiske…

Læs mere
Hey! Det er snyd - Skyd genvej i køkkenet

Med bogen 'Hey! Det er snyd – Skyd genvej i køkkenet' for du madskribenten Julie Heys smukke, inspirerende samling af super nemme opskrifter på mad til hverdag og fest.

Læs mere
Friske spirer – en guide til spiring

Forestil dig at fremdyrke en bred vifte af skønne sprøde og sunde spirer hjemme i dit eget køkken. Nemt og enkelt. Helt uden jord på fingrene. Oven i købet langt billigere end de kedelige spirer fra supermarkedet. Lyder det fristende?! Så kast dig ud i spirerdyrkning.

Læs mere
Hverdag, af Anne Hjernøe

Anne Hjernøes nye store kogebog 'Hverdag' indeholder over 200 opskrifter på gode hverdagsretter og er gennemillustreret med skønne fotos. En bog, der bør stå på køkkenhylden hos enhver moderne familie anno 2017.

Læs mere
Majas kager, af Maja Vase

Hvis du elsker at bage, så har du formentlig ofte været forbi Majavase.dk. Med mere end 223.000 følgere, er Maja Vase en af Danmarks mest populære kage- og dessertbloggere, kendt for sin kreativitet og sin evne til at få næsten hvilken som helst hjemmebagte til at ligne et konditorværk.

På sin…

Læs mere
Salat snedker, af Ditte Ingemann

Med sin nye bog 'Salat snedker', får salat- og grøntsagseksperten, Ditte Ingemann, redefineret begrebet 'salat', så ordet forstås i sin bredeste forstand. Grøn salat kan nemlig meget, meget mere end blot serveres med traditionelle salatgrøntsager som tomat, agurk og peber. Således præsenterer bogen…

Læs mere
Syltedronningen - Moderne syltning til alle måltider, af Helena Grayston

Det er sjovt og slet ikke så svært, at sylte. Og så er det temmelig tilfredsstillende, når man når der til, hvor man kan nyde de hjemmesyltede delikatesser.

Læs mere
Fantasilater, af Aiah Noack

Har du lyst til at lave delikate salater, der bugner af smukke blomster fra haven, så er du rigtig godt hjulpet med Aiah Noacks store, smukke bog, 'Fantasilater'. Bogen beskriver nøje mere end 100 almindelige haveblomster og vilde planter, der smager dejligt og ser fantastiske ud i salater - eller…

Læs mere
Toptrimmede tarme, af Mette Borre

Stadig flere bliver vegetarer eller vælger generelt bare at spise mere grønt og indføre kødfrie dage. Samtidig har 10 procent af befolkningen irritabel tarm, og kan have særlig gavn af mere grønt. For grøn kost er godt for fordøjelsen, fastslår forfatterne bag den nye bog ’Toptrimmede tarme’.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Klassisk vietnamesisk hverdagsmad - family style' bringer duften og smagen af Vietnam til dit bord, hvor fællesskabet er i centrum.
Med 'Menopause Mamas' guider Sanne Gottlieb os gennem overgangsalderens udfordringer med indsigt og empati
Emma Holtens refleksioner om værdien af omsorg i 'Underskud'
Shopping
^