Vinterferie
Skiferie: 12 vigtige råd når du færdes på skibakken 

Hvert år i februar drager omkring 200.000 glade skientusiaster afsted på ferie til sne, sol og skipister. Men ikke alle klarer de stejle bakker uden mén. Det skriver SOS International, som står for akutassistance for nordens største forsikringsselskaber.

Selvom der efter cornaepidemien i 2022 var…

Læs mere
Vinterferie
Vinterferie 2024 - Guide til de helt store oplevelser i Jylland, på Sjælland og Fyn 

Med et kæmpe udvalg af spændende særudstillinger og festlige aktiviteter rundt omkring på Danmarks museer, i dyreparker og akvarier, behøver ingen kede sig i vinterferien. Tag familien, børn og børnebørn med på råd, og find her vinterferiens vildeste oplevelser.

Læs mere
Vinterferie
Vinterferieoplevelser i København 2024 

Planlægger man en tur til hovedstaden i vinterferien, så venter der et imponerende udvalg af slots- og museumsudstillinger for hele familien. Fra sære mysterier på Christiansborg, musikmagi på Musikmuseet og soldatertræning på Krigsmuseet, til fest i Zoo København med Pyjamasheltene, Gurli Gris,…

Læs mere
Vinterferie
Vinterferieoplevelser på Fyn og øerne 2024 

Oplev de vilde krokodiller i Krokodille Zoo, tag på sanseudstilling på Kunstmuseum Brandts og det eventyrlige og kreative Ville Vau i H.C Andersens Hus, kom tæt på dyr fra hele verden og få en flot ansigtsmaling i Odense Zoo. Der er mange skønne oplevelser i vente på Fyn og øerne i vinterferien.…

Læs mere
Vinterferie
Hvad er en vinterferie uden sne?  

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde svenske sneoplevelser i vinterferien. I år er Vallåsen ganske vist lukket, men på tre andre skønne skidestinationer er der åbent i vinterferien.

Læs mere
Vinterferie
En knæskade kan koste kassen på skiferien 

En skiulykke med et skadet knæ eller en brækket ryg kan koste dig dyrt, advarer Forsikringsoplysningen, som opfordrer rejsende til at have styr på rejseforsikringen forud for skiferien i EU.

Læs mere
Vinterferie
Vinterferieoplevelser i Jylland 2024 

I Jylland har zoologiske haver, akvarier og museer udarbejdet spændende programmer for uge 7, som kan blive til dejlige minder om en hyggelig, oplevelses- og lærerig vinterferie.

Her samler vi nogle af højdepunkterne, der henvender sig særligt til familier.

Læs mere
Vinterferie
Vinterferieoplevelser på Sjælland 2024 

På Sjælland er udvalget af spændende udstillinger og oplevelser i vinterferien så stort, at det nok bliver svært at vælge, hvilke man vil besøge.

På Kronborg kan man opleve Shane Broxs udstilling 'Monster - Stygge skabninger med store følelser', hvor børnene får indsigt i de store følelser, som…

Læs mere
Vinterferie
Kvinder mere udsatte for korsbåndsskader 

Med otte gange større risiko for korsbåndskader end mænd, skal kvinder være varsomme på skibakkerne, og evt. forebygge skader med øvelser inden skisæsonen. Fra træningseksperten Frida Hallqvists bog 'Body by Frida' bringer vi en yogaøvelse, der giver større smidighed i baglårsmusklerne og derved…

Læs mere
Vinterferie
Øjenforeningen: Sådan mindsker du risikoen for sneblindhed i vinterferien 

Pisterne lokker og solen reflekterer i den hvide sne. Ski, skistøvler og skihandsker er pakket, men hvad med skibriller? Her svarer øjenlæge og formand for Øjenforeningen Carsten Edmund på, hvad solens stråler på skiferien betyder for dine øjne, og hvordan du bedst beskytter dem.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^