Når weekenden kalder, eller vi er så heldige at have en ferie- eller fridag, er det skønt at tage sig tid til at tilberede og nyde god mad med stor smag. "Hyggelig mad til gode dage" er temaet for den nye stemningsfulde kogebog fra restauratøren, prismodtageren og forfatteren Adam Aamann.
TILLYKKE TIL!
Vi har trukket lod om 2 x "Aamanns Appetit" blandt vores medlemmer på Facebook. Vinderne blev:
Anette Lund Andersen.
Ulla-Mona Kauterud.
Inspirerende Aamann
Adam Aamann inviterer med indenfor i sommerhuset, hvor den travle restauratør med restauranter i både København og New York slapper af og laver hyggemad med familie og venner. Det er også her, han lader sig inspirere af årstidens råvarer og hvad, han kan finde udenfor i naturen.
I "Aamanns Appetit" viser han, hvor hyggeligt og enkelt det er at lave lækker mad, når man har fri. Bogen indeholder i alt 90 opskrifter med mad tilberedt over bål, på grill, i gløder og røg eller over gasblusset i udekøkkenet.
Titel: Aamanns appetit
Forfatter: Adam Aamann
Forlag: Politikens Forlags
Bestilling: <link https: clk.tradedoubler.com _blank> Online>>