Kloge kvinder kræsne mænd

Kategori: Kogebøger

Kloge kvinder kræsne mænd

Kloge kvinder kræsne mænd  

Birgitte Escherich´s bog er til kvinden, der desperat og uden den store succes, har prøvet at indføre mere sundhed til familiemåltiderne ...

Titel: Kloge kvinder kræsne mænd - Begavet mad til mand og børn
Forfatter: Birgitte Escherich
Forlag: Politikens Forlag


Birgitte Escherich´s bog er til kvinden, der desperat og uden den store succes, har prøvet at indføre mere sundhed til familiemåltiderne. Her er den ultimative sunde måltidsbog, der har opskrifter til alle typer måltider, der vil få enhver mand til at længes efter spisetid og enhver kvinde til at glæde sig til at følge trop med børnene.

Bogen giver på snedigste vis kvinden et "værk" af en værktøjskasse til at smugle mere sundhed ind i mandens og børnenes liv uden, at de aner det: Nye sunde hakkebøffer, ny sauce, grøntsager forklædt som syndigheder, "grønt-forlænget kød" forklædt som kød, kager i nye formler, og brød med kloge krummer. Alt i alt en hverdags-platform, der giver mening hele vejen rundt.

Med en humoristisk Mande-hørme-box får du til hver opskrift ideer til at præsentere måltidet på mandens præmisser, hvor kødet og mormor-faktoren er i fokus. Bl.a. vil du score mange kokke-point på intelligent brug af fløde, smør, bacon og bøf - i moderate mængder (efter de 8 kostråd). Og hvilken lettelse det også er for de mange mænd og kvinder, der i de seneste år har oplevet en kvælende sundhedsfanatisme.

Kort sagt Kloge kvinder kræsne mænd er kalorier, hvor sidste ny forskning om gastronomi, ernæring, smag og økologi går direkte ind i mande-dna´et til stor sansefryd for alle om bordet.

Bestil online

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^