alice i eventyrland
Alice i eventyrland  

Se filmtrailer her !

Nu kan du se eller gense Tim Burtins geniale Alice i Eventyrland, som netop er udkommet på dvd ...

Efter en rekordstor åbning i biograferne verden over, så er Tim Burtons episke og fantasifulde film Alice i Eventyrland blevet Disneys fjerde mest indbringende film gennem tiden. Pr. dags dato har filmen indspillet for over 1 milliard dollars verden over. Den 6. juli kan Alice i Eventyrland fortsætte sin sejrsgang, da den udgives på dvd.

Filmen udkommer både på Disney Blu-ray™ og DVD samt VOD (video on demand).


<object width="400" height="225"><param name="movie" value="http://www.player.filmtrailer.com/v3.4/player.swf?file=http://dk.player-feed.previewnetworks.com/cinema/2665/4501100196-1/&display_title=always&menu=true&enable_link=true&default_quality=large&controlbar=over&autostart=false&backcolor=241D16&frontcolor=7F7F7F&share=1&repeat=always&volume=80&linktarget=_blank"/><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><embed id="player" name="player" type="application/x-shockwave-flash" src="http://www.player.filmtrailer.com/v3.4/player.swf?file=http://dk.player-feed.previewnetworks.com/cinema/2665/4501100196-1/&display_title=always&menu=true&enable_link=true&default_quality=large&controlbar=over&autostart=false&backcolor=241D16&frontcolor=7F7F7F&share=1&repeat=always&displayclick=play&volume=80&linktarget=_blank" width="400" height="225"allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always"></embed></object>

Tim Burtons Alice i Eventyrland” er baseret på og inspireret af forfatteren Lewis Carrolls børnebøger ”Alice i Eventyrland” fra 1865 og ”Alice i Spejlland” fra 1871. Med den nye version inviteres du med Walt Disney Pictures og Tim Burton til et spændende eventyr i Eventyrland.

Den 19-årige Alice Mia Wasikowska) vender tilbage til det mærkværdige Eventyrland, et sted hun besøgte allerede som barn, men som hun ikke kan huske noget om. I en verden, der ikke ligner noget andet, begiver Alice sig ud på en farefyldt færd, for at redde landet fra den ondskabsfulde Røde Dronning (Helena Bonham Carter).

I rollerne som de underfundige figurer i Eventyrland ses Johnny Depp (Den Gale Hattemager), Anne Hathaway (Den Hvide Dronning), Crispin Glover (Hjerter Knægt), Matt Lucas (Tweedledee & Tweedledum) samt mange flere. Alice i Eventyrland er en film for hele familien, der tager alle
med på en vidunderlig og magisk rejse!

Vindere
Fashionable Living 

Boligbog "Fashionable Living" er et spændende kig ind i skaberen af munthe plus simonsen`s univers.

Læs mere
Vindere
Vind billetter til Wild 

Se den smukke, anmelderroste og sande historie om en ung kvindes skræmmende og fantastiske rejse ad den 1700 km lange Pacific Crest rute for at finde sig selv.

Læs mere
Vindere
Tag naturen med hjem 

Tillykke til de heldige vindere af den smukke ide-bog 'Tag naturen med hjem'.

Læs mere
Vindere
Vind kult-serie 

Vind 'Woodbox The Collectors Set', som samler alle sæsoner af store prisbelønnede serie 'Sons of Anarchy'

Læs mere
Vindere
Steppeulven - Vindere af biografbilletter 

Tillykke til Susanne Svendsen fra Hillerød, K Riberholt fra Hedehusene, Beata Mach fra Vejle, Isabella Nielsen fra Brønshøj og Marianne Eilersen Salomonsen, som har vundet biografbilletter.

Læs mere
Vindere
Vindere af biografbilletter 

Tillykke til de heldige vindere af billetter til Hella Joofs film 'All inclusive'.

Læs mere
Vindere
Den Nøgne Sandhed 

Kvinder taler om følelser - det gør mænd ikke. Men det bliver der lavet om på nu ! Vind billetter til det store comedyshow 'Den Nøgne Sandhed', som er på Danmarks turné februar til april 2015.

Læs mere
Vindere
The Homesman  

Se Tommy Lee Jones barske western 'The Homesman' med Hilary Swank i rollen som den puritanske pioner Mary Bee Cuddy, der skal lede tre kvinder på en lang og farefuld færd.

Læs mere
Vindere
Vindere af The Captive 

Tillykke til Berit Miltoft, Camilla Falkner Larsen og Michael Heimark, som hver har vundet to billetter til 'The Captive'.

Læs mere
Vindere
Vindere af billetter til Fury 

Tillykke til Lone Truelsen, Karina Holse Schrøder, Gitte Rokkedahl, Tanya Baun, Annette Bjerrum, Charlotte Jensen, Henriette Rabe, Angela Toft, Pia Banck og Marianne Røjgård, som hver har vundet 2 stk. billetter til Fury.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Apela Colorado, Kvinde mellem verdenerne

’Kvinde mellem verdenerne’ er en bog, der giver indsigt i den spirituelle verden og det oprindelige folks kultur. Bogen er skrevet af forfatteren Apela Colorado, der gennem mange år har studeret sammenhængen og forsøgt at bygge bro mellem den traditionelle og moderne kultur.

Læs mere
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres…

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
Carolyne Kaddu Rasmussen 'Hovedet i himlen og fødderne på jorden'

Mange danskere kender Carolyne som komikeren Melvin Kakoozas dejlige mor. I denne bog fortæller hun sin egen historie om at flygte til Danmark som 21-årig med to små børn og bygge et nyt liv op. Det er en barsk og humoristisk fortælling om at begynde forfra og kæmpe indædt for at lære sproget og de…

Læs mere
^